Καλησπέρα,
Είμαι 24 χρονών και εδώ και λίγο καιρό βγαίνω με κάποιον ο οποίος είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος μου. Περνάμε όμορφα μαζί, μου συμπεριφέρεται άψογα, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και με κάνει να νιώθω πράγματα μετά από πολύ καιρό.
Το θέμα με αυτόν τον τύπο, είναι ότι έχει ένα παιδάκι. Ήταν με μια κοπέλα πριν κάποια χρόνια, προέκυψε το παιδί, προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και πλέον έχει ο καθένας τη ζωή του. Η πρώην του με το παιδί, ζουν σε άλλη πόλη μερικές ώρες μακριά από την δική μας. Αυτός τους επισκέπτεται, όποτε βρίσκει ευκαιρία. Απ'ότι μου έχει πει η σχέση που έχει με την πρώην του είναι τυπική,μόνο και μόνο για να μπορεί να επικοινωνεί με τον γιο του. Επίσης, η κοπέλα πλέον είναι παντρεμένη με κάποιον άλλον άντρα.
Εγώ είμαι αρκετά κουλ με αυτό. Όταν είχα πρωτομάθει ότι είναι πατέρας, είχα φρικάρει λίγο αλλά πλέον δεν μου κάνει κάποια αίσθηση.
Το θέμα μου είναι, ότι σε όποιον δικό μου άνθρωπο(φίλους, οικογένεια) έχω αναφέρει την κατάσταση, η αντίδραση τους ήταν σε φάση "Που πας και μπλέκεις βρε κορίτσι μου;". Κατανοώ ότι ίσως η κατάσταση είναι λίγο περίεργη και προφανώς αυτός ο άνθρωπος έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του, αλλά από τη στιγμή που έχει βρει τις ισορροπίες του, προσωπικά δεν το βλέπω σαν "μπλέξιμο".
Παρ'όλα αυτά με έχουν προβληματίσει κάπως...
Υπάρχει κάποιο "μπλέξιμο" που δεν μπορώ να δω;