Guest 857742
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-11-24
22:12
καλησπερα,
μολισ επισκεφθηκα ενα πολυ υποπτο σαιτ. γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να με προστατεψω; θενξ
μολισ επισκεφθηκα ενα πολυ υποπτο σαιτ. γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να με προστατεψω; θενξ
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.
17-11-24
00:04
εγώ αυτό έχω . Ρίξε μια ματιά.
www.avast.com

Avast | Λήψη Free Antivirus & VPN | 100% Απλό & Δωρεάν
Αποκτήστε κι εσείς, όπως εκατομμύρια άλλοι, δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για PC, Mac και Android. Κατεβάστε το Avast!
Guest 857742
Επισκέπτης
17-11-24
00:09
Ναι το ξέρω αυτό. Απλα οκ επειδή είμαι άσχετος με τα κομπιουτερικα και οριακα έκανα επίσκεψη στο νταρκ γουεμπ (η περιεργια σκότωσε τη γατα που λένε) πως μπορώ να βεβαιωθώ τωρα οτι δεν κινδυνεύω από κάποιον κίνδυνο επικίνδυνο;
[automerge]1731795038[/automerge]
Τι μπορεί να συμβεί στη χειρότερη απο επίσκεψη σε σαιτ αμφίβολης ποιότητας;
εγώ αυτό έχω . Ρίξε μια ματιά.
![]()
Avast | Λήψη Free Antivirus & VPN | 100% Απλό & Δωρεάν
Αποκτήστε κι εσείς, όπως εκατομμύρια άλλοι, δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για PC, Mac και Android. Κατεβάστε το Avast!www.avast.com
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.
17-11-24
00:21
Η περιεργια σίγουρα σκοτωσε τη γάτα (ετσι λένε) αλλά εσένα μάλλον οχι..Ναι το ξέρω αυτό. Απλα οκ επειδή είμαι άσχετος με τα κομπιουτερικα και οριακα έκανα επίσκεψη στο νταρκ γουεμπ (η περιεργια σκότωσε τη γατα που λένε) πως μπορώ να βεβαιωθώ τωρα οτι δεν κινδυνεύω από κάποιον κίνδυνο επικίνδυνο;

Θα μείνω στην αρχική μου απάντηση μιας και το εχω δοκιμάσει .
Πιάνει οτι είναι επικίνδυνο τουλαχιστον για την χρήση που κάνω εγώ στον υπολογιστή μου.
Ομως για να μην τα πολυλογώ μιας και δεν ξέρω πολλα (οτι ηξερα στο εγραψα) δοκίμασε το (δεν χανεις κάτι)
κάνε έναν καθαρισμό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεχρι να βρεθεί κάποιος γνώστης να σε βοηθήσει καλύτερα

Guest 857742
Επισκέπτης
17-11-24
00:43
Μη κοροϊδεύεις πλιζΗ περιεργια σίγουρα σκοτωσε τη γάτα (ετσι λένε) αλλά εσένα μάλλον οχι..
ειναι σοβαρα τα πράγματα εδώ
[automerge]1731797019[/automerge]
οκ ευχαριστώΗ περιεργια σίγουρα σκοτωσε τη γάτα (ετσι λένε) αλλά εσένα μάλλον οχι..
Θα μείνω στην αρχική μου απάντηση μιας και το εχω δοκιμάσει .
Πιάνει οτι είναι επικίνδυνο τουλαχιστον για την χρήση που κάνω εγώ στον υπολογιστή μου.
Ομως για να μην τα πολυλογώ μιας και δεν ξέρω πολλα (οτι ηξερα στο εγραψα) δοκίμασε το (δεν χανεις κάτι)
κάνε έναν καθαρισμό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεχρι να βρεθεί κάποιος γνώστης να σε βοηθήσει καλύτερα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool