Sevasti
Νεοφερμένο μέλος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.

28-10-21

12:54
Οταν γινεται από σύντροφος που βρισκονται σε σχεση ή σε γάμο , με τριτους διαδικτυακους συντροφους....
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-10-21

13:14
Εσύ κοπέλα μου μια με το στοματικό, μια με το cyber sex και ποιος ξέρει ποια θα είναι η επόμενη απορία σου, στα 51 σου περίμενες να τις λύσεις όλες;
΄Οπως και να ΄χει δεν θέλω να διακόψω τον οίστρο σου, απλά μια απορία μου εκφράζω!
΄Οπως και να ΄χει δεν θέλω να διακόψω τον οίστρο σου, απλά μια απορία μου εκφράζω!
Guest 528707
Επισκέπτης

28-10-21

13:21
Ανάλογα την περίπτωση και εδώ εφόσον λάβουμε υπόψιν την παθολογική εξάρτηση του εκάστοτε ατόμου..
Πολλοί παράμετροι είναι αυτοί που καθορίζουν κάτι τέτοιο.
Ιδεολογικοι, θρησκευτικοι,βιολογικοί ,κοινωνικοί και φυσικά ιατρικοί.
Κατά πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να συμβιβαστεί με όλο αυτό ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και όταν αυτό αναζητείται επίμονα από τον σύντροφο εφόσον είναι αναγκαίο και δεν ικανοποιειται τι γίνεται?Οταν γινεται από σύντροφος που βρισκονται σε σχεση ή σε γάμο , με τριτους διαδικτυακους συντροφους....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.366 μηνύματα.
Sevasti
Νεοφερμένο μέλος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.

28-10-21

15:37
Είμαι νεο μέλος στο φορουμ και δεν ξέρω να κανω παραθεση...
Λενω δεν είναι απορια μου, εβαλα ένα θέμα για συζήτηση ....για ανταλλαγή απόψεων δεν είναι το φόρουμ ή κανω λάθος????
Λενω δεν είναι απορια μου, εβαλα ένα θέμα για συζήτηση ....για ανταλλαγή απόψεων δεν είναι το φόρουμ ή κανω λάθος????
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

28-10-21

15:49
γενικα οταν μπαινεις σε μια σχεση, κανεις ουσιαστικα ενα ατυπο συμβολαιο. Αυτο καθοριζει και τι θεωρειται απιστια. Αν ο συντροφος σου δεν το θεωρει απιστια τοτε δεν ειναι, εαν το θεωρει τοτε ειναι
Sevasti
Νεοφερμένο μέλος

29-10-21

08:05
γενικα οταν μπαινεις σε μια σχεση, κανεις ουσιαστικα ενα ατυπο συμβολαιο. Αυτο καθοριζει και τι θεωρειται απιστια. Αν ο συντροφος σου δεν το θεωρει απιστια τοτε δεν ειναι, εαν το θεωρει τοτε ειναι
Δεν ειναι έτσι....σε θέματα απιστιας δεν γινονται ατυπα συμβολαια στις σχέσεις... εκτός και αν έχουμε
ελεύθερη σχέση μόνο για σεξ όπου ο καθενας κανει οτι του αρεσει...
Να φανταστώ οτι δεν σου αρέσει το νικ μου??
Το όνομά μου ειναι Σεβαστη...
Guest 528707
Επισκέπτης

29-10-21

08:14
Και όμως έτσι είναι!Δεν ειναι έτσι....σε θέματα απιστιας δεν γινονται ατυπα συμβολαια στις σχέσεις... εκτός και αν έχουμε
Το θέμα απιστία ορίζεται καθαρά από το κάθε ζευγάρι και ανάλογα το είδος της σχέσης που θέλουν να έχουν.
Άλλο τι ισχύει σε γενικό πλαίσιο και τι περιλαμβάνει ο όρος απιστία και άλλο τι θεωρώ εγώ σαν άνθρωπος βάση τα δικά μου θέλω.
Sevasti
Νεοφερμένο μέλος

