Τρελά "θέλω" εργοδοτών/πελατών

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.
.οκ σ' έδιωξαν έτσι στην ψύχρα χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αιτιολόγηση, από εκεί και πέρα εσύ τι έκανες;
Μου έδωσαν φτωχή αιτιολόγηση. ''Έχεις πολύ μικρή εμπειρία για αυτό που ζητάμε'' και, επαναλαμβάνω, ήταν η πρώτη μου δουλειά, όχι μόνο στην εστίαση αλλά και γενικά. Το ΗΞΕΡΑΝ. Μάλιστα, στην αγγελία έγραφαν ότι προσλαμβάνουν και άτομα χωρίς προυπηρεσία που τα εκπαιδεύουν. Όντως με εκπαίδευσαν, αλλά στην πρώτη εβδομάδα έκανα λάθη, για τα οποία μου έλεγαν να μην ανησυχώ γιατί τα έκαναν όλοι στην αρχή.

Τέλος πάντων, το πως συμπεριφέρονταν εκεί μέσα ούτε που θέλω να θυμάμαι. Γύρναγα σπίτι κάθε μέρα με ημικρανίες και πόνους στο στήθος από το άγχος. Θεωρώ αν δεν με είχαν απολύσει θα είχα φύγει από μόνη μου μέχρι τώρα. Απλά με έχει πιάσει τώρα ότι όπου αλλού και αν πάω θα με διώξουν. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος, όταν με είχε δει να αγχώνομαι, μου είπε ''Αν αγχώνεσαι εδώ μέσα, όπου αλλού και αν πας, σε όποια άλλη δουλειά και να πατήσεις το πόδι σου, δεν θα αντέχεις και θα φεύγεις''.

Όχι δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ μαζί τους, είναι για τον πούτσο και αξίζουν όλες τις κατάρες. That's how I deal with this.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,458 μηνύματα.

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,987 μηνύματα.
Α γαμήσου πες του.

Ζώα μλκ
Ναι. Εγώ νόμιζα ότι με βοήθαγε τότε αλλά μόλις το συζήτησα με τους γονείς μου και με τους φίλους μου αναρωτήθηκα τι καθόμουν και άκουγα αντί να τον στείλω στον διάολο.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,038 μηνύματα.
η τζοτζι δουλεψε 2 εβδομαδες σε ενα εστιατοριο μπουρδελο ισα ισα για να βγαλει κανα χαρτζηλικι. Σιγα μην ασχοληθει με τα σκουπιδια για μια σκατοδουλεια 2 εβδομαδων.
Όταν «δεν ασχολείσαι» συνεισφέρεις στη συντήρηση του φαύλου κύκλου της εκμετάλλευσης...γι' αυτό κι όταν ακούω παράπονα για εργοδότες συνήθως τ' ακούω βερεσέ!;)

