Tempus
Νεοφερμένο μέλος

Συγνώμη αν σας κούρασα με τις αλλεπάληλες ερωτήσεις μου.Απλά θεώρησα οτι εδώ θα μπορούσα να βρω τις απαντήσεις που αποζητώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει προφανως νευρικες και ορμονικες βασεις.
η αγαπη για παραδειγμα υπαρχει για να μεγαλωνουμε τα παιδια μας, ο φοβος για να μας προστατευει κτλ κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είμαι ωστόσο απολύτως σίγουρη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Η βαση τους ειναι σιγουρα χημικη-ορμονικη... δηλαδη προκαλουνται απο την εκλυση και τον συνδυασμο διαφορων ορμονων (ευτυχως μεχρι σημερα δεν ξερουμε ακριβως ποιες και πως)...
Για την καρδια μιας και ειναι απλως ενας μυς και ολη η αντιληψη του εξωτερικου κοσμου οφειλεται στο νευρικο συστημα πιστευω πως ειναι αληγορικη η χρηση της σαν πηγη των συναισθηματων
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Βασικα τα συναισθηματα οπως ανεφεραν και πιο πανω προκαλουνται απο διαφορα εξωτερικα ερεθισματα...
Η βαση τους ειναι σιγουρα χημικη-ορμονικη... δηλαδη προκαλουνται απο την εκλυση και τον συνδυασμο διαφορων ορμονων (ευτυχως μεχρι σημερα δεν ξερουμε ακριβως ποιες και πως)...
Για την καρδια μιας και ειναι απλως ενας μυς και ολη η αντιληψη του εξωτερικου κοσμου οφειλεται στο νευρικο συστημα πιστευω πως ειναι αληγορικη η χρηση της σαν πηγη των συναισθηματων
Άμα δεν πεις για τις ορμόνες δεν ησυχάζεις...

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Άμα δεν πεις για τις ορμόνες δεν ησυχάζεις...![]()
γλυκια μου... εδω συζηταμε για την επιστημονικη κι οχι την φιλοσοφικη πλευρα των συναισθηματων... η αληθεια ειναι οτι κι εγω προτιμω να μην σκεφτομαι πως ο,τι νιωθω οφειλεται σε ορμονες(ειμαι και ρομαντικουλης, τρομαρα μου), αλλα το θεμα με καλει να πω για ορμονες...

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι δεν πρέπει να συνδέουμε το συναίσθημα με τον συναισθηματισμό, ο οποίος είναι η αντιμετώπιση των πραγμάτων με το συναίσθημα και μόνο, και βάζοντας στην άκρη την λογική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.