29-10-21

08:14
Ποιοι ιατρικοι παράγοντες μπορούν να καθορισου ν το σεξ μέσω διαδικτυου???Ανάλογα την περίπτωση και εδώ εφόσον λάβουμε υπόψιν την παθολογική εξάρτηση του εκάστοτε ατόμου..
Και όταν αυτό αναζητείται επίμονα από τον σύντροφο εφόσον είναι αναγκαίο και δεν ικανοποιειται τι γίνεται?
Μα αν αναζητειται επιμονα απο τον σύντροφο μέσα στη σχέση και δεν το βρίσκει είναι πιό τιμιο να φυγει απο την σχέση παρα να καταφευγει κρυφά από την σύντροφο του σε cyber sex ....
Guest 528707
Επισκέπτης

29-10-21

08:22
Εθισμός - εξάρτηση.Ποιοι ιατρικοι παράγοντες μπορούν να καθορισου ν το σεξ μέσω διαδικτυου???
Σε αυτούς τους όρους δεν συγκαταλεγοντε μόνο το ποτό ή ο τζόγος ας πούμε.
Ανάλογα.Μα αν αναζητειται επιμονα απο τον σύντροφο μέσα στη σχέση και δεν το βρίσκει είναι πιό τιμιο να φυγει απο την σχέση παρα να καταφευγει κρυφά από την σύντροφο του σε cyber sex ....
Όταν παίζει θεματακι εξάρτησης μπλέκει το γεγονός γιατί το συναίσθημα δεν παύει να ισχύει για τον σύντροφο, οπότε δεν είναι καθόλου εύκολο το συγκεκριμένο άτομο να φύγει από μια "ιδανική "συναισθηματική σχέση για εκείνων επειδή δεν μπορεί να κοντρολάρει ένα πάθος το οποίο όμως δεν εμπεριέχει ίχνος συνσισθηματος .
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

29-10-21

08:47
Αγγιξες ένα βασικότατο σημείο σε ένα ζευγάρι.Ποιοι ιατρικοι παράγοντες μπορούν να καθορισου ν το σεξ μέσω διαδικτυου???
Μα αν αναζητειται επιμονα απο τον σύντροφο μέσα στη σχέση και δεν το βρίσκει είναι πιό τιμιο να φυγει απο την σχέση παρα να καταφευγει κρυφά από την σύντροφο του σε cyber sex ....
Απο τη στιγμή που ένας νεαρός και μία νεαρή γίνουν ζευγάρι, οποιαδήποτε σκέψη για τρίτο πρόσωπο, έστω και φευγαλέα, διαταράσσει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την συνοχή του ζευγαριού, που είναι και το ποθούμενο γιατι εκεί πηγάζει όλη η πεμπτουσία.
Βασικότατο στοιχείο στο ζευγάρι είναι να μην παρεμβάλλονται ανάμεσα τους στοιχεία ξένα.
Οταν η σκέψη ενός ξεφύγει στον χώρο του φανταστικού, δεν γίνεται να απολαύσει κανείς απο τους δύο.
Ο ένας θα σκέφτεται οποιαδήποτε εικόνα και ο άλλος θα νοιώθει μοναξιά, παρά το γεγονός οτι σωματικώς θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
Σοβαρή απόδειξη στρέβλωσης της προσωπικότητας σε αυτόν-ήν που συμβαίνει αυτό.
Ειδικά αν έχει και μία κάποια ηλικία.
Πνευματική ανωριμότητα.
Και αν είναι άνδρας (που μάλλον είναι), δεν έχει ανδρωθεί ακόμα. Και αυτό το λέω γιατι με την φαντασία δεν μπορεί να δώσει το παραμικρό αληθινό χάδι.
Είναι ανίκανος να απολαύσει την παραμικρή στιγμή μαζί με την σύντροφο του.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