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,301 μηνύματα.
Όταν «δεν ασχολείσαι» συνεισφέρεις στη συντήρηση του φαύλου κύκλου της εκμετάλλευσης...γι' αυτό κι όταν ακούω παράπονα για εργοδότες συνήθως τ' ακούω βερεσέ!;)
Το θεμα ειναι οτι πιο πολυ θα "ασχολουνταν" στο τελος απο οτι δουλεψε στο μαγαζι.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,038 μηνύματα.
Το θεμα ειναι οτι πιο πολυ θα "ασχολουνταν" στο τελος απο οτι δουλεψε στο μαγαζι.
Το ν' ασχοληθείς με τα τρία βήματα που προανέφερα (που είναι υπέραρκετα στην προκειμένη περίπτωση) δεν παίρνει παραπάνω από 1-2 ώρες...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,301 μηνύματα.
Το ν' ασχοληθείς με τα τρία βήματα που προανέφερα (που είναι υπέραρκετα στην προκειμένη περίπτωση) δεν παίρνει παραπάνω από 1-2 ώρες...
Ειναι υπεραρκετα ομως για να κουνηθει το δεξι αρχιδι του μαγαζατορα? :laugh:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ειναι υπεραρκετα ομως για να κουνηθει το δεξι αρχιδι του μαγαζατορα? :laugh:
Αν η πλειοψηφία των εργαζόμενων έπαιρνε στα σοβαρά τις εργασιακές σχέσεις κι ασχολούταν κατ' αυτό τον τρόπο, προφανώς!
Αν είχε π.χ. 100 αρνητικές αξιολογήσεις στο Google Maps από πρώην εργαζόμενους κι 100 επισκέψεις απ' την επιθεώρηση εργασίας λες να έκανε τα ίδια;:rolleyes:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,458 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Αν η πλειοψηφία των εργαζόμενων έπαιρνε στα σοβαρά τις εργασιακές σχέσεις κι ασχολούταν κατ' αυτό τον τρόπο, προφανώς!
Αν είχε π.χ. 100 αρνητικές αξιολογήσεις στο Google Maps από πρώην εργαζόμενους κι 100 επισκέψεις απ' την επιθεώρηση εργασίας λες να έκανε τα ίδια;:rolleyes:
Θεωρώ ότι σε αλυσίδες αυτά είναι καθημερινότητα γενικά.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Η Βάνα η Μπάρμπα παίζει ή έπαιζε θέατρο και δεν το ξέρω; Γιατί εγώ σε κάτι τσοντοσειρές την έχω δει μόνο🙃
Η Βάνα Μπάρμπα όχι, αλλά κάτι χιλιάδες άλλοι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους απ' το θέατρο ξεκινάνε τις αλλαξοκωλιές και τα σουσέλια μπας και τους προωθήσει κάνας σκηνοθέτης ή κάνας παραγωγός να παίξουν κάναν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνα ρόλο σε κάνα σήριαλ στην τηλεόραση κ.λπ. μπας κι αποκτήσουν δημοσιότητα και λύσουν το οικονομικό τους...
Καλά ναι, άνοιξε εστιατόριο εσύ να σου 'ρχεται η επιθεώρηση εργασίας κάθε μήνα και να σου βγάζει κι από ένα φασούλι, να βλέπεις τον τουρίστα να περνάει έξω απ' το μαγαζί και να κάνει μεταβολή και να φεύγει μόλις άνοιξε το κινητό κι είδε το 2-3άρι στο Google και ν' αναγκάζεσαι από ένα σημείο και μετά να το δουλεύεις μόνος σου γιατί δεν πατάει άνθρωπος να δουλέψει κι έλα να μου πεις αν θα έκανες τα ίδια ή αν θα το 'κλεινες σε χρόνο dt...
Θεωρώ ότι σε αλυσίδες αυτά είναι καθημερινότητα γενικά.
Είναι καθημερινότητα γιατί απλά κανείς απ' όσους τρώνε το αγγούρι δεν ασχολείται όσο κι όπως θα έπρεπε (με αποτέλεσμα «να βρίσκουν και να κάνουν» στους επόμενους)...
:) :P. Πιστεψε με ειδικα σε νησια ναι.
Μην πιάνεσαι από μια περίπτωση (π.χ. του κοσμοπολίτικου Ελληνικού νησιού που και σκ@τά να ταΐσεις τον κόσμο ακόμη και για σερί καλοκαίρια πάλι θα βρεθούν μ@λάκες να πατήσουν το πόδι τους στο μαγαζί είτε ως πελάτες είτε ως δούλοι) ως επιχείρημα για όλες τις υπόλοιπες...

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
Καλά ναι, άνοιξε εστιατόριο εσύ να σου 'ρχεται η επιθεώρηση εργασίας κάθε μήνα και να σου βγάζει κι από ένα φασούλι, να βλέπεις τον τουρίστα να περνάει έξω απ' το μαγαζί και να κάνει μεταβολή και να φεύγει μόλις άνοιξε το κινητό κι είδε το 2-3άρι στο Google και ν' αναγκάζεσαι από ένα σημείο και μετά να το δουλεύεις μόνος σου γιατί δεν πατάει άνθρωπος να δουλέψει κι έλα να μου πεις αν θα έκανες τα ίδια ή αν θα το 'κλεινες σε χρόνο dt...
Τις κριτικές στο google maps μπορείς να τις σβήσεις !

