Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, τι γίνεται: ο υπολογιστής της κλείνει σε άσχετες στιγμές! Όταν λέω κλείνει εννοώ σαν να το βγάζει κάποιος από την πρίζα. Κι όταν λέω σε άσχετες στιγμές εννοώ πραγματικά σε άσχετες

Μπορεί να 'ναι σε μία ώρα μετά την εκκίνηση χωρίς να τρέχει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή ή σε ένα τέταρτο κατά τη διάρκεια ενός scandisk πουχου.
Έχει δοκιμάσει να ελαφρύνει το σκληρό, αλλά και να απενεργοποιήσει την αυτόματη εκκίνηση ορισμένων προγραμμάτων που δεν τα χρησιμοποιεί (ξεκινούν κατά την εκκίνηση των Windows), αλλά το πρόβλημα παραμένει

Πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι πρόβλημα του Hardware.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητήστε όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

edit....
μήπως κάτι δεν πάει καλά με τον τίτλο που έβαλες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Παιζει να ειναι harware, παιζει να ειναι ιος αλλα εμενα το προτο που ερχετε στο μυαλο ειναι τροφοδοτικο η υπερθερμανση
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έξι λεπτά μου πήρε για να βρω σωστό τίτλομήπως κάτι δεν πάει καλά με τον τίτλο που έβαλες?

ΑμέεεΟταν λες σαν να κλεινει το ρευμα; Απλα σβηνει, μενει σβηστο αλλα οποτε πατισει να αναψει ανοιγει;

Σβήνει κανονικά, σαν να κόπτω την παροχή. Αλλά μετά ξανανοίγει..
Τι είναι αυτό;Εχεις ενεργοποιησει της bluescreen για να δεις αν εμφανιζει σφαλμα; Τι μηχανιμα ειναι;

Κι εμείς (βασικά αυτήΠαιζει να ειναι harware, παιζει να ειναι ιος αλλα εμενα το πρωτο που ερχεται στο μυαλο ειναι τροφοδοτικο ή υπερθερμανση

Απ' ό,τι μου πε η σις, έχει κάνει scan με Ad-Aware και Spybot αλλά δεν έχει βρει κάτι. Δεν έχει κάνει σε safe mode, απ' ό,τι μου 'πε τώρα και της είπα να κάνει τώρα.εμένα πάντως η περιγραφή με παραπέμπει σε ιο. Ελπίζω ότι έχω λάθος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Έξι λεπτά μου πήρε για να βρω σωστό τίτλο![]()
και προέκυψε μετα απο 6 λεπτα ο τίτλος "το pc κάνει κλεινει από μόνο του?"
κάνει κλεινει?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ιιιιι, τι έκανακαι προέκυψε μετα απο 6 λεπτα ο τίτλος "το pc κάνει κλεινει από μόνο του?"
κάνει κλεινει?κανα αρθρο... κάτι απ ανάμεσα?

Ναι, μπορείς να σβήσεις το "κάνει";;; Πλιζ;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μολις ξαναγινει κατι τετιο μαλλον θα σου βγαλει bluescreen και θα μαθεις πιο ειναι το προβλημα, αν δεν σου βγαλει φταιει υπερθερμανση η τροφοδοτικο
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εάν είναι αρκετά παλιός, είχε βγει μια παρτίδα celeron προβληματικοί που δεν έκαναν εκκίνηση για κάποιο λόγο. Αλλά μιλάμε για προ - millenium :p
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ήταν ήδη τσεκαρισμένο, αλλά δεν βγάζει κανένα μήνυμα λάθουςBlue Screen ειναι οταν γινετε μπλε η οθονη και σου λεει οτι εχει γινει το ταδε σφαλμα. Πηγενε Control Panel > system> Advanced > Start Up and recovery και κατω απο εκει που λεει System Failure το Automatically Reboot να μην ειναι τσεκαρισμενο

Δεν θέλει ειδικές γνώσεις, ε; Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κανείς rocket scientist για να το κάνει.μάλλον υπερθέρμανση είναι ... άνοιξε τον υπολογιστή και κοιτα εάν ο επεξεργαστής είναι οκ (το ανεμιστηράκι εννοώ)

Ε, όχι, 2 χρόνια περίπου το χουμε..Εάν είναι αρκετά παλιός, είχε βγει μια παρτίδα celeron προβληματικοί που δεν έκαναν εκκίνηση για κάποιο λόγο. Αλλά μιλάμε για προ - millenium :p

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ήταν ήδη τσεκαρισμένο, αλλά δεν βγάζει κανένα μήνυμα λάθους![]()
Να μην ειναι τσεκαρισμενο θελουμε. Αν εχει δλδ το τικ θα πατισης μια φορα πανω του για να φυγει το τικ
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Α, πες το ντε, είμαι ξανθός κατά βάθοςΝα μην ειναι τσεκαρισμενο θελουμε. Αν εχει δλδ το τικ θα πατισης μια φορα πανω του για να φυγει το τικ

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

"ο Automatically Reboot να μην ειναι τσεκαρισμενο" ΠΟσο πιο ξεκαθαρα να στο πω ρε καταβαθος ξανθε;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τεσπα, το ξε-τσέκαρα, άρχισα ένα scan for viruses και βλέπουμε..

Θενξ κιόλας

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

κρόνε δεν είσαι μελαχρινός τελικά...
RE-boot είναι η επανεκίνηση. Ο γιώργος λέει ότι σταματάει σα να το βγάζεις από τη πρίζα.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έβγαλε bluescreen, έκλεισε αμέσως. Άρα φταίει το τροφοδοτικό; Η υπερθέρμανση; Ο ανεμιστήρας; Τα νεύρα της μικρής;Για αυτο του ειπα οτι αν του βγαλει bluescreen θα εχει βρει την λυση, αλλιως θα φταιει μαλλον τροφοδοτικο η υπερθερμανση

[Παλιά του 'χε δώσει και μια κλωτσιά

Τώρα να το πάμε σε κάνα πλαίσιο καλύτερα;

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

check ΤΙΣ μνήμες... εμένα που κάνει ακριβώς το ίδιο και τις 3 φορές ήταν οι μνήμες...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Καλησπέρα. Τι να τσεκάρω ακριβώς καλή μου;στο πλαίσιο είναι άχρηστοι...
check ΤΙΣ μνήμες... εμένα που κάνει ακριβώς το ίδιο και τις 3 φορές ήταν οι μνήμες...

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.