iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης πόσο κόστιζει;
Υ.γ.: δεν είναι πολυ σπαστικος ο θορύβος που κάνει ο ανεμιστήρας. Και το χειρότερο το κάνει ακόμη και αν είναι κλειστό....

Υ.γ.: Αν χρησιμοποιήσω DIN δεν θα υπάρξει κάποιο προβλήμα με το ups ή με την συσκεύη ;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα είδα τον τύπο. Δεν έχουμε το ίδιο, έχω ενα αντιγραφή APC εγώ.Υ.γ.: δεν είναι πολυ σπαστικος ο θορύβος που κάνει ο ανεμιστήρας. Και το χειρότερο το κάνει ακόμη και αν είναι κλειστό....
Αν εννοείς να κάνεις αυτο που περιγράφεις με το πολύμπριζο δεν νομίζω, κι εγώ το έχω κάνει.Υ.γ.: Αν χρησιμοποιήσω DIN δεν θα υπάρξει κάποιο προβλήμα με το ups ή με την συσκεύη ;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τεσπα θα ξεκινησω το ψαξιμο μολις βρω χρονο
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=41538405&Product_Id=289967
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.