Τι πάει λάθος με την σεξουαλική πράξη;

jo13

Νεοφερμένο μέλος

Η jo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
με το αγόρι μου είμαστε μαζί αρκετά χρόνια παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρη αν έχω τελειώσει. σε όλα τα υπόλοιπα τα πάμε τέλεια, περνάω υπέροχα μαζί του. όχι ότι σε αυτό το κομμάτι δεν περνάω ωραία παρόλα αυτά μου έχει βάλει στο μυαλό μετά από αρκετούς τσακωμούς το θέμα του οργασμού που όπως προείπα δεν είμαι σίγουρη αν έχει επιτευχθεί από μέρους μου. δεν μπορώ να καταλάβω με τι μπορώ να τελειώσω γιατί δεν ικανοποιούμαι μόνη μου, το έχω δοκιμάσει αλλα το έχω σταματήσει πολύ πριν να μου έρθει ο οργασμος που δεν ξέρω κιόλας αν θα έφτανα. είναι δυο πράγματα που με απασχολούν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα γιατί δεν ξέρω ποια είναι η λύση…αν μπορείς κάποιος να απαντήσει που έχει βιώσει παρόμοια εμπειρία θα με βοηθούσε!! ευχαριστωωω!!

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 713 μηνύματα.
με το αγόρι μου είμαστε μαζί αρκετά χρόνια παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρη αν έχω τελειώσει. σε όλα τα υπόλοιπα τα πάμε τέλεια, περνάω υπέροχα μαζί του. όχι ότι σε αυτό το κομμάτι δεν περνάω ωραία παρόλα αυτά μου έχει βάλει στο μυαλό μετά από αρκετούς τσακωμούς το θέμα του οργασμού που όπως προείπα δεν είμαι σίγουρη αν έχει επιτευχθεί από μέρους μου. δεν μπορώ να καταλάβω με τι μπορώ να τελειώσω γιατί δεν ικανοποιούμαι μόνη μου, το έχω δοκιμάσει αλλα το έχω σταματήσει πολύ πριν να μου έρθει ο οργασμος που δεν ξέρω κιόλας αν θα έφτανα. είναι δυο πράγματα που με απασχολούν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα γιατί δεν ξέρω ποια είναι η λύση…αν μπορείς κάποιος να απαντήσει που έχει βιώσει παρόμοια εμπειρία θα με βοηθούσε!! ευχαριστωωω!!

Τι σε νοιάζει ο οργασμός από την στιγμή που απολαμβάνεις το σεξ;

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να εξερευνήσεις το σώμα σου και να δεις πού μπορείς να το φτάσεις. Είναι μεγάλη δουλειά το να γνωρίζεις η ίδια το σώμα σου, τι σε ανάβει κτλ. Μπορεί εν τέλει να μην έρχεσαι κολπικά αλλά κλειτοριδικά.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρη αν έχω τελειώσει.
Πως μπορείς να μην είσαι σίγουρη αν έχεις τελειώσει; Είναι κάτι πολυ έντονο για να μην σου κάνει εντύπωση, οποτε θα υποθέσω ότι απλά δεν έχεις τελειώσει ποτε.
Το καλυτερο που μπορείς να κανεις ειναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να φτιάξεις την διάθεση σου και να εξερευνήσεις το σώμα σου, να δεις τι σε εξιτάρει περισσότερο.
Να έχεις ομως και λίγη υπομονη, δεν γίνονται ολα στο λεπτο. Μην σταματήσεις όταν αρχίσεις να νιώθεις έντονα και μια πίεση να αυξάνεται μέσα σου, απλά συνέχισε και θα έρθει ο οργασμος σου.
Οταν νιώσεις ανετα με την διαδικασία, μάθε και το αγόρι σου τι σου αρεσει.
Άμα δυσκολεύεσαι, πάρε ίσως καποιον δονητή.
μου έχει βάλει στο μυαλό μετά από αρκετούς τσακωμούς το θέμα του οργασμού
Τσακώνεστε επειδή δεν έρχεσαι σε οργασμο;

