Subject to change
e-steki.gr Founder

Πως ήταν; Πως προέκυψε; Τι νιώθατε τότε για τον άλλον/η;
Επικεντρωθείτε περισσότερο στο όλο κλίμα, τι έγινε, πως ήρθε το φιλί παρά στην ηλικία (για αυτή απογυμνωμένη έχουμε άλλο θέμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ααααχ τι με κάνατε και θυμήθηκα....

Φυσικά ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Το πρώτο μου φιλί ήρθε στα 15 μου....και ήταν πολύ πολύ όμορφα....τότε ήμουν ερωτευμένη με έναν παίδαρο 19 χρονών (με τον οποίο πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι)....ο τρόπος με τον οποίο με φίλησε νομίζω πως ήταν πολύ ρομαντικός..βγαίναμε για 3 μήνες περίππου και δεν τον άφηνα να με φιλήσει γιατί φοβόμουν πολύ την εμπειρία..πηγαίναμε τότε σε ένα καφέ απέναντι από το σπίτι μου....τότε πίναμε πολύ το snaps με γεύση ροδάκινο....οπότε σε κάποια φάση πίνει και μου λέει πως θα ήθελε να δοκιμάσω την γεύση των χειλίων του....και το έκανα....έπειτα ξαναήπιε και μου ζήτησε να δοκιμάσω την γεύση της γλώσσας του και το έκανα!
Ήταν τέλεια και ήρθε εντελώς βατά και αυθόρμητα....μου έχει μείνει το πρώτο μου φιλί!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

@Κρόνε διάβαζε να παίρνεις ιδέες

Vkey
Επιφανές μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

ποιος μου κλεβει τις ιδεες ρε παιδια?Αχ βρε Michelle μου να 'ξερές τι μου θύμησες....με γύρισες χρόοοοονια πίσω....
Το πρώτο μου φιλί ήρθε στα 15 μου....και ήταν πολύ πολύ όμορφα....τότε ήμουν ερωτευμένη με έναν παίδαρο 19 χρονών (με τον οποίο πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι)....ο τρόπος με τον οποίο με φίλησε νομίζω πως ήταν πολύ ρομαντικός..βγαίναμε για 3 μήνες περίππου και δεν τον άφηνα να με φιλήσει γιατί φοβόμουν πολύ την εμπειρία..πηγαίναμε τότε σε ένα καφέ απέναντι από το σπίτι μου....τότε πίναμε πολύ το snaps με γεύση ροδάκινο....οπότε σε κάποια φάση πίνει και μου λέει πως θα ήθελε να δοκιμάσω την γεύση των χειλίων του....και το έκανα....έπειτα ξαναήπιε και μου ζήτησε να δοκιμάσω την γεύση της γλώσσας του και το έκανα!
Ήταν τέλεια και ήρθε εντελώς βατά και αυθόρμητα....μου έχει μείνει το πρώτο μου φιλί!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε σκέφτομαι "να έχω το απίστευτο κομμάτι απέναντί μου και να κάνω τον πελεκάνο, δε λέει",

Τι μου θυμίσατε.. νομίζω το καλοκαίρι για α’ λυκείου.
Ήμουν διακοπές και γνώρισα ένα Γάλλο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου. Φιληθήκαμε μια φορά . βράδυ στην παραλία..
Μπορώ να πω ήταν άκρως ρομαντικά- βοηθούσε και το περιβάλλον πολύ πρέπει να πω- αλλά για μένα ήταν περισσότερο κάτι σαν πείραμα ή η ικανοποίηση της περιέργειάς μου αν θέλετε..

Το πρώτο πραγματικό φιλί που το ένιωσα στην ψυχή μου ήταν 2 χρόνια αργότερα με τον μεγάλο έρωτα των εφηβικών μου χρόνων..

