Το dvdfab Platinum μού βγάζει μήνυμα ότι θα μειώσει τη χρήση CPU, τι να κάνω;

LiZardKing69

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
Παιδια καλημερα
μολις κατεβασα αυτο το προγραμμα ( dvdfab platinum 4 ) και οταν
παω να του καω εγκατασταση μου λεει οτι
"To DMA (Direct Memory Access) θα μειωσει δραματικα την χρηση CPU κατα την μεταφορα δεδομενων. Αν ενας γρηγορος οδηγος δεν χρησιμοποιει DMA δεν θα φτασει ποτε την μεγιστη ταχυτητα."
Και μου ζηταει να ενοργοποιησω το DMA.
Αν το ενεργοποιησω θα εχω προβλημα με τον υπολογιστη μετα οταν χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα; :hmm:
Ευχαριστω εκ των προταιρων..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.408 μηνύματα.
Με το DMA θα μπορείς να γράφεις με μεγαλύτερη ταχύτητα το dvd , όταν παράλληλα τρέχουν κι άλλα προγράμματα.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα οταν το χρησιμοποιείς.(Μπορει να αργούν λιγο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις .)
Εδώ είναι η διαδικασία για να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το DMA (σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη :P ).
Προσωπικά το έχω ενεργοποιημένο οταν ειναι διαθέσιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LiZardKing69

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
Με το DMA θα μπορείς να γράφεις με μεγαλύτερη ταχύτητα το dvd , όταν παράλληλα τρέχουν κι άλλα προγράμματα.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα οταν το χρησιμοποιείς.(Μπορει να αργούν λιγο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις .)
Εδώ είναι η διαδικασία για να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το DMA (σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη :P ).
Προσωπικά το έχω ενεργοποιημένο οταν ειναι διαθέσιμο.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, πραγματικα.

avenger

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής/ρια. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλό είναι να είναι πάντα ενεργοποιημένο το DMA αν όχι στα optical drives τουλάχιστον στους σκληρούς δίσκους. Πολλές φορές και σε παλιότερα λειτουργικά η σχετική ρύθμιση μπορεί να αλλάξει σε PIO mode που είναι σαφώς υποδιέστερη και πολύ απλά το μηχάνημα θα σέρνεται. Αν υποψιαστείτε απότομη μείωση των επιδόσεων στον 'κουρασμένο' υπολογιστή σας ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω ρύθμιση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...