29-10-21

10:18
Προφανώς και είναι απιστία.
Guest 881237
Επισκέπτης

29-10-21

11:10
Ναι είναι
Guest 528707
Επισκέπτης

29-10-21

11:26
Πραγμα αδυνατο οσο αφορα το φευγαλεω εκτος και αν ζεις σε ενα γυαλινο κοσμο , οποτε κατα ποσο κατι τετοιο μπορει να θεωρειθει απιστια ή υπερβολη του εκάστοτε συντροφου ?Αγγιξες ένα βασικότατο σημείο σε ένα ζευγάρι.
Απο τη στιγμή που ένας νεαρός και μία νεαρή γίνουν ζευγάρι, οποιαδήποτε σκέψη για τρίτο πρόσωπο, έστω και φευγαλέα, διαταράσσει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την συνοχή του ζευγαριού, που είναι και το ποθούμενο γιατι εκεί πηγάζει όλη η πεμπτουσία.
Βασικότατο στοιχείο στο ζευγάρι είναι να μην παρεμβάλλονται ανάμεσα τους στοιχεία ξένα.
Τα ορια σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολυ λεπτα και αν ξεπερνιουνται αγγιζουν νοσηρες περιπτωσεις ζηλειας .
Τι εννοεις με αυτο αντιλαμβανομενοι ολοι πως στην καθε αυτου στιγμη η φαντασια πολλες φορες κανει τα δικα της παιχνιδια και ενσαρκωνεται με το ατομο που εχουμε κοντα μας ?Οταν η σκέψη ενός ξεφύγει στον χώρο του φανταστικού, δεν γίνεται να απολαύσει κανείς απο τους δύο.
Ο ένας θα σκέφτεται οποιαδήποτε εικόνα και ο άλλος θα νοιώθει μοναξιά, παρά το γεγονός οτι σωματικώς θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
Παλι πολυ γενικος ορος δεδομενου οτι συνεύρεση χωρις φαντασίωση και ερωτικό παιχνίδι που γίνεται πρώτα στο μυαλό δεν υπάρχει .Σοβαρή απόδειξη στρέβλωσης της προσωπικότητας σε αυτόν-ήν που συμβαίνει αυτό.
Ειδικά αν έχει και μία κάποια ηλικία.
Πνευματική ανωριμότητα.
Αν το σκεφτουμε ολοι με εικονες και μυρωδιες ενεργούμε ,αν λοιπον αυτες οι γενικες εικονες ή φαντασιώσεις βρισκουν αντίκτυπο στον συντροφο μας γιατι θεωρείται απιστία ?
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

29-10-21

12:49
Δεν ξέρω αν το cybersex είναι απιστία χωρίς να υπάρχει φυσική επαφή με
άτομο.. και ειδικά αν δεν μαθευτεί ή δεν γίνει αιτία διαλυθεί η σχέση εξαίτιας
τρίτου που μπήκε ανάμεσα.
υπάρχουν ιστοσελίδες που πληρώνεις για live cybersex. Οπως το Liveja*** (να το
βρείτε μόνοι σας οι περίεργοι
) όπου πληρώνεις ή μπορείς να πάρεις μια ιδέα
και δωρεάν.
Αυτό που ξέρω είναι οτι κάτι τέτοιο δίχνει σίγουρα πρόβλημα στην σχέση.
cybersex μεσω βίντεο κλήσης και εφόσον δεν υπάρχει απο κοντά γνωριμία
και φυσική επαφή, είναι σαν να παρακολουθείς πορνό και να διεγείρεσε!
αν η παρακολούθηση πορνό και η διέγερση ή αυτοικανοποίηση ή το
φλερτ στο δρόμο (χωρίς συνέχεια..) μπορεί να χαρακτηριστεί απιστία..
τότε ναί.. σε αυτή την περίπτωση και το cybersex χωρίς πρότερη ή μετέπειτα
φυσική επαφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απιστία.
περιμένω εσείς να πείτε...
άτομο.. και ειδικά αν δεν μαθευτεί ή δεν γίνει αιτία διαλυθεί η σχέση εξαίτιας
τρίτου που μπήκε ανάμεσα.
υπάρχουν ιστοσελίδες που πληρώνεις για live cybersex. Οπως το Liveja*** (να το
βρείτε μόνοι σας οι περίεργοι

