D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Εκτός από συνειρμούς έχει και μία βάση το λογότυπό της. Έχει ένα λόγο ύπαρξης ας πούμε. click
Μπράβο Θάλεια μου!!!!
Αναρωτιέμαι........ ποιοί ηλίθιοι αγοράζουν λογισμικό βάση λογότυπου;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Μπράβο Θάλεια μου!!!!
Αναρωτιέμαι........ ποιοί ηλίθιοι αγοράζουν λογισμικό βάση λογότυπου;;;![]()
Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι "ηλίθιοι" αλλά θεωρώ ότι όταν το πακετάκι χρηστικότητα-λειτουργικότητα-καινοτομία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός καταναλωτή, δεν θα τον χάλαγε κι ένα λογότυπο που να μπορεί να βλέπει μπροστά του χωρίς να πετάει μπλούζες στην οθόνη μέχρι να κάνει εκκίνηση...
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι "ηλίθιοι" αλλά θεωρώ ότι όταν το πακετάκι χρηστικότητα-λειτουργικότητα-καινοτομία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός καταναλωτή, δεν θα τον χάλαγε κι ένα λογότυπο που να μπορεί να βλέπει μπροστά του χωρίς να πετάει μπλούζες στην οθόνη μέχρι να κάνει εκκίνηση...
Ολόσωστη όμως.....
Ακριβώς.....ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ.....απλά δεν πολυπιστεύω στις καινοτομίες). Αν έχει αυτά τα δυο βασικά....μηδέν με νοιάζει αν θα πετάει και πετσέτες στην οθόνη.

Να πω μόνο ενημερωτικά, πως εγώ χρησιμοποίω διάφορα λειτουργικά και ΝΑΙ όλα κάπου με χαλάνε.....

Απλά υπάρχει ένα "καταναλωτικό κοινό" να το πω; που επηρεάζεται και απο λογότυπα, εκεί δεν υπάρχουν ελαφρυντικά....

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σύμφωνα με την πρώτη ευρέως γνωστή, αλλά ανεπίσημη, βιογραφικά του Steve Job, iCon το λογότυπο έχει την δαγκωνιά για να είναι ιδιαίτερο το σήμα και να μην μοιάζει ακόμη και με πορτοκάλι. Στην πρώτη-πρωτή έκθεση που συμμετείχαν ο Steve Job (με τον Steve Wozniak τότε ως φίλοι) είχαν το λογότυπο χωρίς την δαγκωνιά και μια από τις φαβορί ομάδες το χλεύαζαν.Δαγκωμένο μήλο = Προπατορικό αμάρτημα = πειρασμός ==> "Μπες στον πειρασμό να αγοράσεις Apple. Είναι ΤΟΣΟ καλό."![]()
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και δυστυχως δεν πουλιεται πουθενα..Δε θέλει δυσκολία,ούτε χρήμα... Θέλει φαντασία, κάτι που στη MS έχει στερέψει.

Αρκετα ευκολο για να φτυαχτει, Ουτε κρυο ουτε ζεστη

Αρκετα ευκολο για να φτιαχτει, τελειο! (για εμενα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosgan10
Νεοφερμένο μέλος

Μια νέα αρχή για την Microsoft λοιπόν, στο τομέα των MS Windows

ΥΓ: Όποιος βρει την διαφορούλα να μου την πει

πσσστ: Η Pentagram σχεδίασε και το λογότυπο του Nissan... τι άλλο θες για να καταλάβεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιεικώς απαράδεκτο. Το γατάκι μου, καλύτερο logo θα είχε φτιάξει με την πατούσα του.
Ήταν που ήταν κάτι έτη φωτός μπροστά η κοινότητα των διανομών Linux (αλλά και η Apple) με τα δικά τους λογότυπα, τώρα έπεσε FTL jump τρελό και η μικρομαλακή έμεινε πίσω να μικρομαλακίζεται...
Κοιτάξτε το λογότυπο των Windows
![]()
...και μετά κοιτάξτε αυτά:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε θέλει δυσκολία,ούτε χρήμα... Θέλει φαντασία, κάτι που στη MS έχει στερέψει.
ΥΓ: Μη τυχόν και βάλετε καμιά διαφήμιση στο background του στεκιού με αυτό το αίσχος για θα βάλω τον Armin να σας κόψει κρέας. Το λέω γιατί την ψυχανεμίζομαι τη φάση.![]()
Ναι τώρα που είδα όλα αυτά μαζεμένα, μου φαίνεται κι εμένα απαράδεκτο.

@nn@
Νεοφερμένο μέλος

![]()
Αρκετα ευκολο για να φτυαχτει, Ουτε κρυο ουτε ζεστη
![]()
Αρκετα ευκολο για να φτιαχτει, τελειο! (για εμενα)
Δεν νομίζω ότι καποιο λογότυπο όσο απλό και αν φαίνεται είναι ευκολό για να φτιαχτεί υπάρχει όλοκληρη επιστημονική όμαδα που ασχολείται για να το φτιάξει.
'Οσο για το καινούργιο λογοτυπο της ΜS καλύτερο είναι το προηγούμενο αν και το έχω βαρεθεί λίγο.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

kosgan10
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Microsoft Official fb page:For the first time in 25 years, Microsoft is changing its logo. Learn about the new logo here: https://bit.ly/QuqNvS
Δείτε το σχετικό video! Προτείνω να το βάλετε στα 1080 pixels

Προσωπικά είχα ήδη αρχίζει να το υποψιάζομαι για το MS Logo...
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

και στα Tablets.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.