Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-03-25

08:31
Τι σχέση έχει ο σταυρός της Deutschen Orden (Teutonic Order) από την Ακκρα του 12ου Αιώνα με τον Αγκυλωτό Σταυρό, της οποίας προπομπός είναι η αντεστραμμενη Σβάστικα των Ινδουιστών;Ωραία τα λές, αλλά ο Σιδηρούν Σταυρός που έχεις κατω απο το προφίλ σου που κολλάει? Αυτό το σύμβολο ήταν χαρακτηριστικό της Γερμανιας στην εποχή των παγκοσμιων πολέμων και ο προπομπός του αγκυλωτού σταυρού. Συγγνώμη Έλληνας δεν είσαι, δεν γνωρίζεις οτι οι πρόγονοί σου υπέφεραν, βασανίστηκαν κ εκτελέστηκαν μαζικά από γερμανούς στρατιώτες που φέραν αυτό το σύμβολο?!Συγνωμη αλλα δεν μπορω να μην το σχολιασω!
Αλλο οτι καρφιτσωνόταν ένα παράγωγο του Iron Cross στον κύριο στρατό (που δεν ήταν κύριο κομμάτι του Ναζιστικού κόμματος, εξ ου και η δημιουργία των SS). Οι τυποι είχαν μπερδέψει ενα σωρό ετερόκλητα στοιχεία προς δημιουργία "Άριας κουλτούρας".
Άσε που δεν ειναι και επιχείρημα για συζήτηση. Πιο πολύ sentimentalist argument ειναι.
Ο άνθρωπος μπορει να έχει τη επιμονή του με τον σκληρό Χριστιανισμό (εξ ου και το σταυροφορικής προελεύσεως σύμβολο) αλλά Ναζιστής δεν υπήρξε ποτέ και το ξέρω 200%.
Ασε που δε θα μπορούσε κι όλας γιατι οι Ναζί ήταν πολέμιοι του Χριστιανισμού.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

20-03-25

13:06
Η ουσια ειναι οτι στρατιωτες που εφεραν αυτο το συμβολο ή παράγωγά του έκαψαν ολοκληρα χωριά συμπατριωτών σου, βασανισαν και σκοτωσαν Ελληνες πολιτες κ εβλεπαν τους ελληνες σαν ανθρωπους κατωτερης κατηγοριας απο τους ιδιους....η Bundeswehr μπορει να χρησιμοποιει ακομα παραλλαγη του συμβολου αυτου σε αρματα μαχης κτλπ....κ θα το καταλαβαινα καποιος γερμανος,αυστριακος κτλπ. ακομα να το καμαρωνει για λογους πατριωτισμού....αλλα ενας Ελληνας να βαζει αυτο το τευτονικό συμβολο σαν εικονα προφίλ μου φαίνεται τουλαχιστον αστειο κ κωμικοτραγικό!Τι σχέση έχει ο σταυρός της Deutschen Orden (Teutonic Order) από την Ακκρα του 12ου Αιώνα με τον Αγκυλωτό Σταυρό, της οποίας προπομπός είναι η αντεστραμμενη Σβάστικα των Ινδουιστών;
Αλλο οτι καρφιτσωνόταν ένα παράγωγο του Iron Cross στον κύριο στρατό (που δεν ήταν κύριο κομμάτι του Ναζιστικού κόμματος, εξ ου και η δημιουργία των SS). Οι τυποι είχαν μπερδέψει ενα σωρό ετερόκλητα στοιχεία προς δημιουργία "Άριας κουλτούρας".
Άσε που δεν ειναι και επιχείρημα για συζήτηση. Πιο πολύ sentimentalist argument ειναι.
Ο άνθρωπος μπορει να έχει τη επιμονή του με τον σκληρό Χριστιανισμό (εξ ου και το σταυροφορικής προελεύσεως σύμβολο) αλλά Ναζιστής δεν υπήρξε ποτέ και το ξέρω 200%.
Ασε που δε θα μπορούσε κι όλας γιατι οι Ναζί ήταν πολέμιοι του Χριστιανισμού.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-03-25

