iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Την παρασκευη 30/9/2006 ετυχε να ειμαι (ξανα) αθηνα και να παω στο underworld. O ήχος μου αρεσε πολυ. Τι ειδος ειναι; Τι μου προτεινετε να ακουσω σε αυτο το στυλ;![]()
Με τις ημερομηνιες που γραφεις μπερδευτικα ειναι η αληθεια.
Το underworld αν δεν κανω λαθος παιζει Punk & Hardrock.
Μπες εδω https://anexartisi.gr/nea.html και ισως βρεις και πιο συγκεκριμενα πραγματα (ποιος επαιζε και τι).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Την παρασκευη 30/9/2006 ετυχε να ειμαι (ξανα) αθηνα και να παω στο underworld. O ήχος μου αρεσε πολυ. Τι ειδος ειναι; Τι μου προτεινετε να ακουσω σε αυτο το στυλ;![]()
30/06/06 φαντάζομαι και όχι 30/09/06

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ουπς ναι!Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:30/06/06 φαντάζομαι και όχι 30/09/06![]()
![]()
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ophelia
Διάσημο μέλος

Την παρασκευη 30/9/2006 ετυχε να ειμαι (ξανα) αθηνα και να παω στο underworld. O ήχος μου αρεσε πολυ. Τι ειδος ειναι; Τι μου προτεινετε να ακουσω σε αυτο το στυλ;![]()
Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πέρσι resident στο underworld τις Παρασκευές έκανε ο Φακινός οπότε μάλλον industrial-ebm θα έπαιζε...

Και μιας και το ξέθαψα το θεματάκι (3 χρόνια μετά;!

Υπογραφή: η καθυστερημένη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν μου λες, σκεφτόμουν να ξανά πάω ... πιστεύεις δηλαδή πλέον ότι αξίζει μόνο τις παρασκευές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.