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

@Κρόνε διάβαζε να παίρνεις ιδέες![]()
Διαβαζω... μαθαινω... μην αυσηχεις

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ναι, ναι, και μετα θα κανουμε συλλογο ελληνιδων κακοφιλημενων και γλωσσοφοβων, ΟΕΟ!? (μην τολμησεις και το ριξεις σε τετοιο κομπλεξ το κοριτσακι :p)
Και θα εχετε φωτογραφια μου και θα ριξνετε βελακια; Γουσταρω!!! (σιγα μην το κανω... δεν θελω να φαω ενα χαστουκι απο το πουθενα και να χασω και καθε ελπιδα...)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά το θέμα είναι οτι δεν ένιωθα ερωτευμένη μαζί του, υπήρξα ακόμα και σε πιο μικρή ηλικία πολύ πιο ερωτευμένη με άλλα άτομα, απλά με είχε κολακεύσει πολύ το ενδιαφέρον που μου έδειχνε (δεν είχα σχεδόν καθόλου επιτυχία στα αγόρια τότε). Την επόμενη μέρα τον χώρισα κιόλας γιατί δεν ένιωθα ερωτευμένη και είχα πανικοβληθεί.

Τρίτη γυμνασίου πήγαινα τότε, πρέπει να μουν γύρω στα 14-15.
jrvs_cocker
Νεοφερμένο μέλος

Ήταν, θαρρώ, απρίλης, α' γυμνασίου. Ενώ τα είχαμε με την Α πάνω από 1 μήνα, ποτέ δεν της είχα ξαναμιλήσει μετά το πρώτο "ναι" επειδή ήμουν ντροπαλός νέος

Ένα μεσημέρι μετά το σχολείο, μια κοινή μας φίλη κανονίζει να συναντηθούμε στο local παρκάκι. Μας τοποθετεί τα κορμιά αντίκρι αλλά εγώ τπτ.. η Α απελπίζεται και με αρπάζει να με φιλήσει, αλλά εγώ έκανα το κεφάλι μου δεξιά-αριστερά με αποτέλεσμα η επαφή να γίνεται στα μάγουλα. Τελικά, απελπίζεται και η κοινή μας φίλη και ακινητοποιεί το κεφάλι μου με τα χέρια της.. ταράαααα το πρώτο μου φιλί στο στόμα

Χρειάστηκαν μόνο 3 άνθρωποι για να έρθει σε πέρας

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πρώτο μου posting, εκαιρία να ντροπιαστώ
Ήταν, θαρρώ, απρίλης, α' γυμνασίου. Ενώ τα είχαμε με την Α πάνω από 1 μήνα, ποτέ δεν της είχα ξαναμιλήσει μετά το πρώτο "ναι" επειδή ήμουν ντροπαλός νέος![]()
Ένα μεσημέρι μετά το σχολείο, μια κοινή μας φίλη κανονίζει να συναντηθούμε στο local παρκάκι. Μας τοποθετεί τα κορμιά αντίκρι αλλά εγώ τπτ.. η Α απελπίζεται και με αρπάζει να με φιλήσει, αλλά εγώ έκανα το κεφάλι μου δεξιά-αριστερά με αποτέλεσμα η επαφή να γίνεται στα μάγουλα. Τελικά, απελπίζεται και η κοινή μας φίλη και ακινητοποιεί το κεφάλι μου με τα χέρια της.. ταράαααα το πρώτο μου φιλί στο στόμα![]()
![]()
![]()
Χρειάστηκαν μόνο 3 άνθρωποι για να έρθει σε πέρας![]()

επί τη ευκαιρία... καλώς ήρθες

Hunter
Περιβόητο μέλος

ημυν και ντροπαλο παιδι ......

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήμουν γυμνάσιο. Καλοκαίρι μετά από 1η ή 2α γυμνασίου. Πάω με μία κοπέλα σε έναν βράχο που έχει πάνω σε έναν λόφο έξω απο το χωριό -τί μπορεί να χει δει αυτός ο βράχος-. Δεν θυμάμαι πως κατέληξα με την συγκεκριμένη κοπέλα εκεί. Δεν είχαμε κάτι. Ούτε πώς έγινε θυμάμαι, απλά θυμάμαι πως ήταν το πρώτο μου φιλί και μετά ήθελα να τα φτιάξω με την κοπέλα αλλά αυτή οχι.

Αυτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.