18-12-07

12:46
Νέα Υόρκη: Η γέννα, η ανορεξία και η κατάθλιψη μπορούν να επηρεάσουν την σεξουαλική ζωή της γυναίκας, αλλά με διαφορετικούς τρόπους, σύμφωνα με μικρή μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Eating Disorders.
Για όποιες από εμάς μας αφορά... :health.in.gr
Για όποιες από εμάς μας αφορά... :health.in.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

18-12-07

15:56
Αν και γενικά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο και σκοπό των μηνυμάτων σου, Άννα, μπορώ να πω ότι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα. Κι έχω ζήσει μέρος αυτών των προβλημάτων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

23-12-07

21:20
Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός πέρα από το να μοιράζομαι με όλη την παρέα κάποια ενδιαφέροντα άρθρα που βρίσκω κατά το σερφάρισμά μου στο διαδίκτυο!
Τι σε παραξενεύει σε αυτό?

Τι σε παραξενεύει σε αυτό?

fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.

21-03-08

04:42
Για να δούμε τελικά, σύμφωνα με μια έρευνα [Study shows more sex for depressed women]:

Ισχύει αυτό; Τι λέτε εσείς γυναίκες, που ξέρετε και καλύτερα;DEPRESSED women have more sex than those who are happier, regardless of whether they are in a relationship or not, a study of Australians has found.
A survey of Melbourne women presented at an international mental health conference has concluded that females who suffer from mild to moderate depression have a third more sexual activity than those who are not.
They also had more sexually liberated attitudes, a bigger variety of sexual experiences and, if single, were more likely to partake in casual sex, Dr Sabura Allen, a clinical psychologist at Monash University, said.
[...]
She said depressed women were likely seeking out sexual intimacy more often to help feel more secure.
[...]

23-03-08

12:51
Η τελευταία πρόταση με βρίσκει σύμφωνη.
Ξέρω πολλές κοπέλες, που περνούν μία φάση θλίψης ή έχουν τάση προς κατάθλιψη, οι οποίες έχουν λιγότερα κωλύματα σχετικά με το σεξ.
Ξέρω πολλές κοπέλες, που περνούν μία φάση θλίψης ή έχουν τάση προς κατάθλιψη, οι οποίες έχουν λιγότερα κωλύματα σχετικά με το σεξ.

25-03-08

19:42
Γυναικες. Εχουν καταθλιψη και σκεφτονται το σεξ. Πφ. Και μετα λετε οτι οι αντρες το χουμε συνεχεια στο μυαλο μας
(no-serious post here)

Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

25-03-08

20:14
Τι επηρεάζει την ερωτική ζωή των γυναικών
...To αμάξι του άντρα?

Για να σοβαρέψω λίγο (μούχαχα),
νομίζω μια ανεξήγητη από-γνωση τις οδηγεί...DEPRESSED women have more sex than those who are happier

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...