Πόσες φορές έρχεται η επιθεώρηση εργασίας ; κάθε μήνα ; χαχαχαχα αρχικά μέσω του ΕΡΓΑΝΗ έχουν εικόνα τι και πώς γίνεται, οπότε κάποιος που προσλαμβάνει και απολύει ανά 2 εβδομάδες (πλέον έχει γίνει καθημερινότητα από ότι βλέπω) θεωρητικά φαίνεται. Πρακτικά όχι....

Όσες επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες να κάνεις, θα έρθει μία φορά ο επιθεωρητής και εάν !

Τα ίδια και χειρότερα στον τουρισμό και δη στις Κυκλάδες. Έσκαγαν οι επιθεωρητές αρχές Ιούνη πχ. Πάρο, και οι μαγαζάτορες το ήξεραν μια εβδομάδα πριν , αφού τους γνώριζαν από Αθήνα !

Κάποτε είχε προταθεί να στέλνονται από Θεσσαλονίκη...αλλά ναυάγησε το σχέδιο.

Η κατασταση διαιωνίζεται.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Βάνα Μπάρμπα όχι, αλλά κάτι χιλιάδες άλλοι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους απ' το θέατρο ξεκινάνε τις αλλαξοκωλιές και τα σουσέλια μπας και τους προωθήσει κάνας σκηνοθέτης ή κάνας παραγωγός να παίξουν κάναν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνα ρόλο σε κάνα σήριαλ στην τηλεόραση κ.λπ. μπας κι αποκτήσουν δημοσιότητα και λύσουν το οικονομικό τους...
Ποτέ μα ποτέ κανένας ατάλαντος/η δεν θα πετύχει στο ΘΕΑΤΡΟ. Νόμος😌

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,088 μηνύματα.
Στην Ελλάδα οι εργοδότες κάνουν ό,τι γουστάρουν και ο μισθωτός δούλος παρακαλάει για 600 ευρώ ενώ δουλεύει 12ωρα.

Εδώ και 14 χρόνια ζούμε την νεοφιλελε ονείρωξη δλδ όλα υπερ του δυνατού/ εργοδότη και όποιος επιβιώσει.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Τις κριτικές στο google maps μπορείς να τις σβήσεις !
Δε μπορείς απλά να διαγράψεις μια κριτική που δε γουστάρεις, αν ήταν έτσι όλοι αυτό θα έκαναν και θα είχαν 5/5!
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένσταση στην πλατφόρμα όπου εκεί πρέπει να προσκομίσεις στοιχεία για ν' αποδείξεις ότι άδικα έλαβες την κριτική...
Πόσες φορές έρχεται η επιθεώρηση εργασίας ; κάθε μήνα ; χαχαχαχα αρχικά μέσω του ΕΡΓΑΝΗ έχουν εικόνα τι και πώς γίνεται, οπότε κάποιος που προσλαμβάνει και απολύει ανά 2 εβδομάδες (πλέον έχει γίνει καθημερινότητα από ότι βλέπω) θεωρητικά φαίνεται. Πρακτικά όχι....

Όσες επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες να κάνεις, θα έρθει μία φορά ο επιθεωρητής και εάν !

Τα ίδια και χειρότερα στον τουρισμό και δη στις Κυκλάδες. Έσκαγαν οι επιθεωρητές αρχές Ιούνη πχ. Πάρο, και οι μαγαζάτορες το ήξεραν μια εβδομάδα πριν , αφού τους γνώριζαν από Αθήνα !

Κάποτε είχε προταθεί να στέλνονται από Θεσσαλονίκη...αλλά ναυάγησε το σχέδιο.