jo13

Νεοφερμένο μέλος

Πως μπορείς να μην είσαι σίγουρη αν έχεις τελειώσει; Είναι κάτι πολυ έντονο για να μην σου κάνει εντύπωση, οποτε θα υποθέσω ότι απλά δεν έχεις τελειώσει ποτε.
Το καλυτερο που μπορείς να κανεις ειναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να φτιάξεις την διάθεση σου και να εξερευνήσεις το σώμα σου, να δεις τι σε εξιτάρει περισσότερο.
Να έχεις ομως και λίγη υπομονη, δεν γίνονται ολα στο λεπτο. Μην σταματήσεις όταν αρχίσεις να νιώθεις έντονα και μια πίεση να αυξάνεται μέσα σου, απλά συνέχισε και θα έρθει ο οργασμος σου.
Οταν νιώσεις ανετα με την διαδικασία, μάθε και το αγόρι σου τι σου αρεσει.
Άμα δυσκολεύεσαι, πάρε ίσως καποιον δονητή.

αρκετές φορές έχει φτάσει η κατάσταση σε τσακωμο καθώς θεωρεί ότι δεν με ικανοποιεί γιατί λέει πως αν πραγματικά με ικανοποιούσε θα ειχα τελειώσει. τις περισσότερες αν όχι ολες έχω φτάσει στο σημείο αυτησ της έντασης αλλα ποτε δεν τελειώνω-ολοκληρώνω(γι αυτό πριν είπα δεν ξέρω αν έχω τελειώσει) και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, βέβαια μετά από αυτούς τους τσακωμούς γι αυτό το θέμα μου έχει γίνει εμμονή ιδέα κάθε φορά που αρχίζουμε ότι πρέπει να τελειώσω γιατί πρέπει να του αποδείξω έτσι ότι όντως με ικανοποιεί

Eclipse

Διάσημο μέλος

αρκετές φορές έχει φτάσει η κατάσταση σε τσακωμο καθώς θεωρεί ότι δεν με ικανοποιεί γιατί λέει πως αν πραγματικά με ικανοποιούσε θα ειχα τελειώσει. τις περισσότερες αν όχι ολες έχω φτάσει στο σημείο αυτησ της έντασης αλλα ποτε δεν τελειώνω-ολοκληρώνω(γι αυτό πριν είπα δεν ξέρω αν έχω τελειώσει) και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, βέβαια μετά από αυτούς τους τσακωμούς γι αυτό το θέμα μου έχει γίνει εμμονή ιδέα κάθε φορά που αρχίζουμε ότι πρέπει να τελειώσω γιατί πρέπει να του αποδείξω έτσι ότι όντως με ικανοποιεί
Καλα πάμε καθολου καλα; Είναι δυνατόν να Σου δημιουργεί ανασφάλειες από το πουθενά; Κοιτα, πραγματικά σε συμβουλεύω να κανεις ολα τα παραπάνω για να γνωρίσεις ποσο απελευθερωτικός είναι ένας οργασμος αλλα ετσι με το ζόρι δεν γίνεται τιποτα.
Ντε και καλα να τελειώσεις για να χαϊδέψεις τον εγωισμό του;
Αν σου αρεσει το σεξ που κάνετε, σε ικανοποιεί. Ο οργασμος δεν είναι απόδειξη!!!! Μπορεις να κανεις σεξαρα και χωρίς να τελειώσεις αλλα μπορείς και να κανεις σεξακι τελειώνοντας.
Μην ανεχεσαι χαζομάρες.
Στην τελική, θα μπορούσες απλά να προσποιείσαι γιατί οι άντρες δεν καταλαβαίνουν εύκολα αλλα είναι η σχέση σου, δεν μπορείς να μην είσαι ειλικρινής. Και δεν θα ήταν και σωστό να τρέφεις απλά τον εγωισμό του για να μην σε ζαλίζει σχετικά με το θέμα.

