Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης, πόσο έχετε εξοικοιωθεί με το σύντροφο σας; Τι σας έχει δει να κάνετε που δεν θα αφήνατε άλλο άτομο να σας δει να κάνετε;
Προσωπικά ο σύντροφος μου είναι ο καλύτερος μου φίλος και το ίδιο και εγώ γι'αυτόν. Δεν υπάρχει κάτι απο τη ζωή μου που να του έχω κρύψει (συνειδητά) και μαζί του έχω μεγαλύτερη ταύτιση απόψεων απ'ότι με οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Αν και έχουμε εξοικοιωθεί αρκετά, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλουμε να μας βλέπει ο άλλος να κάνουμε για να μην χαθεί η μαγεία. Πχ ποτέ δεν πηγαίνουμε μαζί τουαλέτα και ποτέ δεν με έχει δει με πολλές τρίχες (ειδικά στις μασχάλες δεν θέλω να με δει ποτέ με την παραμικρή τρίχα). Πάντως έχω κάνει μπροστά του αποτρίχωση, έχω βγάλει μπροστά του τα φρύδια μου, έχβ βάλει/βγάλει μπροστά του φακούς κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης ένα ερώτημα είναι και πόσο έχετε εξοικοιωθεί με το σύντροφο σας; Τι σας έχει δει να κάνετε; Πάω να το προσθέσω στο αρχικό ποστ.
mania
Επιφανές μέλος

Συμφωνώ απόλυτα Μάνια.
Επίσης ένα ερώτημα είναι και πόσο έχετε εξοικοιωθεί με το σύντροφο σας; Τι σας έχει δει να κάνετε; Πάω να το προσθέσω στο αρχικό ποστ.
Οταν λές να κάνουμε τι ενωείς; όχι πάντος φυσικές ανάγκες αυτό ειναι σύγουρο
Subject to change
e-steki.gr Founder

Οταν λές να κάνουμε τι ενωείς; όχι πάντος φυσικές ανάγκες αυτό ειναι σύγουρο
Τέτοια πράγματα εννοώ, φυσικές ανάγκες, αποτρίχωση κλπ
Ούτε εμείς κάνουμε τις φυσικές μας ανάγκες μπροστά στον άλλον, ποτέ. Θεωρώ οτι θα χαλάσει την εικόνα που έχει ο ένας για τον άλλον.

io-io
Διάσημο μέλος

Οσο για το δευτερο, νιωθω γενικα αρκετα ανετα μαζι του. Βεβαια, δεν μου αρεσει να κυκλοφορω π.χ. με τις πιτζαμες ολη μερα και γυαλουμπες και το μαλλι χαλια (αν και το εχω κανει) γιατι οσο να'ναι, δεν ειναι η μανα μου, γκομενος μου ειναι!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Οσο για το δευτερο, νιωθω γενικα αρκετα ανετα μαζι του. Βεβαια, δεν μου αρεσει να κυκλοφορω π.χ. με τις πιτζαμες ολη μερα και γυαλουμπες και το μαλλι χαλια (αν και το εχω κανει) γιατι οσο να'ναι, δεν ειναι η μανα μου, γκομενος μου ειναι!Και για τις φυσικες αναγκες... ενταξει, πιπι μου κανω αν ειναι αυτος στο μπανιο και δεν κρατιεμαι!
![]()
Κι εγώ αν και προσπαθώ να το αποφεύγω. Δλδ άντε να συμβει 1-2 φορές το χρόνο το πολύ.

mania
Επιφανές μέλος

Τέτοια πράγματα εννοώ, φυσικές ανάγκες, αποτρίχωση κλπ
Ούτε εμείς κάνουμε τις φυσικές μας ανάγκες μπροστά στον άλλον, ποτέ. Θεωρώ οτι θα χαλάσει την εικόνα που έχει ο ένας για τον άλλον.Ωστόσο έχω ακούσει ζευγάρια που το κάνουν
![]()
Στάκα ένα λεπτό άν πάω τουαλέτα ενοείτε ότι απαγορέυετε άλλα να βάλω εκείνη την πράσινη βλακεία που έβαλα πρίν ένα μήνα σκάει στα γέλια και γελάμε μέχρι που σκάμε με αυτή την μάσκα βγήκε το παρατσούκλι εξωγήηνος

io-io
Διάσημο μέλος

Κι εγώ αν και προσπαθώ να το αποφεύγω. Δλδ άντε να συμβει 1-2 φορές το χρόνο το πολύ.![]()
Ε ενταξει, εμενα συμβαινει πιο συχνα, αλλα περναμε και πιο πολυ καιρο μαζι. Δηλαδη τα βραδια μενουμε παντα μαζι. Αλλα με το συγκεκριμενο θεμα δεν ντρεπομαι, μαλλον το συνηθισα.

Subject to change
e-steki.gr Founder

io-io ντους κάναμε πολύ συχνά μαζί, απο τις πρώτες μέρες της σχέσης. Αν και κάποια στιγμή πρέπει να το κόψουμε γιατί αυτός θέλει το νερό χλιαρό και εγώ καυτό και επίσης δεν μπορώ εκεί που απολαμβάνω να τρέχει πάνω μου το νερό να το παίρνει γιατί κρυώνει (ή να του το δίνω εγώ γιατί τον λυπάμαι να κρυώνει)

mania
Επιφανές μέλος

LOL mania, εγώ δεν πολυβάζω μάσκες οπότε δεν έχει τύχει
Δυο φορές έβαλα και εγώ και με έκανε βούκινο

io-io
Διάσημο μέλος

io-io ντους κάναμε πολύ συχνά μαζί, απο τις πρώτες μέρες της σχέσης. Αν και κάποια στιγμή πρέπει να το κόψουμε γιατί αυτός θέλει το νερό χλιαρό και εγώ καυτό και επίσης δεν μπορώ εκεί που απολαμβάνω να τρέχει πάνω μου το νερό να το παίρνει γιατί κρυώνει (ή να του το δίνω εγώ γιατί τον λυπάμαι να κρυώνει)![]()
Αχαχα! Αυτο ακριβως συμβαινει σε μας, με αναποδα τις προτιμησεις, και ετσι το εχουμε ψιλοκοψει γιατι καταληγαμε να τσακωνομαστε για το αν το 6 ειναι χλιαρο η καυτο!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μας!Αχαχα! Αυτο ακριβως συμβαινει σε μας, με αναποδα τις προτιμησεις, και ετσι το εχουμε ψιλοκοψει γιατι καταληγαμε να τσακωνομαστε για το αν το 6 ειναι χλιαρο η καυτο!![]()
Κλασσική συζήτηση πριν το ντους:
Εγώ "για δες αυτή τη θερμοκρασία, πως σου φαίνεται;"
Αυτός: "Απαπαααααα, δεν το αντέχω, πολύ καυτό!"
Το κρυώνω λίγο
Ε: "Για δες τώρα, ε μη μου πεις, εγώ το βρίσκω κρύο αυτό!"
Α: "Πάλι καυτό είναι αλλά κάααπως αντέχεται"
Παρεμπιπτόντως, γίνεται να βάλεις 2 τηλέφωνα στο μπάνιο και να έχεις και διαφορετική θερμοκρασία στο καθένα;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τουαλέτα δεν πάω μπροστά του (αν και το έχω κάνει σε φάση πολύ παλιά και κυρίως είχα φίλο που δεν ντρεπόταν και το έκανε συστηματικά - και φυσικά εξίσου συστηματικά αποχωρούσα πάραυτα!

io-io
Διάσημο μέλος

Παρεμπιπτόντως, γίνεται να βάλεις 2 τηλέφωνα στο μπάνιο και να έχεις και διαφορετική θερμοκρασία στο καθένα;
Φανταζομαι μπορεις (πως εχεις ας πουμε το νιπτηρα απο διπλα) αλλα αν δεν το φτιαξεις ετσι απο την αρχη θα ειναι φασαρια να το προσθεσεις μετα..
Μπορει να κανω και λαθος, ας με διορθωσει καποιος!

Εγώ έχω αποφασίσει, ότι κάποια πράγματα απλά δε θα τα κάνω μπροστά του. Δηλαδή: τουαλέτα και τακτικά κούρες ομορφιάς. Δε λέω, μπορεί να τύχει να πρέπει να κάνω αποτρίχωση, αν και όταν ήταν κι αυτός εκεί, απλά κλεινόμουν για λίγο στο μπάνιο... Δεν ξέρω αν θα με δει ποτέ με πράσινη μάσκα. Αποκλείεται να είμαι αυτή, που απλά κάθε Τρίτη βράδυ κυκλοφορεί μες στο σπίτι σαν Ούφο... αλλά αν τύχει να γρίσει νωρίς σπίτι, και να είμαι με τις λάσπες πάνω μου, ε, έτυχε, δεν πέτυχε!!
Κατά τ' άλλα, μπανάκι μαζί έχει πλάκα να κάνουμε, αν και μετά μένω παραπάνω... έχουμε κι εμείς το πρόβλημα με τη θερμοκρασία, αλλά... ε, δε βαριέσαι!! Εγώ είμαι του καυτού και στο τέλος αυτοπαγώνομαι με κρύο.
Όσο για άλλα αναπόφευκτα... Πλέον δε θα τον χωρίσω, αν είμαι τουαλέτα και ακουστεί κάτι... ούτε με απωθεί, αν ακούσω κάτι από κείνον. Άλλωσσε μου περιγράφει με τα """ελληνικά""" του τι έγινε, και ξαφνικά μου φαίνεται κι αυτό γλυκούλι και τέλειο!!! Ωστόσο δυσκολεύομαι να πω ότι οκ, πάω τουαλέτα, κι ό,τι γίνει..!
mania
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω με τπτ ακόμα και να είναι ο άλλος στο σπίτι... Πχ δεν μπορώ να παώ στην τουαλέτα (για... φαξ νομίζω το έχει πει κάποιος?

Από εκεί και πέρα ομολογώ ότι δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα με τπτ σχεδόν... Όλες οι "σοβαρές" μου σχέσεις με έχουν δει με γυαλια΄, χάλια μαλλί, να ..πασαλείβομαι με κρέμες μετά από μπάνιο, άρρωστη του θανατά με πυρετό/συνάχια κτλ...
Στο θέμα των τριχών μόνο πρόσεχα να είμαι γενικώς ..περιποιημένη αν και τα πόδια καμμιά φορά ... ξεφεύγανε... Έχει τύχει όμως να ξυριστώ με αυτόν στο σπίτι αλλά με κλειστή πόρτα...
Γενικώς δλδ, αποκτώ εξοικείωση με το ... έταιρο ήμισυ, αν και νομίζω ότι για μένα είναι αρκετά ... επιβεβλημένο, μιας και δεν θα μπορούσα να ζήσω ποτε με το ...αγχος να με βλέπει ο άλλος πάντα στην τρίχα και το κάνω αρκετά... προφανές αυτό από τους ... πρώτους μήνες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.