Τι θα γινόταν αν...;

Eupatridis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα.
Σε διάφορα ιστορικά γεγονότα αναλύεται τι θα συνέβαινε αν ο πρωταγωνιστής έπαιρνε διαφορετική απόφαση ή γενικότερα εαν τα πράγματα ειχαν πάρει διαφορετική τροπή .

Σε πολλές περιπτώσεις , δεν μπορεί κανεις να προβλέψει ,διοτι οι πιθανές εκδοχές ειναι απο πολλές εως άπειρες . Αλλα μπορούμε να υποθέσουμε :)

Συγχωρήστε με ,εαν έχει γίνει ξανα topic στο παρελθόν

Στο παιχνίδι,ο καθένας θα κάνει μια ερώτηση που θα αρχίζει με το ''Τι θα γινόταν αν'' και ο επόμενος θα απαντάει και θα κάνει με την σειρά του μια ερώτηση.

Αρχίζω :
Τι θα γινόταν εαν ο Χίτλερ είχε νικήσει τους Ρώσους στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον η Γερμανια θα γινοταν υπερδυναμη , και ο Χιτλερ θα συνεχιζε για περισσοτερες κατακτησεις με αποτελεσμα την επιβραδυνση του πολεμου...
--->Τι θα γινοταν αν καταφερνε η Ελλαδα και οι τοτε αρχηγοι της να διατηρησουν υπο την κατοχη τους τα εδαφη που ειχε κατακτησει ο Μεγας Αλεξανδρος???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πιο λογικό ,να κρατούσε τα εδάφη για λίγο καιρό ακόμα και μετα απο κάποια χρόνια,να γινόταν ξανα διάσπαση . Εκτός και εαν υπερίσχυε κάποιος απο όλους τους διαδόχους, οπότε και άγνωστες οι βουλες του. :)
Τι θα γινόταν εαν ο Μεταξάς ,δεν είχε πει ΟΧΙ ;

θα είχαμε για πρωθυπουργό το Μπερλουσκόνι, εσένα θα σε έλεγαν Φραντσέσκο κι εμένα Ιζαμπέλλα!

τι θα γινόταν αν το 1996 είχε ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία ;

Την σημερινή εποχή,ειναι δύσκολο να γίνει πόλεμος ανάμεσα σε 2 χώρες , παρα μόνο παγκόσμιος . Οπότε πιστεύω,το θέμα αργα ή γρήγορα θα έληγε με συνοπτικές διαδικασίες (βλ . παρέμβαση ΗΠΑ και λοιπών ''μεγάλων'' ;)
Τι θα γινόταν εαν είχαμε ακόμα Χούντα; :P

Την σημερινή εποχή,ειναι δύσκολο να γίνει πόλεμος ανάμεσα σε 2 χώρες , παρα μόνο παγκόσμιος . Οπότε πιστεύω,το θέμα αργα ή γρήγορα θα έληγε με συνοπτικές διαδικασίες (βλ . παρέμβαση ΗΠΑ και λοιπών ''μεγάλων'' ;)
Τι θα γινόταν εαν είχαμε ακόμα Χούντα; :P

[αζυμύθιος ον] Θα περνάγαμε κοτσάνι και όλοι θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια οι ψευτοδημοκρατίες μας έφαγαν [αζυμύθιος οφφ]

Τι θα γινόταν αν ψόφαγε από δάγκωμα μαϊμούς ο Βενιζέλος στην εφηβεία του; :P

Την σημερινή εποχή,ειναι δύσκολο να γίνει πόλεμος ανάμεσα σε 2 χώρες , παρα μόνο παγκόσμιος

smiley-signs136.gif
μέση ανατολή , κόσοβο , εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο

[αζυμύθιος ον] Θα περνάγαμε κοτσάνι και όλοι θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια οι ψευτοδημοκρατίες μας έφαγαν [αζυμύθιος οφφ]

