Τα αγαπημένα μας ονόματα

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα.
Ιωάννης (my name) και Αγγελική. :inlove:

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Aww😘 να σε ενημερώσω ότι με βάφτισαν και Υψιπύλη😂 Δεν μου πολύ αρέσει όμως, γι'αυτό κράτησα το Νεφέλη:/
[automerge]1630493080[/automerge]
Ιωάννης και Αγγελική.
Εμένα από γυναικεία είναι το Ιόλη και από αντρικά το Αλέξανδρος
[automerge]1630493202[/automerge]
Aww😘 να σε ενημερώσω ότι με βάφτισαν και Υψιπύλη😂 Δεν μου πολύ αρέσει όμως, γι'αυτό κράτησα το Νεφέλη:/

Αν και με το Υψιπύλη θα μου ταίριαζε ένας Ιάσονας

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.

Ναι ωραιο και το Υψιπυλη ,πιο αξιωματικο.
Το Νεφελη ειναι καπως ονειροχωρα.
Εχεις καλλιτεχνικη οικογενεια.

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.574 μηνύματα.
Φώτης, Κωνσταντίνος και Ιάσωνας.

Νεφέλη από γυναικεία!!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.952 μηνύματα.
Από αντρικά μου αρέσει φουλ το Αίας/Αίαντας αν και υπερβολικά σπάνιο δυστυχώς. Από γυναικεία και εμένα το Νεφέλη μ'αρέσει αλλά και το Κατερίνα. Το Νεφέλη μου θυμίζει και το τραγουδάκι που είχαμε μάθει στο νηπιαγωγείο " η μικρή Νεφέλη ".

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
Από αντρικά μου αρέσει το Θανάσης και από γυναικεία το Κυριακή πολύ, αλλά και Αγγελική ή Χρυσάνθη.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.756 μηνύματα.
ΔΕΝ μου αρέσουν τα πολύ συνηθισμένα (π.χ. Νίκος, Κώστας, Δημήτρης, Γιώργος, Γιάννης, Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Αναστασία κλπ).
Μου αρέσουν αντρικά: Δίας, Φαέθων, Ερμής.
Μου αρέσουν γυναικεία: Ίριδα, Άρτεμις, Ηρώ.
(Ναι, όλα από αρχαία Ελλάδα)

Κάποτε μου άρεσε και το Νεφέλη, αλλά τελικά έχει γίνει πολύ κοινό.

1630499346855.png

Υ.Γ. Θυμήθηκα το ξεχασμένο θέμα της Ελληνικής Μυθολογίας. Θα γράψω εκεί την ιστορία της Υψιπύλης.
Ελληνική Μυθολογία | Page 8 | e-steki

Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.952 μηνύματα.
ΔΕΝ μου αρέσουν τα πολύ συνηθισμένα (π.χ. Νίκος, Κώστας, Δημήτρης, Γιώργος, Γιάννης, Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Αναστασία κλπ).
Κοίτα να δεις που συμφωνούμε και σε κάτι Δία. Δεν μου αρέσει το όνομα μου κοινώς :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια