Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

27-12-20

12:17
Κοίτα επειδή στις μέρες μας ακόμα και στις σχέσεις είναι σε φάση ,α τελείωσε το συναίσθημα που είχα στην αρχή αρχή φεύγω .Εγώ δεν είμαι έτσι ,θα το συζητήσω με τον άλλον .Με την πρώην μου ήμουν σε τέτοια φάση να χωρίσω γιατί δεν ένιωθα όπως πριν περίμενα μια εβδομάδα γιατί το να πάρεις μια τέτοια απόφαση είναι εύκολο το να το.μετανοωσεις είναι δύσκολο .Μετά από αυτό ήμουν πάλι κομπλέ και είχα τα συναισθήματα που είχαΣωστα ναιαλλα αμα νιωθει χάλια και θελει να φυγει, αυτο που μας περιγραφει εδω θα το ξανακανει με τον χ, ψ, ω επομενο που δεν θα ειναι ο αντρας ακριβως γιατι θα της βγαζει πράγματα που με τον αντρα της δεν εχει καν.
Αν σωζεται η κατασταση ενταξει.
Αν οχι αξιζει να μενεις σε ενα γαμο συμβατικα μονο για το οικονομικο? Ή για οτιδηποτε αλλο?
Ειναι σα να πετας τον εαυτο σου απο το παραθυρο.
Αναλογα τον καθε ανθρωπο επομενως δεν ειναι ολα για ολους.
Αλλα το να μενεις σε κατι τελειωμενο απο χρονια δεν ξερω τι ικανοποιηση σου δίνει.
Οτι εχεις γαμο?
Οτι μια χαρα ολα?
Ρωταω γενικα γιατι ειναι οντως ερωτηματα που βλεπουμε σε γαμους/σχεσεις οπου σκαει η φουσκα και μετα νιωθουν ετσι?
Εσυ @Nick890 αμα ειχες ενα γαμο που δεν προχωραγε θα εμενες? Να κανεις τι?![]()