jo13

Νεοφερμένο μέλος

θεωρείς ότι αν αρχίσω να ικανοποιούμαι μόνη μου θα με βοηθήσει;;; επίσης να προσθέσω ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε σε σχέση από απόσταση λόγω σπουδών και βλεπόμαστε κάθε 1 μήνα μπορεί και λιγότερο για 5-7 ήμερες, πέρα από τις γιορτές όπου είμαστε για αρκετό καιρό και το καλοκαίρι πάλι που το περνάμε όλο μαζί

Eclipse

Διάσημο μέλος

jo13

Νεοφερμένο μέλος

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
αρκετές φορές έχει φτάσει η κατάσταση σε τσακωμο καθώς θεωρεί ότι δεν με ικανοποιεί γιατί λέει πως αν πραγματικά με ικανοποιούσε θα ειχα τελειώσει.
Τι ακούω βραδιάτικα; η εντύπωση των ανδρών πως οι γυναίκες ολες τελειώνουν με τις παλινδρομικες κινήσεις τους ( πολλές εξ αυτών είναι και μηχανικές,ανευρες )είναι άκρως εγωιστική . Στο κάτω κάτω αν δε μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις με τον κλασικό τρόπο, ας χρησιμοποιήσει τα χέρια του.. Πρώτα από όλα όμως χρειάζεται να γνωρίζουμε το σώμα μας μόνοι μας και μετά καθοδηγούμε τους άλλους να μας ικανοποιήσουν, όπως μας αρέσει.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
Πόσο χρονών είσαι;
Ο γυναικείος οργασμός είναι δύσκολος. Προϋποθέτει ηρεμία, πάθος, πόθο, προκαταρκτικά, επικοινωνία.
Επίσης με μια φορά το μήνα, περισσότερο πόνο θα νοιώθεις παρά ηδονή, ή όχι; Ναι μεν, λαχτάρα, ευχαρίστηση, αλλά όχι οργασμό.
Όταν έρθει, θα τον καταλάβεις, σίγουρα!
Βέβαια, το σεξ είναι καλό και χωρίς οργασμό. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Και αν δεν έρχεται, δε φταις εσύ, σίγουρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πρώτα από όλα όμως χρειάζεται να γνωρίζουμε το σώμα μας μόνοι μας και μετά καθοδηγούμε τους άλλους να μας ικανοποιήσουν, όπως μας αρέσει.
αυτό μπορείς να το μάθεις και με το σύντροφο, παίζοντας.....

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Ηλικία δε μας είπες (έχει σημασία)...
Ε λογικά κλασικός μ@λάκας άντρας που απλά κάνει το κομπρεσέρ στο σεξ ή/και δεν ασχολείται με τις ερωτογενείς ζώνες της ή/και δεν της κάνει κάνα μασάζ να χαλαρώσει ή/και κάνα παιχνίδι να την ανάψει κ.λπ. ή/και την έχει μπάμια και μετά φταίει εκείνη που δεν τελειώνει γιατί «δεν τον θέλει αρκετά» ή γιατί «είναι ανοργασμική» κ.ο.κ.

Τελευταία επεξεργασία:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
θεωρείς ότι αν αρχίσω να ικανοποιούμαι μόνη μου θα με βοηθήσει;;; επίσης να προσθέσω ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε σε σχέση από απόσταση λόγω σπουδών και βλεπόμαστε κάθε 1 μήνα μπορεί και λιγότερο για 5-7 ήμερες, πέρα από τις γιορτές όπου είμαστε για αρκετό καιρό και το καλοκαίρι πάλι που το περνάμε όλο μαζί
Απ' όσα είπες, συμπεραίνω ότι είστε κι οι δυο σε μικρή ηλικία και άπειροι. Κι είναι κρίμα να υπάρχει άγχος και καυγάδες, για κάτι που θα έπρεπε να είναι πηγή μόνο καλών πραγμάτων. Ο ένας με τον άλλον θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια, ότι μπορεί να αφεθεί κι ένα σωρό άλλα. Βασικά πράγματα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του οργασμού προϋποθέτει και σεξουαλική ωριμότητα° κάτι που δεν υπάρχει όταν ξεκινάμε. Χρειάζεται χρόνος.

Η αυτοϊκανοποίηση δεν θα λύσει το πρόβλημα από μόνη της, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει το γεγονός να μάθεις το σώμα σου, να νιώσεις άνετα με αυτό κτλ. Όπως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Να μην αγχώνεσαι, να είσαι εκεί στα όσα συμβαίνουν, να είσαι χαλαρή, να μην σκέφτεσαι πώς και πότε θα έρθει ο οργασμός...

Μερίδιο φέρνει, όμως, και το αγόρι σου. Για να μπορέσει να τελειώσει μια γυναίκα, χρειάζεται προετοιμασία και η διείσδυση γίνεται όταν είναι και κείνη έτοιμη. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν και να φτάσετε στα κόκκινα, κι έπειτα ν' ακολουθήσει κι η διείσδυση. Οπως και κατά τη διάρκεια μπορεί να ερεθίζει ευνόητα σημεία του σώματός σου - η πράξη δεν περιορίζεται μόνο σ' ένα μπες και βγες. Κι ακόμη κι αν τελειώσει εκείνος κι εσύ όχι, μπορεί να σε τελειώσει διαφορετικά.

Bottom line: χαλαρώστε και απολαύστε το.

Τελευταία επεξεργασία:

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Αδελφή, καλό είναι να το εξερευνήσεις λίγο και μόνη σου, για να ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου κιόλας. Μετά κάθεσαι, το συζητάς και βλέπεις τι κάνει γι' αυτό.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
με το αγόρι μου είμαστε μαζί αρκετά χρόνια παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρη αν έχω τελειώσει. σε όλα τα υπόλοιπα τα πάμε τέλεια, περνάω υπέροχα μαζί του. όχι ότι σε αυτό το κομμάτι δεν περνάω ωραία παρόλα αυτά μου έχει βάλει στο μυαλό μετά από αρκετούς τσακωμούς το θέμα του οργασμού που όπως προείπα δεν είμαι σίγουρη αν έχει επιτευχθεί από μέρους μου. δεν μπορώ να καταλάβω με τι μπορώ να τελειώσω γιατί δεν ικανοποιούμαι μόνη μου, το έχω δοκιμάσει αλλα το έχω σταματήσει πολύ πριν να μου έρθει ο οργασμος που δεν ξέρω κιόλας αν θα έφτανα
Για να είσαι σίγουρη για το πως είναι να τελειώνεις πρέπει είτε μόνη σου με αυτοικανοποίηση, είτε με τη βοήθεια του συντρόφου χωρίς διείσδυση, αλλά με χρήση χεριών για παράδειγμα ( χαλαρωνοντας ταυτόχρονα) να αφήσεις το σώμα ελεύθερο να βιώσει οργασμό. Ακόμα και οι γυναίκες που δεν μπορούν με διείσδυση να τελειώσουν ( δεν είναι εξάλλου η μαγική συνταγή επίτευξης οργασμού, ιδίως αν ο σύντροφος δεν έχει εμπειρία ή θεωρεί πως μόνο με την κίνηση μέσα έξω θα σε κάνει να τελειώσεις) , τελειώνουν σχεδόν πάντα κλειτοριδικα μόνες.

Υπάρχει και η περίπτωση που ανέφερε ο dias παραπάνω να μην μπορείς με αυτόν, γιατί για Χ λόγους το σώμα μπλοκάρει τη διαδικασία, ενώ με άλλον στο μέλλον να λειτουργείς διαφορετικά ( επιβεβαιωμένο στο μέγιστο το τελευταίο!)

