Τα 100 καλύτερα τραγούδια της ζωής μας από τον Best 92.6 και τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο
Το e-tetRadio είναι ένα website με ενδιαφέροντα νέα για το ραδιόφωνο και τη μουσική.
Αν έπρεπε να επιλέξετε τρία αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ποια θα ήταν; Από αυτή τη λίστα ή όχι.
Η λίστα είναι εδώ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.792 μηνύματα.
Ούτε υπό την απειλή όπλου δεν θα μπορούσα να διαλέξω μόνο 3 απ΄αυτά τα διαμάντια.![]()
Τα 100 καλύτερα τραγούδια της ζωής μας από τον Best 92.6 και τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο
Το e-tetRadio είναι ένα website με ενδιαφέροντα νέα για το ραδιόφωνο και τη μουσική.www.e-tetradio.gr
Αν έπρεπε να επιλέξετε τρία αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ποια θα ήταν; Από αυτή τη λίστα ή όχι.
Η λίστα είναι εδώ.

΄Αντε το πολύ να έβαζα στο τέλος της λίστας 5-6 απ΄αυτά και αυτό όχι επειδή δεν μου αρέσουν αλλά επειδή τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο.
Εντελώς ενδεικτικά:
- Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
- Led Zeppelin - Stairway to heaven
- Pearl Jam - Black
Επειδή δεν γίνεται ν΄αφήσεις έξω David Bowie, The Cure, Archive, Τhe Doors, Pixies, New Order, Kansas, Pulp, Moby, Tuxedomoon κτλ.
Μην μου τον ξεσηκώνεις, σε παρακαλώ πολύ.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.723 μηνύματα.
Ούτε υπό την απειλή όπλου δεν θα μπορούσα να διαλέξω μόνο 3 απ΄αυτά τα διαμάντια.
΄Αντε το πολύ να έβαζα στο τέλος της λίστας 5-6 απ΄αυτά και αυτό όχι επειδή δεν μου αρέσουν αλλά επειδή τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο.
Εντελώς ενδεικτικά:
- Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
- Led Zeppelin - Stairway to heaven
- Pearl Jam - Black
Επειδή δεν γίνεται ν΄αφήσεις έξω David Bowie, The Cure, Archive, Τhe Doors, Pixies, New Order, Kansas, Pulp, Moby, Tuxedomoon κτλ.
Μην μου τον ξεσηκώνεις, σε παρακαλώ πολύ.![]()
Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα φέτος το All I want for Christmas is you παρέμεινε στην κορυφή του American Billboard Hot 100. Πλέον το τραγούδι μετράει 22 εβδομάδες στην κορυφή (2019-2025) και είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool