Βέβαια, δε ξεχνάμε άλλα διαμάντια όπως τις σειρές παιχνιδιών Resident Evil, Silent Hill & FΕAR.
Τα προαναφερθέντα παιχνίδια, Amnesia και Penumbra έχουν μοναδικό χειρισμό, επιτρέποντας τον παίκτη να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον (μετακινώντας διάφορα αντικείμενα και λύνωντας φυσικούς γρίφους) και δίνουν έμφαση στο να κρύβεσαι από τους εχθρούς σου παρά να τους αντιμετωπίζεις (διότι δεν υπάρχουν όπλα) κάτι που ενισχύει κατά πολύ τον φόβο που μεταδίδουν, ξέροντας πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στους εχθρούς σου, παρά μόνο να τους αποφεύγεις.
Εσείς ποιά παιχνίδια έχετε παίξει που σας έκαναν να παγώσετε από τον φόβο; Επίσης, ήσασταν ποτέ αρκετά θαρραλέοι να παίξετε τέτοια παιχνίδια στο σκοτάδι, με ακουστικά, και μόνοι σας; (εγώ ναι, και δεν είχε και καλά αποτελέσματα στον ψυχικό μου κόσμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Το Amnesia το παράτησα στο σημείο λίγο πριν μπει στη φυλακή-κελιά, μα το θεό δεν άντεξα άλλο![]()
![]()
Ούτε εγώ πολυάντεχα στο τέλος, αλλά τελικά με επιμονή κατάφερα να το τερματίσω.
Κάποιες φορές μετά δεν τολμούσα να ξανανοίξω το παιχνίδι...
Dalian
Περιβόητο μέλος

Είδα ένα video με τον Brute στους υπονόμους και χέστηκα από το φόβο μου![]()
Είναι πολλές οι στιγμές γενικότερα στο παιχνίδι που χέζεσαι από τον φόβο σου...
Βασικά υπάρχει μια βασική διαφορά των παιχνιδιών που κατατάσσονται σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν τα παιχνίδια που έχουν πολλές στιγμές που σε κάνουν να τινάζεσαι από την καρέκλα σου, υπάρχουν και τα παιχνίδια που με τη γενική ατμόσφαιρα σε φρικάρουν. Το Amnesia είναι περισσότερο το δεύτερο. Υπάρχουν όμως κι αλλα παιχνίδια όπως το FEAR που είναι μια μίξη και των δυο.

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

παιξτε arx fatalis
καιθα φοβηθητε και τη σκια σας μεσα στις σκοτεινες σπηλιες παρεα με τις αραχνες και τα ζομπι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.