Η κατασταση διαιωνίζεται.
Αν γίνει καταγγελία μέσω της σχετικής πλατφόρμας με πλήρη στοιχεία και σαφή υπόδειξη της παράβασης (είτε επώνυμη είτε ανώνυμη) παίρνει κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου κι είναι υποχρεωμένοι να πάνε και να κάνουν αυτοψία...για να γίνουν όλ' αυτά όμως κάποιος πρέπει να κουνήσει το κωλαράκι του, δε γίνεται να τα περιμένουμε όλα απ' τους επιθεωρητές (που στο τέλος της ημέρας κι αυτοί άνθρωποι είναι και λογικό είναι κάποιοι απ' αυτούς εφόσον βλέπουν ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να καταλήγουν να διαπλέκονται με τους μαγαζάτορες)...
Και τι πάει να πει «έχουν εικόνα απ' την ΕΡΓΑΝΗ»;Νομίζεις ότι κάθεται κάποιος όλη μέρα και κοιτάει τις προσλήψεις και τις απολύσεις που δηλώνει ο καθένας ανά την Ελληνική επικράτεια;:rolleyes:
Ποτέ μα ποτέ κανένας ατάλαντος/η δεν θα πετύχει στο ΘΕΑΤΡΟ. Νόμος😌
Μιλάς για έναν κλάδο στον οποίο η Μιμή Ντενίση θεωρείται κορυφή, σοβαρέψου κι άσε το trollάρισμα!:rolleyes:
Στην Ελλάδα οι εργοδότες κάνουν ό,τι γουστάρουν και ο μισθωτός δούλος παρακαλάει για 600 ευρώ ενώ δουλεύει 12ωρα.

Εδώ και 14 χρόνια ζούμε την νεοφιλελε ονείρωξη δλδ όλα υπερ του δυνατού/ εργοδότη και όποιος επιβιώσει.
Παντού στον κόσμο ό,τι γουστάρουν κάνουν οι εργοδότες και σε ορισμένα κράτη (που κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν πρότυπα) ακόμη περισσότερο, με χαμηλότερους φόρους, μεγαλύτερες δυνατότητες στελέχωσης από πολλές χώρες ανά τον κόσμο κ.λπ.
Άρα δε φταίει μόνο η «νεοφιλελέ ονείρωξη» αλλά και το ραγιαδιλίκι, ο ωχαδερφισμός κ.λπ. του Έλληνα εργαζόμενου!;)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μιλάς για έναν κλάδο στον οποίο η Μιμή Ντενίση θεωρείται κορυφή
Η Μιμή Ντενίση χλευάζεται από όλους τους Έλληνες ηθοποιούς.. κανένας δεν την θαυμάζει. Υπάρχει και φράση "καλά, την σχολή της Ντενίση τελείωσε;" για κάποιον ατάλαντο.

Δεν το έμαθες από εμένα😌

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Η Μιμή Ντενίση χλευάζεται από όλους τους Έλληνες ηθοποιούς.. κανένας δεν την θαυμάζει. Υπάρχει και φράση "καλά, την σχολή της Ντενίση τελείωσε;" για κάποιον ατάλαντο.

Δεν το έμαθες από εμένα😌
Τη χλευάζουν γιατί τη ζηλεύουν που με μηδενικό ταλέντο έγινε πλούσια και διάσημη απ' το θέατρο (και δεν είναι η μόνη ασφαλώς)...κατά τ' άλλα μπροστά της σούζα στέκονται και την προσκυνάνε!:rolleyes:

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,088 μηνύματα.
Παντού στον κόσμο ό,τι γουστάρουν κάνουν οι εργοδότες και σε ορισμένα κράτη (που κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν πρότυπα) ακόμη περισσότερο, με χαμηλότερους φόρους, μεγαλύτερες δυνατότητες στελέχωσης από πολλές χώρες ανά τον κόσμο κ.λπ.
Άρα δε φταίει μόνο η «νεοφιλελέ ονείρωξη» αλλά και το ραγιαδιλίκι, ο ωχαδερφισμός κ.λπ. του Έλληνα εργαζόμενου!;)
Δεν θα το έλεγα. Τις καφρίλες που κάνει ο εργοδότης ελληναρας στην ελλαδα, δύσκολα θα τις βρεις αλλού. Ειδικά σε μπιτσομπαρα που δουλεύουν νεαροί και όσοι γενικά πάνε σεζον, είναι κάτεργο.

Είχε έρθει μια κοπέλα από την Φιλανδία να δουλέψει σεζον (επειδη της αρεσει ο καιρός) και φρίκαρε. Έκανε βιντεο στο τικ τοκ και γύρισε πίσω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια