christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος


Ψάρια και τα υπόλοιπα που ανέφερες (μουσακά κτλ) ούτε γι αυτά γνωρίζω. Μπορείς, όμως, να τα ζεστάνεις.
Σαν να 'χεις φούρνο μικροκυμμάτων ξέρω γω.
Άσε που βγάζει και τα πιο πολλά λίπη στο ψήσιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


με αυτο ριξαμε σε σπιτι με 3 ατομα το λογαριασμο απο 1200 σε 1000 κιλοβατωρες την τετραμηνια
τωρα πια καταργησαμε ουσιαστικα το μεγαλο φουρνο και τον εχουμε μονο για κανα μεγαλο ταψι σπανια,,ή για κανα γλυκο που ψηνονται πιο ομοιομορφα στο φουρνο με αερα.
κρεας,ψαρι γεμιστα μουσακαδες τα παντα τελεια και γρηγορα,,θα ξεχασεις τον κανονικο φουρνο.. τα κρεατα ειδικα μπριζολες μπιφτεκια κοτοπουλα ολοκληρα(το χωραει και αυτο στα 1200 γρμ. αλλα χωρις πατατες) κλπ τα ψηνει πολυ καλυτερα απο το μεγαλο φουρνο που τα ξερενει,,σαν σχαρας στα καρβουνα να καταλαβεις..
και μηδεν προθερμανση..
το μονο που δεν ψηνει καλα ειναι πίτες,,γιατι δυσκολευεται να τις ψησει απο κατω και δεν μπορεις να τις γυρισεις γιατι διαλυονται
αλλα φρατζολακια ψηνει αψογα αν τα γυρισεις,,και τυροπιτακια κλπ
για τις πατατες,,δεν τις τηγανιζει,,απλα αν τις κοψεις ψιλές,,και τις αλειψεις ελαχιστα με λαδι,,και τις ξεροψησει μπορει να ειναι περιπου σαν τις τηγανιτες,,αλλα πιο νοστιμες,,αλλα τραγανιστες σαν τη φριτεζα δεν γινεται,,
δεν τηγανιζει το μηχανημα,,απλα ενα σκετο αεροθερμο ειναι,,σε πολυ μικρο χωρο,,αρα οικονομικο
και αφου ψησεις,,-μονιμα σε παγκο το εχω- μολις κρυωσει,,απλα με ενα πανι υγρο σκουπιζεις το πυρεξ απο τα λαδια,,οπως ειναι..
με αλλα λογια πάρτο!θα γινει ο κυριος φουρνος σου και ο μεγαλος φουρνος δευτερευων.. και ειναι υγειινο ,οχι σαν τον μικροκυματων που εχεις χιλιους κανονες ασφαλειας- απλα ενα καπακι με μια λαμπα αλογονου εχει-σαν αυτη στις σομπες των 20 ευρω -και εναν ανεμιστηρα,,πιο απλο δεν γινεται,,γνωστη τεχνολογια,,
εγω πηρα απο το καρφουρ το izzy 50 ευρω και εχω γλυτωσει,,αυτα τα λεφτα πολλες φορες απο τη δεη..
αυτο με το πυρεξ ειναι καλο γιατι βλεπεις τι ψηνεις..
τωρα σε χρονο μηδεν ριχνω μεσα δυο μπριζολες ή μπιφτεκια -και αξεπαγωτα αμα λαχει- και τα ψηνει..
με το φουρνο βαριομουν μονο για να ξεκινησω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Εχεις σκεφτεί καριέρα σε πωλήσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


οχι..Εχεις σκεφτεί καριέρα σε πωλήσεις?
μου το εχουν πει και αλλοι αυτο..
γιατι ?

,,σε τοση ωρα ψηνεις 2-3 κοτοπουλα στο φουρνακι..θέλω 2-3 ώρες για τα περισσότερα φαγητά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nastria
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Θα ήμουν υπόχρεος για κάθε πληροφορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


πραγματικα
βαλε μεσα οτι βαζεις και στο φουρνο
το δοχειο ειναι πυρεξ οποτε βλεπεις ποτε ψηνεται το φαι και δεν το καις
τα περισσοτερα φαγητα βασικα ολα θελουν ψησιμο στη χαμηλη σχαρα.γιατι εκει απλωνεται καλα ο αερας-θερμοκρασια 175 βαθμους το αφηνω εγω για ολα και φτανει
ενω στην ψηλη καιγονται στο κεντρο τα φαγητα,-ειναι μονο για γρηγορο ζεσταμα ή πολυ χαμηλη θερμοκρασια-150 βαθμοι πχ
και χρειαζονται αλουμινενια ταψακια με χειλος για να μπορεις να τα βγαλεις με την μασιά που σου δινουν μαζι,,-πανισχυρη,,και κοτοπουλο σηκωνει
ο σταθερος φουρνος ειναι δυσκολος να τον μαθεις χειρισμο κλπ
το φουρνακι
ειναι και για τον πιο αχρηστο..

