ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΕΣ...αλλα και γενικα ..λοιπον θελω να ρωτησω κατι ..γιατι συνηθως θελετε γυναικες οι οποιες σας τρεχουν και σας κανουν να πονατε?ξερω θα πειτε ειναι πιο δυναμικες καθολου βαρετες ,περναμε καλα καταβαθος και μαλλον εχουν περισσοτερο αυτοεκτιμηση[...]
Αυτό είναι το ένα ερώτημα.. Γιατί ουσιαστικά θέτεις δύο ερωτήματα, έτσι δεν είναι;
Λοιπόν, εγώ θα έλεγα ότι τίθεται θέμα εγωισμού εδώ. Όπως και το θέμα του "δεδομένου". Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα. Σημειωτέον ότι εδώ θα απαντήσω στην ερώτησή του αυτή καθ'αυτή, αλλά τονίζω από τώρα ότι:
- Αυτά συναντώνται και στα δύο φύλα, όχι μόνο σε μας. Και υπάρχει [δυστυχώς] σωρεία παραδειγμάτων..

- Να μην γινόμαστε απόλυτοι, έτσι;
Ό,τι κι αν υποστηρίξω εγώ, εσύ ή ένας τρίτος δεν ισχύει φυσικά για το σύνολο των αντρών ή γυναικών..
Εγωισμός: Με δύο λόγια προτιμάμε τα άτομα που βλέπουμε ότι είναι πιο δύσκολο να "πέσουν".. Πες το θέμα εγωισμού, θέμα "έριξα τη δυσκολότερη", αλλά αρκετές φορές είναι αυτό.. Βέβαια, οι λόγοι ποικοίλουν ανάλογα την περίπτωση..
Δεδομένο: Πολλές φορές έχουμε την τάση να θεωρούμε μία "λιγότερο" "δυναμική" γυναίκα που μας γλυκοκοιτάει ως δεδομένη.. Οπότε μπορούμε να πούμε "ας δοκιμάσω με την άλλη και αν δεν.. πάμε στην πρώτη"..
Αυτό απαντάει επίσης και στο β' μέρος του ποστ μου..
Τα παραπάνω είναι απλώς δύο λόγοι που [θεωρώ ότι] εξηγούν
ορισμένες από τις περιπτώσεις "υποκρισίας" που αναφέρεις.. Και προφανώς μπορείς να καταλάβεις ότι η χρήση α' πληθυντικού δεν αναφέρεται στο σύνολο των αντρών, αλλά δεν αναφέρεται επίσης μόνο σε μας..
[...]αλλα εμενα με ενοχλει το αλλο που βλεπω και σε γνωστες μου..αντρες που βαριουνται να χωρισουν απο τις δικες τους μη τυχον και μεινουν χωρις καβαντζα και καθε βραδυ ειναι με αλλες η αλλη πιο "σκυλα" αυτο που λεμε...γιατι γυρω μας ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..το χετε σκεφτει??
Εδώ προφανώς "κολλάει" η "υποκρισία" στην οποία αναφέρεσαι.
Λοιπόν, αυτό το οποίο σε εξοργίζει είναι όταν κάποιος μένει σε μία σχέση, ενώ έχει ήδη "βαρεθεί", μόνο και μόνο για την "καβάντζα" ή το σεξ, σωστά; Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, για λόγους ανασφάλειας. Πολύ απλά αυτός (ή αυτή) που θα μείνει σε μία σχέση γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει θα το κάνει ακριβώς γιατί... δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει
Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται, όπως είπα για λόγους "καβάντζας". Δεν διαφέρει πολύ από το "για το σεξ", εφόσον κρατάει τον/την σύντροφό του/της μόνο για να ικανοποιήσει την πάρτυ του.
Ένας λόγος είναι το "δεδομένο" που ανέφερα πιο πάνω. Πολλές φορές μπορεί να είμαστε σε μία σχέση που θεωρούμε ότι είναι δεδομένη και επειδή έχουμε "βαρεθεί" λιγάκι, λέμε "ε, δεν κάνω και την κουτσουκέλα μου; Δεν θα χάσω τίποτα".
Ε, αυτό [όπως έχει συζητηθεί εκτενέστατα
εδώ και σε άλλα θρεντ] είναι καθαρή δειλία. Δειλία γιατί ο Α δεν χωρίζει στα ίσα τη Β πριν κάνει κάτι με τη Γ.
Αν δεν σου αρκούν, ευχαρίστως να συνεχίσω. Αλλά όχι τώρα, με έχει βαρέσει η σαμπάνια στο κεφάλι
Και πάλι να συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι αυτό δεν το κάνουμε όλοι μας, αλλά αντίθετα το συναντάμε συχνά και σε γυναίκες
Σε έχει πληγώσει αυτή η άτιμη ζωή και θες να μας στείλεις όλους στην κρεμάλα; (

) Αν ήταν έτσι κι εγώ θα έσερνα τώρα τα χίλια μύρια για όλες σας (

), αλλά δεν πιστεύω ότι είστε [όλες] έτσι όπως μου δείχνουν οι περισσότερες
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν σου'χει τύχει [ίσως, δεν μπορώ να ξέρω] να συναντήσεις τον άνθρωπο που θα συναρπάσει αυτός εσένα και εσύ αυτόν, που θα σκέφτεται πρώτα εσένα και μετά τον εαυτό του.. Δεν θα διστάσεις να τον αφήσει να τριγυρνά έξω μόνος του, διότι θα του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Mark my words, θα σου τύχει και εσένα κάποια στιγμή..
Θυμίσου:
τα ωραιότερα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις... (σου θυμίζει κάτι;

)
Ελπίζω mili μου να σε κάλυψα

Ζήσε τη ζωή σου όπως καλύτερα νομίζεις και μη σκοτίζεσαι για το τι βλέπεις τριγύρω σου. Σκοτίζεσαι για άτομα που δεν αξίζουν να πάρουν τίποτα από σένα. Keep walking (και όλα τα συναφή αλκοολούχα

) και θα βρεις αυτόν που θα είναι αυτός για σένα κι εσύ γι'αυτόν όλα τα λεφτά
ps Σόρυ για το μακροσκελές ποστ

Ελπίζω να μην μπέρδεψα ή κούρασα κανέναν
Α,
καλή χρονιά να'χουμε και καλό ποδαρικό να κάνουμε στο forum "Ερωτικές Σχέσεις" - το αγαπημένο μας