angela79
Νεοφερμένο μέλος
Η angela79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

17-03-14

11:21
Καλημέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αποχωρήσω από την εργασία μου, στην όποια είμαι πάνω από δεκαετία (ιδιωτική υπάλληλος) και έχω υπόλοιπο άδειας, πρέπει αναγκαστικά να την πάρω για να πληρωθώ; Ή δεν παίζει ρόλο; Θα πληρωθώ μαζί με ο,τι άλλο επίδομα δικαιούμαι; Ευχαριστώ!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αποχωρήσω από την εργασία μου, στην όποια είμαι πάνω από δεκαετία (ιδιωτική υπάλληλος) και έχω υπόλοιπο άδειας, πρέπει αναγκαστικά να την πάρω για να πληρωθώ; Ή δεν παίζει ρόλο; Θα πληρωθώ μαζί με ο,τι άλλο επίδομα δικαιούμαι; Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

17-03-14

16:00
Καλημέρα,
θα σου πληρωσουν μαζι με ολα τα αλλα επιδοματα , το υπολοιπο αδειας που εχεις για το 2014
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα.

17-03-14

20:06
Θεωρητικά και τυπικά ναι, πλέον όμως πολλοί σε υποχρεώνουν να την πάρεις πριν φύγεις για να μην την πληρώσουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...