και όπως εγραψα και απο πάνω
μόνο πίτες και καμια ταρτα ισως δεν ψηνει καλα το φουρνακιγιατι δεν παει αρκετος αερας απο κατω,,και δεν γυριζουν,,αλλα διαλυονται
ολα τα αλλα ψηνονται,,απο τυροπιτακια γεμιστα κρεας ψαρι,,τα παντα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Αν ναι με ποιο τρόπο;(Στο ταψάκι;Θέλει νερό,λάδι,θέλουν γύρισμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


μπριαμ κλπ -βάλε αρκετονερο σαλτσα κλπ για να βρασουν μονο..
(ρωτησα τη μανα μου τωρα και λεει οτι καλυτερα το μπριαμ τα βραζεις πρωτα σε χυτρα,,και μετα το ψηνεις,,αλλα πιστευω οτι με νερο και ισως ακομα καλυτερα κλειστο με αλουμινοχαρτο πανω,το ταψι,,θα βρασει τελεια
το μπριαμ ειναι λιγο περιεργο φαι..θελει ατμους,,να βρασει,,στη γαστρα γινεται,,αρα και το φουρνακι..
και χωρις σκεπασμα μια χαρα ψηνονται και ξεροψηνονται,λογω μικρου χωρου που κραταει τους υδρατμους μεσα
και το πολυ πολυ τα ανακατεβεις οταν πρεπει για να ξεροψηθουνε πληρως
τελοιοι πχ στο φουρνακι γινονται γιγαντες ψητοι
βαλε οτι θες μεσα,,και με λιγοτερο νερο απο οτι θαβαζες στο φουρνο
ολα θα ψηθουν αψογα
αυτο ειδα,,
η μονη συνταγη που ειναι παντελης αποτυχια ειναι οι κλασσικες πιττες,ή ισως κεικ ταρτες κλπ,γιατι δεν ψηνονται απο κατω και μετα για να τις γυρισεις τις διαλυες
ολα τα αλλα δοκιμασε αφοβα,,
γεμιστα αψογα..οτιδηποτε με λαχανικα κρεας τα παντα
βαλε οτι θελεις μεσα,,δεν εχει ιδιαιτερους κανονες στο ψησιμο
εκτος απο το να τα βαλεις ολα αυτα στην κατω σχαρα για ομοιομορφο ψησιμο
βασικα δεν βραζει τιποτα,,δεν ειναι ατμομαγειρας,,απλα ψηνει τα παντα και καλυτερα,,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος


Αν σας έχουν μείνει μακαρόνια και σάλτσα από την προηγούμενη μέρα, τα βάζετε μέσα σε μεταλλικό μπολ και πασπαλίζετε με μπόλικο κίτρινο τυρί.
Βάζετε στο φουρνάκι, σε δυνατή θερμοκρασία, για περίπου 15 λεπτά κι έχετε πεντανόστιμα και μοσχομυριστά μακαρόνια φούρνου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος



δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαινόντουσαν πιο "υγιεινά" και πολύ πιο νόστιμα τα φαγητά απο εκεί.. ειδικά οι πατάτες.
την τελευταία φορά είχα κάνει παστίτσιο,μια χαρά βγήκε, και μάλιστα ηταν ψημένο πιο "ομοιόμορφα" σε αντίθεση με τον κλασικό φούρνο.
πάρτο, αν δεν έχεις γονείς μες το σπίτι να σου απαγορεύουν να το χρησιμοποιείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Το δικό μου είναι αυτό : https://www.skroutz.gr/s/347849/Singer-Vita-Cook.htmlΠαδιά και ειδικά ΑΓΓΕΛΕ, μου δείχνετε μια φωτογραφία από αυτό το ρομποτάκι φουρνάκι να καταλάβω ποιο είναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Το δικό μου είναι αυτό : https://www.skroutz.gr/s/347849/Singer-Vita-Cook.html
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Είσαι ευχαριστήμένος?
Είναι εύκολο να το καθαρίσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.