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.
Και μετά υπάρχουν και εκείνες που πρέπει να τσακωθείτε για να έρθουν σε οργασμό :bleh:.

1732466370312.png

Για να πούμε και κάτι σοβαρό. Η συμβουλή μου είναι walk away, χώρισε.
Εαν σε πιέζει σε έναν τέτοιο τομέα και για ένα τέτοιο πράγμα, φαντάσου σε άλλα πράγματα τι θα γίνεται.
Και όχι τίποτα άλλο, θα σε κάνει και μόνιμα δυσλειτουργική μετά και δεν θα ευχαριστιέσαι ποτέ γιατί θα σου έχει γίνει αυτοσκοπός αυτό. Φύγε τώρα που είναι νωρίς.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Εγω υποψιάζομαι κάτι άλλο, που σίγουρα θα έχει ειπωθει και από άλλους ή θα το χουν σκεφτεί πιο πίσω:

Αν δεν της είχε κάνει ο άλλος τους τσακωμούς σε φάση "μα γιατι δεν έρχεσαι σε οργασμό" (μετάφραση: Τελείωσε εσυ εντελώς, για να νιώσω πιο άντρας εγω), πιθανόν η κοπέλα να μπορούσε να συνέχιζε να έκανε σεξ και να το απολάμβανε, χωρίς να συνέβαινε τίποτα.

Και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα όσο θα μάθαινε αυτός το σώμα της, εκείνη μια νύχτα θα "την άκουγε στο κεφάλι" με οργασμό πρώτης τάξεως και όλα οκ.

Μυρίζομαι σενάριο "αχ βαχ πλίτς, μπέκα βγέκα χύσαμε, πάμε τωρα για κανα ρυζόγαλο" (συγγνωμη κορίτσι που έφτιαξες το θεμα αλλά είμαι γλαφυρός)

Φτιάξε μια κατάσταση μόνη σου κοπέλα μου, κατω απο τα παπλώματα, ασχολήσου στη ζεστούλα με τον εαυτό σου, με το σώμα σου, με τη φαντασία σου, να δεις που μπορείς να το φτάσεις, πόσο μπορείς να χύσεις, να ρθεις σε κορύφωση και τι είδους κορύφωση.

Τα πράγματα έρχονται όταν έρχονται. Δεν τα βιάζουμε. Δεν τα καταπιέζουμε. Και σίγουρα δεν τσακωνόμαστε για σεξ. Αμα θες του το δίνεις. Αμα το θέλει με φραμπαλάδες και κατα παραγγελία οργασμούς, να πάρει καμια φουσκωτή κούκλα που να βγαζει κραυγούλες με ενσωματωμένο ChatGPT μετα απο τα 30 δευτερόλεπτα που θα της τον βάλει.

Ούτε να χωρίσεις θα σου πω, ούτε να πας με άλλον. Ούτως ή άλλως από απόσταση είστε, ήδη τρωγόσαστε, κάποτε θα χωρίσετε 200% ή θα βρεις άλλον από μόνη σου.

Ενα πράγμα θα σου πω μόνο. Το σώμα σου είναι δικό σου, το ίδιο και η ψυχική σου ηρεμία. Αν δεν ειναι ήρεμος ο άνθρωπος και ζει με άγχος, ή δεν λειτουργεί, ή υπολειτουργεί, ή λειτουργεί αλλά δεν το ευχαριστιεται.

Και τα 3 σενάρια είναι χάλια.

Πάρε το χρόνο σου, βάλτου όρια και πες του να κόψει τους τσακωμους ειδάλλως οι μονοι οργασμοί που θα δει θα ειναι σε ταινίες.

jo13

Νεοφερμένο μέλος

Ηλικία δε μας είπες (έχει σημασία)...
εγώ 19 το αγόρι μου 21 και είμαστε μαζί 3 χρόνια

Εγω υποψιάζομαι κάτι άλλο, που σίγουρα θα έχει ειπωθει και από άλλους ή θα το χουν σκεφτεί πιο πίσω:

Αν δεν της είχε κάνει ο άλλος τους τσακωμούς σε φάση "μα γιατι δεν έρχεσαι σε οργασμό" (μετάφραση: Τελείωσε εσυ εντελώς, για να νιώσω πιο άντρας εγω), πιθανόν η κοπέλα να μπορούσε να συνέχιζε να έκανε σεξ και να το απολάμβανε, χωρίς να συνέβαινε τίποτα.

