iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οι παραπάνω απορίες δεν έχουν να κάνουν με κάποια απόφαση που πρέπει να πάρω στην ζωή μου. Αλλά όσες φορές έχω συζητήσει αυτό το θέμα βλέπω ότι πολλοί κόλλανε στο θέμα ηθική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Οταν κανεις σεξ με καποιον κανεις μονο σεξ! Δεν μπορεις να καθεσαι και να του λες, εχω το ταδε προβλημα με τον ταδε "γκομενο" (τι ηλιθια λεξη?!) ας πουμε. Δεν δενει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ποτε δεν μπερδεψα φιλια με σεξουαλικες σκεψεις ή πραξεις

Η αληθεια ειναι βεβαια, οτι ποτε δεν ειδα καποιον φιλο μου ερωτικα (φιλο φιλο) και ισως γι αυτο, αλλα πιστευω οτι κι αν ποτε μου συνεβαινε κατι τετοιο, απλα θα απομακρυνομουν.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα γιατι δεν θα μπορεις; Αφου δεν εχετε σχεση ... φιλια εχετε ... απλως καμια φορα θα γλεντάτε... Δεν νομιζω οτι σε μια φιλια υπαρχουν τετοιες ζηλιεςΑρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Περα απο το θεμα ηθικης, αυτα τα δυο δεν μπορουν να πανε πακετο.
Οταν κανεις σεξ με καποιον κανεις μονο σεξ! Δεν μπορεις να καθεσαι και να του λες, εχω το ταδε προβλημα με τον ταδε "γκομενο" (τι ηλιθια λεξη?!) ας πουμε. Δεν δενει..

Demelene
Διάσημο μέλος

Αν το παραπάνω παραβαίνετε τότε σίγουρα δεν είναι η φιλία όπως την ορίζω εγώ αλλά πιθανά μια πάρα πολύ καλή σχέση. Στην περίπτσωση αυτή εγώ είμαι φανατικά υπέρ του σεξ μεταξύ τους, αν και εφόσον εαν και οι δύο ξέρουν τι θέλουν!! Δηλαδή μια απόλαυση και ένα ξέδωμα! Και μάλιστα για μένα αν το εμπιστεύεσαι τον άλλον ακόμα καλύτερα καθώς εχεις και όλα τα καλά τις παραλίγο φιλίας.
Και αν τύχει και γίνει @@ και καταστραφεί η σχέση τότε για μένα δεν άξιζε εξαρχής και είχε πρόβλημα. Άλλωστε κανείς δεν σου είπε ότι δεν θα καταστρεφόταν. Κάτι καλό στα δύσκολα φαίνεται. Και υπάρχεικαι μια περίπτωση αν γίνει το καλύτερο, να καταλήξει σε μια ερωτική σχέση στο full με το πλεονέκτημα της ΄προυπάρχουσας φιλίας.
Για μένα όποιος δεν μπλέκει φιλία(όπως την περιγράφω παραπάνω) και σεξ τότε απλά το παίζει εκ του ασφαλούς και φοβάται να δει πόσο αξίζει η σχέση που έχει με το άτομο.
Αυτά.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιατι πρέπει να αλλάξει; Μήπως επειδή έχουμε την άποψη ότι κάνουμε σεξ μόνο με την σύντροφο μας;Αρχική Δημοσίευση από sensei:Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που θα γίνει η σεξουλική πράξη θα αλλάξει εντελώς (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο) και η σχέση των δύο φίλων.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κακά τα ψέμματα... δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο "άνετο" άτομο που να μην νιώθει μια μικρή έστω "κτητικότητα" απέναντι σε αυτόν/ήν που δίνεται σωματικά....
Δε μπορώ να κάνω σεξ με τον "κολλητό" μου μιας που δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου και την επόμενη μέρα που θα γνωρίσω κάποιον άλλον να του πω... φιλαράκο, ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση των ορμών μου, τώρα βρήκα άλλο "θύμα"

Αυτό όμως που στέκει και επιβάλεται κι όλας κατά την άποψη μου, είναι να κάνεις φίλο/η τον/την σύντροφο σου

Απλά όπως λέει και η ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ η σχέση μεταξύ φίλων γίνεται ιδιότυπη.
Βασικά από περιπτώσεις που ξέρω από την στιγμή που έγινε sex μεταξύ των φίλων τότε ή που τα παιδιά τα φτιάξανε ή που κόψανε κάθε διπλωματική επαφή. Γι'αυτό και στο προηγούμενο μην. μου έλεγα αλλαγή προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Από τις περιπτώσεις που ξέρω πάντως, όλα συνεχίστηκαν ακόμα καλύτερα από πριν, χωρίς να τα "φτιάξουν" τα παιδιά...
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσες φορές μου έχει τύχει (όχι σε μένα, στον κύκλο μου) να γίνει κάτι μεταξύ φίλων-φίλων,
μετά κάτι δεν πήγε καλά....
Αλλάζουν πολλά στο πώς βλέπει ο ένας τον άλλο, και τελικά καταλήγει άσχημα...
(τουλάχιστον στις περιπτώσεις που έχω εγώ υπόψιν μου....)
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Αυτό όμως που στέκει και επιβάλεται κι όλας κατά την άποψη μου, είναι να κάνεις φίλο/η τον/την σύντροφο σου![]()

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Γούστα είναι αυτά δεν κατακρίνω κανέναν, προσωπικά όμως δεν θα το έκανα ποτέ γιατί διαχωρίζω τα πράγματα στο μυαλό μου.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:Πιστεύω στη φιλία μεταξύ των 2 φύλων γιατί έχω άντρες φίλους, με την πραγματική έννοια της λέξεως. Μόνο 2 είναι αλλά είναι φίλοι και δεν θα μπορούσα ποτέ να διαννοηθώ ότι θα προχωρούσε σε ''φιλικό σεξ'', αν υπάρχει τέτοιο πράγμα και μετά όλα καλά και ωραία.
Γούστα είναι αυτά δεν κατακρίνω κανέναν, προσωπικά όμως δεν θα το έκανα ποτέ γιατί διαχωρίζω τα πράγματα στο μυαλό μου.

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:Πιστεύω στη φιλία μεταξύ των 2 φύλων γιατί έχω άντρες φίλους, με την πραγματική έννοια της λέξεως. Μόνο 2 είναι αλλά είναι φίλοι και δεν θα μπορούσα ποτέ να διαννοηθώ ότι θα προχωρούσε σε ''φιλικό σεξ'', αν υπάρχει τέτοιο πράγμα και μετά όλα καλά και ωραία.

kleftra
Διάσημο μέλος

Είναι πολύ πιθανό με έναν άνθρωπο που κάνουμε σεξ χωρίς να είναι συντροφός μας να συγχέουμε και την έννοια είμαστε φίλοι. Γνωστοί που κάνουμε σεξ είμαστε.
Αν συνέβη το αντίθετο,δλδ ξεκινάμε με κάποιον ως φίλοι και στην πορεία μας προκύπτει το σεξ τότε στην σχέση μας πάντα υπόβοσκε ερωτισμός και καιρός να την επαναπροσδιορίσουμε.
Οι καθεαυτού φιλίες απο την φύση τους δεν επιτρέπουν να αναπτυχθούν άλλα πάθη.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:οι φίλοι είναι και για τις δύσκολες στιγμές![]()
Παρα πολυ σωστα! Στη δυσκολη στιγμη στη φιλη/ο θα βρεις 'αποκουμπι'

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.