Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Παχαίνει όμως και αναγκάζεσαι να καταπιέζεις τον εαυτό σου. Ή να παρασύρεσαι τελικά και μετά να γεμίζεις ενοχές....Σου έχω τέλεια νέα! Το πρώτο εισπνεόμενο επιδόρπιο σε μορφή σπρέι είναι γεγονός! Δεν την τρώς δηλαδή τη σοκολατίτσα σου, την εισπνέεις. Έτσι, και τη γεύση της δεν στερείσαι και θερμίδες δεν παίρνεις. Τέλειο;
Le Whif σημαίνει σοκολάτα του... αέρα!
Ένα μικρό φιαλίδιο που μοιάζει με εισπνοές που χρησιμοποιούν όσοι έχουν κάποια αλλεργία ή άσθμα, περιέχει όλη τη γεύση της σοκολάτας με μηδέν θερμίδες. Ψεκάζεις στο στόμα σου και μικρά σταγονίδια όλο γεύση πλημμυρίζουν το στόμα.
Η ιδέα είναι μια εφεύρεση του David Edwards καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Harvard σε συνεργασία με δεκάδες μαθητές του στο εργαστήριό του στο Παρίσι. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι σε 32 διαφορετικές χώρες δοκίμασαν τη σοκολάτα σε μορφή σπρέι πριν αυτή βγει στην αγορά.
Έκτοτε ο "τρελός" επιστήμονας και η ομάδα του δημιούργησαν 3 διαφορετικές γεύσεις - σοκολάτα, raspberry-σοκολάτα και μέντα σοκολάτα - για κάθε γούστο. Τι θα έλεγες να έβαζες ένα φιαλίδιο για κάθε στιγμή στην τσάντα σου; Μπορείς να πάρεις τη "δόση" σου από λαχταριστή σοκολάτα όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς κανείς να σε καταλάβει.
https://www.e-steki.gr/Λατρεύεις τη ...φή σπρέι πριν αυτή βγει στην αγορά. Έκτοτε ο πηγή: https://tsekouratoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_1158.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μπορείς να πάρεις τη "δόση" σου από λαχταριστή σοκολάτα όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς κανείς να σε καταλάβει.
![]()
Θα με καταλαβει ο γιατρος μετα απο λιγα χρονια, οταν συνχρονος θα μου ανακοινωνει πως εχω καρκινο.... Και αυτο νομιζω ειναι χοιροτερο απο το να "καταπιεστω" και να μην πλακωνομαι στις σοκολοτες, η να με βλεπει κανεις να τρωω σοκολατες...
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα με καταλαβει ο γιατρος μετα απο λιγα χρονια, οταν συνχρονος θα μου ανακοινωνει πως εχω καρκινο.... Και αυτο νομιζω ειναι χοιροτερο απο το να "καταπιεστω" και να μην πλακωνομαι στις σοκολοτες, η να με βλεπει κανεις να τρωω σοκολατες...
Καρκίνο γιατί;
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Καρκίνο γιατί;
Γιατί αναρωτιέμαι κι εγώ τι προωθητικά και τι άλλα πράγματα θα έχει μέσα του αυτό το κατασκεύασμα.My point:Δε θες σοκολάτα,ΜΗ φας σοκολάτα.Δε νηστεύεις τρώγοντας κιμά σόγιας.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Καρκίνο γιατί;
Γιατι εισπνεεις κατι, το οπιο εχει γευση σοκολατας... Αρα παει στα πνευμονια, και για να εχει γευση σοκολατας, πιος ξερει τι περιεχει (+ τα προωθητικα που αναφερε και ο chemwizard), οποτε πιος μου λεει οτι δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με το τσιγαρο, η και χειροτερο;...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί αναρωτιέμαι κι εγώ τι προωθητικά και τι άλλα πράγματα θα έχει μέσα του αυτό το κατασκεύασμα.My point:Δε θες σοκολάτα,ΜΗ φας σοκολάτα.Δε νηστεύεις τρώγοντας κιμά σόγιας.
Νυστεύεις όμως τρώγοντας τυρί από σόγια!

Πάντως ούτε εμένα μου αρέσει σαν σκέψη - δεν θα το χρησιμοποιούσα!
Μπορεί να είναι ευρηματικό - αλλά κάποια πράγματα είναι καλύτερα κλασσικά!

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Νυστεύεις όμως τρώγοντας τυρί από σόγια!![]()
Όχι.Αν δε θες να είσαι περισσότερο εγκρατής εκείνες τις μέρες,δεν είσαι.Τυρί από γάλα,τυρί από σόγια.Τι σημασία έχει;
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

View attachment 39497

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν εφαρμόσεις το "μέτρον άριστον", πιστεύω πως και δεν θα πάρεις και κιλά (τουλάχιστον πολλά) και θα ευχαριστηθείς τη σοκολάτα σου..
Eleni fairy
Νεοφερμένο μέλος

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

talismans
Νεοφερμένο μέλος

Άμα δεν γεμίσει το στόμα σου σοκολάτα πως θα νιώσεις αυτή τη γλυκιά ηδονή να σε πλημυρίζει ??
Απαράδεκτο το σπρέι κάνει μόνο για τον σκουπιδοτενεκέ

Orkisious
Νεοφερμένο μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν κανεις τρωει σοκολατα με μετρο (οπως ειπαν και ολοι οι απο πανω) δεν εχει τιποτα να φοβηθει!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.