16:20
Εντάξει φίλε, μόλις γυρίσει απο το μπαν του σε 3 μερες θα μαζευτουμε εγω κι εσυ να τον σαπίσουμε στο ξύλο τον ανιστόρητο τον προδότη τον Ναζιστή για να αλλάξει υπογραφή άμεσα.Η ουσια ειναι οτι στρατιωτες που εφεραν αυτο το συμβολο ή παράγωγά του έκαψαν ολοκληρα χωριά συμπατριωτών σου, βασανισαν και σκοτωσαν Ελληνες πολιτες κ εβλεπαν τους ελληνες σαν ανθρωπους κατωτερης κατηγοριας απο τους ιδιους....η Bundeswehr μπορει να χρησιμοποιει ακομα παραλλαγη του συμβολου αυτου σε αρματα μαχης κτλπ....κ θα το καταλαβαινα καποιος γερμανος,αυστριακος κτλπ. ακομα να το καμαρωνει για λογους πατριωτισμού....αλλα ενας Ελληνας να βαζει αυτο το τευτονικό συμβολο σαν εικονα προφίλ μου φαίνεται τουλαχιστον αστειο κ κωμικοτραγικό!![]()
Θα σε αφησω να κρατησεις και βιντεο και φωτογραφίες σε περίπτωση ελέγχου σου από τη BND αμα τη επιστροφή σου στην Ντοιτσλανδία, για να μπορείς να αποδειξεις τα δημοκρατικά σου φρονήματα άνευ παρανοήσεως.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-25

16:30
Ελευθερος ειναι να βαλει οτι θελει ακομα κ σβαστικα...Εντάξει φίλε, μόλις γυρίσει απο το μπαν του σε 3 μερες θα μαζευτουμε εγω κι εσυ να τον σαπίσουμε στο ξύλο τον ανιστόρητο τον προδότη τον Ναζιστή για να αλλάξει υπογραφή άμεσα.
Θα σε αφησω να κρατησεις και βιντεο και φωτογραφίες σε περίπτωση ελέγχου σου από τη BND αμα τη επιστροφή σου στην Ντοιτσλανδία, για να μπορείς να αποδειξεις τα δημοκρατικά σου φρονήματα άνευ παρανοήσεως.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-03-25

16:38
Ενταξει τωρα αυτό θα ήταν ακραίο. Άσε που αυτος ο σταυρός ειναι πιο γερμανικος απο τη Σβαστικα.Ελευθερος ειναι να βαλει οτι θελει ακομα κ σβαστικα...![]()
Τώρα ειναι που πρέπει να τον σαπίσεις. Αμα βαλει τη Σβαστικα θα ειναι αργά, θα σου λεει οτι ειναι Ινδουιστης και θα ακους "Ωμμμμ".
Είναι προφανέστατο!Δεν μου καιγεται καρφί!
Μπήκα στη μεση γιατι ειναι φιλος μου, και τους φιλους μου τους υπερασπίζομαι (ειδικα απο τη στιγμή που ξέρω το θεμα σε μια καποια έκταση).απλα τον ρωταω για να καταλαβω λιγο πως σκεφτεται αυτος ο ανθρωπος που σαν Ελληνας βαζει στο προφίλ του παλιά συμβολα του γερμανικου στρατου! Αν ειναι εφηβος οκ τον καταλαβαινω κατα καποιον τροπο....αλλα καλο ειναι να μου εξηγησει ο ιδιος το σκεπτικό του κ οχι εσύ!
Περίμενε 3 μερες να γυρισει και θα ρθει να σου πει ο ίδιος το γιατί.
Αν και ειμαι κατα της ποινικοποίησης των συμβόλων. Όλων των συμβόλων. Και των Οθωμανικών και των Σοβιετικών και οτιδήποτε. Πολλω δε μαλλον συμβόλων που κλάπηκαν και διεστράφησαν κατα ανίερο τρόπο από τους Ναζιστές.
Γιατί τόσοι άλλοι που εχουμε διαβάσει αναλυτική ιστορία του ΒΠΠ, είμαστε αναρμόδιοι να διαφωνήσουμε με τον Εθνικοσοσιαλισμό ως ασυμβατη ιδεολογία με τον Ελληνισμό (που ειναι και η αλήθεια).Ναι πραγματι, ημουν πολλα χρονια Γερμανία κ ακόμα ανεβοκατεβαίνω για αυτό πιστεύω οτι είμαι ο πλέον κατάλληλος για να του κάνω αυτή την ερώτηση!
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-25

16:43
Μας τα λες λιγο περίεργα αλλα τελοσπάντων. Θα περιμενω τον φιλο να μου εξηγησει αν θέλει το σκεπτικό του. Το να μου πεί οτι το σύμβολο αυτό έχει ....βυζαντινή προέλευση ή τίποτα τέτοιο είναι φυσικά αστεία δικαιολογία...Ενταξει τωρα αυτό θα ήταν ακραίο. Άσε που αυτος ο σταυρός ειναι πιο γερμανικος απο τη Σβαστικα.
Τώρα ειναι που πρέπει να τον σαπίσεις. Αμα βαλει τη Σβαστικα θα ειναι αργά, θα σου λεει οτι ειναι Ινδουιστης και θα ακους "Ωμμμμ".
Είναι προφανέστατο!
Μπήκα στη μεση γιατι ειναι φιλος μου, και τους φιλους μου τους υπερασπίζομαι (ειδικα απο τη στιγμή που ξέρω το θεμα σε μια καποια έκταση).
Περίμενε 3 μερες να γυρισει και θα ρθει να σου πει ο ίδιος το γιατί.
Αν και ειμαι κατα της ποινικοποίησης των συμβόλων. Όλων των συμβόλων. Και των Οθωμανικών και των Σοβιετικών και οτιδήποτε. Πολλω δε μαλλον συμβόλων που κλάπηκαν και διεστράφησαν κατα ανίερο τρόπο από τους Ναζιστές.
Γιατί τόσοι άλλοι που εχουμε διαβάσει αναλυτική ιστορία του ΒΠΠ, είμαστε αναρμόδιοι να διαφωνήσουμε με τον Εθνικοσοσιαλισμό ως ασυμβατη ιδεολογία με τον Ελληνισμό (που ειναι και η αλήθεια).

Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-03-25

16:47
Οχι, βυζαντινή προέλευση δεν έχει απ όσο ξέρω.Μας τα λες λιγο περίεργα αλλα τελοσπάντων. Θα περιμενω τον φιλο να μου εξηγησει αν θέλει το σκεπτικό του. Το να μου πεί οτι το σύμβολο αυτό έχει ....βυζαντινή προέλευση ή τίποτα τέτοιο είναι φυσικά αστεία δικαιολογία...απλά θέλω να καταλάβω πως σκέφτεται.
Και καλά στα λεω, Αυτοκρατορικός είμαι, εχω δηλωσει πολλες φορές την ασυμβατότητα του ναζισμού με τον ελληνισμό.
Δεν καταλαβαινω τι πρέπει να πω για να εισαι ικανοποιημενος μαζι μου αν και συγχώρεσέ με που δεν το έχω ως daily goal για σήμερα.

ΥΓ: Και για να σου δειξω σε τι λεπτομέρειες επιμένεις: Εγω που εχω τον Harvey Specter στο αβαταρ, σημαινει απαραιτητα οτι ειμαι αμερικανάκι, καπιταλιστής ή δικηγόρος;

Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-25

16:49
Καταρχήν κανείς δεν σε ρώτησε εσένα, εσύ μπλέχτηκες.Οχι, βυζαντινή προέλευση δεν έχει απ όσο ξέρω.
Και καλά στα λεω, Αυτοκρατορικός είμαι, εχω δηλωσει πολλες φορές την ασυμβατότητα του ναζισμού με τον ελληνισμό.
Δεν καταλαβαινω τι πρέπει να πω για να εισαι ικανοποιημενος μαζι μου αν και συγχώρεσέ με που δεν το έχω ως daily goal για σήμερα.![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-03-25

16:50
Α εισαι απο εκείνους...Καταρχήν κανείς δεν σε ρώτησε εσένα, εσύ μπλέχτηκες.
Δεν καταλαβαίνεις, και δεν ακούς, μονάχα ξέρεις μάλλον.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-03-25

16:57
Σορρυ δεν ηθελα να φανω προσβλητικος με το τελευταιο μηνυμα. Οχι βεβαια, δεν ειμαι ξερολας κ ειναι πολυ σωστο να ακους τι εχει να πει ο αλλος.Α εισαι απο εκείνους...
Δεν καταλαβαίνεις, και δεν ακούς, μονάχα ξέρεις μάλλον.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-03-25

17:01
Οκ kein Problem! Προς τιμη σου που το λες αυτό και σε ευχαριστω.Σορρυ δεν ηθελα να φανω προσβλητικος με το τελευταιο μηνυμα. Οχι βεβαια, δεν ειμαι ξερολας κ ειναι πολυ σωστο να ακους τι εχει να πει ο αλλος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.