Το στέκι των Editors της Wikipedia (σχολιασμός και βοήθεια στα edits)

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
Από την Καραντίνα ασχολούμαι ανά τακτά διαστήματα με το να κάνω contributions στην Wikipedia (καθώς και στην Ελληνική Βικιπαίδεια), και θα ήθελα να μοιραστώ τις προόδους στις συνεισφορές σε αυτή, καθώς και να γνωριστώ με άλλους που είναι Στεκιτές και συνεισφέρουν έκει, άλλα και κινητοποιήσω ανθρώπους σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Λοιπόν, ξεκινάω εγώ. Ασχολούμε τώρα με τις λίστες προσωπικοτήτων, στις σελίδες για τις δεκαετίες 1930-1990, αρχής γενομένης από τους Αθλητές.

Στις τελευταίες επεξεργασίες μεταξύ άλλων, έβαλα τις εξής προσωπικότητες:

Δεκαετία 1980:

1. Wasim Akram, Πακιστανός Αθλητής του Κρίκετ
  2. Yannick Noah, Γάλλος Αντισφαιριστής, νικητής του Roland Garros το 1983
  3. Didier Pironi, Γάλλος Οδηγός Αγώνων, Δευτεραθλητής 1982 στην Formula 1
  4. Oscar Schmidt, Βραζιλιάνος Καλαθοσφαιριστής.
Δεκαετία 1990:

1. Dennis Bergkamp, Ολλανδός Ποδοσφαιριστής
  2. Eric Cantona, Γάλλος Ποδοσφαιριστής, Πρωταθλητής Αγγλίας με την Liverpool
  3. Lynford Christie, Βρετανός δρομέας, Πρωταθλητής των 100μ στο Παγκόαμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου το 1995.
  4. Jose Marie Perec, Γαλλίδα δρομέας, Χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.
  5. Stephane Peterhansel, Γάλλος Μοτοσυκλετιστής και Οδηγός Αγώνων με Αυτοκίνητα, σε αυτή την Δεκαετία υπήρξε 6 φορές νικητής του Rally Ντακάρ με μοτοσυκλέτα (1991-93, 1995, 1997,98)
Η Σελίδα μου στην Wiki:

User:EditingIsMyHobby - Wikipedia

Και όλες μου οι Επεξεργασίες:

User contributions for EditingIsMyHobby - Wikipedia

Τελευταία επεξεργασία:

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Κάνω και εγώ δουλειά ειδικά με μεταφράσεις από την Αγγλική Wikipedia. Έχω απογοητευτεί από τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Wikipedia τον τελευταίο καιρό που δεν εκτιμούν καθόλου την εργασία κάτι που έκαναν παλιότερα αλλά παρόλα αυτά συνεχίζω.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
@nPb Δες τις επεξεργασίες που έχω κάνει στο άρθρο για την δεκαετία του '30 του Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου γιατί σε αφορά.

@Jack of Spades Δες τις επεξεργασίες στα άρθρα για δεκαετίες από αυτή του 1970 για καταλόγους που αφορούν αθλητές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια