giwrgos26 Νεοφερμένο μέλος Ο giwrgos26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2019 στις 11:27 Ο giwrgos26: #1 22-08-19 11:27 καλημέρα στην ομάδα..θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε κάτι..χθες βγήκα με ένα κορίτσι και κάποια στιγμή φασωθηκαμε..δεν τραβήχτηκε για να δείξει ότι ήθελε να σταματήσουμε, αλλά μου φάνηκε κάπως ψυχρή και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά από αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 15:48 Ο Guest 209912: #2 22-08-19 15:48 Βάλτης θερμόμετρο για να δεις αν όντως είναι ψυχρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλημέρα στην ομάδα..θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε κάτι..χθες βγήκα με ένα κορίτσι και κάποια στιγμή φασωθηκαμε..δεν τραβήχτηκε για να δείξει ότι ήθελε να σταματήσουμε, αλλά μου φάνηκε κάπως ψυχρή και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά από αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 15:48 Ο Guest 209912: #2 22-08-19 15:48 Βάλτης θερμόμετρο για να δεις αν όντως είναι ψυχρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάλτης θερμόμετρο για να δεις αν όντως είναι ψυχρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.