Και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα όσο θα μάθαινε αυτός το σώμα της, εκείνη μια νύχτα θα "την άκουγε στο κεφάλι" με οργασμό πρώτης τάξεως και όλα οκ.

Μυρίζομαι σενάριο "αχ βαχ πλίτς, μπέκα βγέκα χύσαμε, πάμε τωρα για κανα ρυζόγαλο" (συγγνωμη κορίτσι που έφτιαξες το θεμα αλλά είμαι γλαφυρός)

Φτιάξε μια κατάσταση μόνη σου κοπέλα μου, κατω απο τα παπλώματα, ασχολήσου στη ζεστούλα με τον εαυτό σου, με το σώμα σου, με τη φαντασία σου, να δεις που μπορείς να το φτάσεις, πόσο μπορείς να χύσεις, να ρθεις σε κορύφωση και τι είδους κορύφωση.

Τα πράγματα έρχονται όταν έρχονται. Δεν τα βιάζουμε. Δεν τα καταπιέζουμε. Και σίγουρα δεν τσακωνόμαστε για σεξ. Αμα θες του το δίνεις. Αμα το θέλει με φραμπαλάδες και κατα παραγγελία οργασμούς, να πάρει καμια φουσκωτή κούκλα που να βγαζει κραυγούλες με ενσωματωμένο ChatGPT μετα απο τα 30 δευτερόλεπτα που θα της τον βάλει.

Ούτε να χωρίσεις θα σου πω, ούτε να πας με άλλον. Ούτως ή άλλως από απόσταση είστε, ήδη τρωγόσαστε, κάποτε θα χωρίσετε 200% ή θα βρεις άλλον από μόνη σου.

Ενα πράγμα θα σου πω μόνο. Το σώμα σου είναι δικό σου, το ίδιο και η ψυχική σου ηρεμία. Αν δεν ειναι ήρεμος ο άνθρωπος και ζει με άγχος, ή δεν λειτουργεί, ή υπολειτουργεί, ή λειτουργεί αλλά δεν το ευχαριστιεται.

Και τα 3 σενάρια είναι χάλια.

Πάρε το χρόνο σου, βάλτου όρια και πες του να κόψει τους τσακωμους ειδάλλως οι μονοι οργασμοί που θα δει θα ειναι σε ταινίες.
η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτομαι καθόλου το σενάριο χωρισμού, πέρα από αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και δεν θεωρώ ότι θα μου τελειώσει σύντομα. παρόλα αυτά είδα κάποιες απαντήσεις: αμα σε πιέζει σε αυτό το κομμάτι φαντάσου στα αλλα
τι θα γίνεται. εδώ θα σας πω ότι δεν έχουμε θεματα που να με πιέζει τόσο πολύ και να ξεπερνά τα όρια. προφανώς υπάρχουν τσακωμοί, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σχέσεις που είναι συνέχεια μέσα στα μέλια. θα υπάρχουν στιγμές που δεν είστε καλά μεταξύ σας για διαφορους λογους, αρκεί να μην είναι συνεχείς οι στιγμές αυτές.

θα ήθελα να προσπαθήσω για την σχέση μου, που ουσιαστικά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα που δεν λύνεται, τουλάχιστον οι περισσότεροι έτσι μου δώσατε να καταλάβω.

η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι με βοηθήσατε αρκετά, παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν έχω βρει λύση γενικά στο όλο κομμάτι. παρόλα αυτά σας ευχαριστώ όλους❤️

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια