finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα.Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ, ΦινέςΌχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα.

Το μόνο που θέλω είναι να πάω στο Άγιο Όρος για τρεις μήνες και να αποκοπώ από τον έξω κόσμο.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

εμένα για χρόνια κάποιες θεραπείες μου προκαλούσαν άγχος, πλάκωμα, ταχυπαλμίες, κρίσεις πανικού κ.α.
αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο.
αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.007 μηνύματα.

Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι.Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει.
Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου.
Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου.Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι.
Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου.
Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της.
Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.007 μηνύματα.

Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...?Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου.
Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη!
Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα.
Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια.
Η άνοιξη προσφέρεται .
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι;Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...?
Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα.
Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια.
Η άνοιξη προσφέρεται .

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι.Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι;![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει!κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα.Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει!
Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο .
Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα.
Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο .
Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες.
Κανα βυζολουτρο έκανες ;;;
Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν...Κανα βυζολουτρο έκανες ;;;
Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Joji
- Luludaki
- fockos
- Ilma
- charmander
- Paragontas7000
- iew
- touvlo
- Libertus
- Scandal
- Reader
- louminis
- fids
- Memetchi
- fourkaki
- Ωρορα
- Μήτσος10
- JungC
- A350
- giannhs2001
- fmarulezkd
- American Economist
- loulou11
- globglogabgalab
- taketrance
- rafaela11
- camil
- Natsuko
- zina15
- Wonderkid
- synthnightingale
- thenutritionist
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Giorgkalo
- danonito_kyr
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- DimitraA.
- gmoutzour
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Εριφύλη
- ghоul
- marww
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- Fernando_A
- Αλκίμαχος
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.