Alessandra
Διάσημο μέλος

Συνέβη κάτι με το e-mail μου, κάτι περίεργο, και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.
Από εχθές, τα νέα μηνύματα στο e-mail μου εμφανίζονται στο φάκελο με το όνομα "ομαδική αλληλογραφία", ενώ μέχρι τώρα, φυσιολογικά, εμφανίζονταν στο φάκελο "εισερχόμενα", και το αντίστροφο, δηλ. τα μηνύματα σπαμ εμφανίζονται στο φάκελο "εισερχόμενα". Η αλλαγή έγινε χωρίς να το καταλάβω. Ίσως έκανα κάποια ρύθμιση και τα μπέρδεψα.
Ο παροχέας μου είναι το yahoo.
Έχει κάποιος μια απάντηση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να πάνε σε αυτόν το φάκελο τα μηνύματα δεν έχουν χαρακτηριστεί junk ή on junk και θεωρούνται ύποπτα για junk περιεχόμενο. Για να μην θεωρούνται junk από τον πάροχο υπάρχει μια επιλογή που αποδέχεσαι τον αποστολέα ως αποστολέα non junk μηνυμάτων.
Alessandra
Διάσημο μέλος

και τωρα ερχονται αντίστροφα, τα κανονικα στο φακελο "ομαδικη αλληλογραφία" και τα σπαμ στο φάκελο "εισερχόμενα".
Θα το κοιτάξω.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό, όμως, έγινε χωρίς να αλλάξω κατι εγώ. Μέχρι χθες όλα γίνονταν κανονικά.
και τωρα ερχονται αντίστροφα, τα κανονικα στο φακελο "ομαδικη αλληλογραφία" και τα σπαμ στο φάκελο "εισερχόμενα".
Θα το κοιτάξω.
:!::!::!::!::!:
ΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Αυτό είναι πρόβλημα της yahoo γενικά. Αν είναι έτσι τότε δε φταις καθόλου.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Thanks.
-----------------------------------------
Tώρα συνέβη κατι άλλο.
έκανα update στον explorer σε explorer 8 και τα μηνύματα έρχονται κανονικα στο φάκελο "εισερχόμενα" αλλά όχι τα μηνύματα που λαμβάνω από το i-school -παλιά εμφανίζονταν ως εισερχόμενα στο e-mail μου. Τώρα εμφανίζονται στο φάκελο "ομαδική αλληλογραφία".
Αχ!
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα μηνύματα στον φάκελο "Ομαδικής Αλληλογραφίας" είναι τα λεγόμενα junk mail.
Για να πάνε σε αυτόν το φάκελο τα μηνύματα δεν έχουν χαρακτηριστεί junk ή on junk και θεωρούνται ύποπτα για junk περιεχόμενο. Για να μην θεωρούνται junk από τον πάροχο υπάρχει μια επιλογή που αποδέχεσαι τον αποστολέα ως αποστολέα non junk μηνυμάτων.
Χρόνη κάνεις λάθος ομαδική αλληλογραφία δε σημαίνει και κατ αναγκη junk.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...