Τι θα γινόταν αν ψόφαγε από δάγκωμα μαϊμούς ο Βενιζέλος στην εφηβεία του; :P

[φαντ ον] τίποτα [φαντ ακόμα πιο ον] θα ανακηρύσσαμε μια μαΐμού ήρωα

τι θα γινόταν αν άφηνα αυτήν την πρόταση μισή ;

Κάποιος αγνός ιππότης θα έρχονταν να σε βάλει στη θέση σου

Τι θα γινόταν αν τα τελευταία 20 χρόνια αντί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην εξουσία, είχαμε τον Sid πρωθυπουργό και το κόμμα του στη κυβέρνηση; :P

ποια ηταν η τελευταια φορα που αναρωτηθηκατε τι θα γινοταν αν..?

εγω τωρα αναρωτιεμαι τι γινοταν αν ειχα πει ναι στο αγορι που μου τα ζητησε τον προιγουμενο μηνα:Ρ τωρα τα εφτια3ε με την κολλιτη μου και εχουμε γινει πολυ καλοι φιλοι.. πφφ θα ηταν ολα τοσο διαφορετικα χδ χαχαχαχαχ για πειτεεε λοιπον εσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποια ηταν η τελευταια φορα που αναρωτηθηκατε τι θα γινοταν αν..?

εγω τωρα αναρωτιεμαι τι γινοταν αν ειχα πει ναι στο αγορι που μου τα ζητησε τον προιγουμενο μηνα:Ρ τωρα τα εφτια3ε με την κολλιτη μου και εχουμε γινει πολυ καλοι φιλοι.. πφφ θα ηταν ολα τοσο διαφορετικα χδ χαχαχαχαχ για πειτεεε λοιπον εσεις.
Και γιατί το σκέφτεσαι πλέον;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα αναρωτιεμαι τι θα ειχε γινει. αν θα ηταν η κολλιτη μου φιλη του και τετοια. δεν ξερω παντως αυτος δεν μαρεσει.. και ποτε δεν θα εκανα βλακια στην κολλιτη μ

εγώ το αναρωτιέμαι κάθε που μου συμβαίνει κάτι τυχαίο του στύλ, να δεις κάποιον στον δρόμο ΄που έχεις πολύ καιρό και μετά θυμόσαστε τα παλιά και μπλα μπλα μπλα...
αυτό έγινε με το αγόρι μου και από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια ακόμα είμαστε μαζί, συχνά όμως αναρωτιέμαι αν δεν είχαμε βρεθεί στον δρόμο θα ξαναμιλούσαμε?(ήμασταν τσακωμένοι)

Τι θα γινόταν αν...;
Δεν υπηρχε ο ηλιος και το φεγγαρι;;;;
2011_01_03-1.jpg

Ισως δεν θα υπηρχε ζωή και η ομορφιά της Φύσης...και του Πολιτισμού...
moon02-1.jpg

treesunset-1.jpg

τι θα γινόταν αν....... δεν υπήρχε η μουσική;;;;;;;;;

Η ζωη θα ηταν ενα λαθος

τι θα γινοταν αν...ζουσαμε για 160 χρονια

Η ζωη θα ηταν ενα λαθος

τι θα γινοταν αν...ζουσαμε για 160 χρονια

θα εξακολουθούσαμε να κάνουμε τα ίδια λάθη..............

τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το χαμόγελο;

θα ήμασταν όλοι βαρετοί και ανέκφραστοι.

τι θα γινόταν αν όλοι αυτοί οι αρχαίοι φιλόσοφοι,που έδωσαν τις βάσεις για την επιστήμη,δεν είχαν γεννηθεί ποτέ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η βάσεις θα τοποθετούνταν με μία Α καθυστέρηση και μάλλον δεν θα υπήρχε το αγαπημένο μας διαδικτυακό στέκι (ΑΚΑ e-steki).

Τι θα γίνονταν αν ο Περικλής (του χρυσού αιώνα) δεν είχε πεθάνει μετά το 1ο έτος του Πελοποννησιακού πολέμου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back