και δωρεάν.
Αυτό που ξέρω είναι οτι κάτι τέτοιο δίχνει σίγουρα πρόβλημα στην σχέση.
cybersex μεσω βίντεο κλήσης και εφόσον δεν υπάρχει απο κοντά γνωριμία
και φυσική επαφή, είναι σαν να παρακολουθείς πορνό και να διεγείρεσε!
αν η παρακολούθηση πορνό και η διέγερση ή αυτοικανοποίηση ή το
φλερτ στο δρόμο (χωρίς συνέχεια..) μπορεί να χαρακτηριστεί απιστία..
τότε ναί.. σε αυτή την περίπτωση και το cybersex χωρίς πρότερη ή μετέπειτα
φυσική επαφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απιστία.
περιμένω εσείς να πείτε...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.437 μηνύματα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

29-10-21

14:37
Ποιο είναι το πρόβλημα; Και γιατί να είναι "απιστία" ή και "αμαρτία"; Δεν είναι παρά ένα παιχνίδι κι αυτό. Πιο παλιά με την κοπέλα μου, καθένας χωριστά ή μαζί, το παίζαμε με διάφορα άτομα. Πειράζει;
Είναι παιχνίδι όταν είναι συναινετικό, όπως και το swinging ή το ομαδικό σεξ με ζευγάρια. Όταν είσαι με κάποιον/α και ανακαλύπτεις ότι τα βράδια αντί να κοιμάστε μαζί κάνει cybersex με ένα άλλο άτομο, είναι 100% απιστία.
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

29-10-21

14:44
Όταν είσαι με κάποιον/α και ανακαλύπτεις ότι τα βράδια αντί να κοιμάστε μαζί κάνει cybersex με ένα άλλο άτομο, είναι 100% απιστία.
και η αυτοϊκανοποίηση βλέποντας πορνό ή μπαίνοντας σε ιστοσελίδα με live περιεχόμενο τι είναι;
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

29-10-21

14:50
oxi. καθε σχεση ειναι ενα συμβολαιο. αν ο συντροφος δεν εχει προβλημα με το να κανεις cyber τοτε δεν υπαρχει προβλημα και δεν ειναι απιστιαΔεν ειναι έτσι....σε θέματα απιστιας δεν γινονται ατυπα συμβολαια στις σχέσεις... εκτός και αν έχουμε
ελεύθερη σχέση μόνο για σεξ όπου ο καθενας κανει οτι του αρεσει...
Guest 528707
Επισκέπτης

29-10-21

14:51
Καθρεπτιζεις απολυτα τα ορια που θετει ενα ζευγαρι τα οποια ειναι καθαρα προσωπικα ,δεν πατροναρονται και φυσικα δεν μπορουν να κριθούν βαση των υπολοιπων .Ποιο είναι το πρόβλημα; Και γιατί να είναι "απιστία" ή και "αμαρτία"; Δεν είναι παρά ένα παιχνίδι κι αυτό. Πιο παλιά με την κοπέλα μου, καθένας χωριστά ή μαζί, το παίζαμε με διάφορα άτομα. Πειράζει;
Σε αυτη την περίπτωση εφόσον ειναι συναινετικό φυσικά δεν μιλαμε για απιστια με την καθε αυτου σημασια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Viktor1a
- lepipini
- _pathfinder_
- dionisos13
- Γιώτα Γιαννακού
- nemii_nemo
- KATERINA 12
- Ermioni89
- Tsixris
- Sevasti
- Citylights
- charmander
- physicscrazy
- evee
- Wonderkid
- taketrance
- T C
- GiorgosAsi
- Libertus
- Johnman97
- Athens2002
- 1011
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Memetchi
- SlimShady
- Unboxholics
- Thundergirl
- chester20080
- VasoGrimes
- snowy
- eukleidhs1821
- ag97
- louminis
- Scandal
- giannhs2001
- ιμοτζι
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.