iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Εγω θα κανω μια newbie ερωτηση... Τι σχεση εχουν τα pings με τη ταχυτητα; Εφοσον η συνδεση σου παρεχει ταχυτητα π.χ. 512, τοτε δεν θα ειναι γρηγορη;
να στο θέσω απλά...
παίζεις ένα παιχνίδι on-line...
έχεις με τον server του παιχνιδιού 1 δευτερόλεπτο ping...
αυτό σημαίνει πως ό,τι κίνηση κάνεις εσύ στον υπολογιστή σου, στον server φτάνει μετά από 1δευτερόλεπτο...
για το παιχνίδι αυτό σημαίνει ότι θα το βλέπεις να κολλάει συνέχεια, προκειμένου να ενημερώσει το server με το τι έκανες εσύ και να ενημερωθεί από το server για το τι έκαναν οι άλλοι παίχτες....
παρόλα αυτά βέβαια ένα αρχείο θα το κατέβαζες με 512kbps ανεξαρτήτως ping...
ελπίζω να σε κατατόπισα στο περίπου...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Πωωω αρα η δική μου απάντηση είναι τελείως άκυρη ε;![]()
δεν είναι τελείως άκυρη...

είναι μια χρήση του ping...
το mirc ακριβώς αυτό κάνει...
στέλνει ένα ping προκειμένου να πει στο server "είμαι ακόμα εδώ!"
το pong είναι η απάντηση του server, κάτι σαν "ΟΚ έλαβα το μύνημά σου!"
Το pong δεν ξέρω πως τους ήρθε...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά το ping είναι πολύ παλιό σαν έννοια... (το pong δεν ξέρω...)
το χρησιμοποιούσαν στα υποβρύχια για να υπολογίζουν αποστάσεις...
μήπως το άθλημα βγήκε από το ping;;;;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

κανονικά στα Ρ2Ρ δεν παίζει ρόλο το ping...
τώρα το μουλάρι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.