

Παρακαλώ.Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Είσαι ευχαριστήμένος?
Είναι εύκολο να το καθαρίσεις?
Ευχαριστημένος είμαι,δεν κάνω ιδιαίτερα φαγητά και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το καθάρισμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,ο κάδος λίγο,λόγω μεγέθους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Παρακαλώ.
Ευχαριστημένος είμαι,δεν κάνω ιδιαίτερα φαγητά και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το καθάρισμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,ο κάδος λίγο,λόγω μεγέθους.
Να σαι καλά, σ ευχαριστώ και πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


αυτο εχω.
ειναι μπενρουμπη βασικα,,50 ευρω απο το καρφουρ το πηρα..
βασικα ηταν ιδεα της μανας μου ,,καιγω ειμουν σκεπτικος,,λεω μια μπουρδα της μοδας ειναι και θα μεινει αχρησιμοποιητο
και τελικα εμεινε αχρησιμοποιητος ο φουρνος

για 2-3 ατομα αντικαθιστα τελειως το φουρνο
για το καθαρισμα απλα οταν ειναι λιγο ζεστο ακομα περνας το πυρεξ με ενα ζεστο πανι,,χωρις να το βγαλεις..ειναι βαρυ και θα σπασει..
το εχει μονιμα στον παγκο,,και κανεις τη δουλεια σου..
τα φαγητα και ταψια-ταιριαζουν αλουμινιου πχ σαν αυτο
και ολα που εχουν αυτια στο ανοιγμα για να πιανει η λαβιδα που εχει μαζι,,
ετσι βγαζεις και βαζεςι στο φουρνο χωρις να καεις..
επισης δεν ψηνει 2 ταψια ταυτοχρονα,,,δεν φτανει ο αερας,,απλα βαζεις ενα κατω,,και ψηνεται,,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


https://www.skroutz.gr/s/347823/Izzy-Y-4D-Multi-Cook.html
αυτο εχω.
ειναι μπενρουμπη βασικα,,50 ευρω απο το καρφουρ το πηρα..
βασικα ηταν ιδεα της μανας μου ,,καιγω ειμουν σκεπτικος,,λεω μια μπουρδα της μοδας ειναι και θα μεινει αχρησιμοποιητο
και τελικα εμεινε αχρησιμοποιητος ο φουρνος
για 2-3 ατομα αντικαθιστα τελειως το φουρνο
για το καθαρισμα απλα οταν ειναι λιγο ζεστο ακομα περνας το πυρεξ με ενα ζεστο πανι,,χωρις να το βγαλεις..ειναι βαρυ και θα σπασει..
το εχει μονιμα στον παγκο,,και κανεις τη δουλεια σου..
τα φαγητα και ταψια-ταιριαζουν αλουμινιου πχ σαν αυτο
και ολα που εχουν αυτια στο ανοιγμα για να πιανει η λαβιδα που εχει μαζι,,
ετσι βγαζεις και βαζεςι στο φουρνο χωρις να καεις..
επισης δεν ψηνει 2 ταψια ταυτοχρονα,,,δεν φτανει ο αερας,,απλα βαζεις ενα κατω,,και ψηνεται,,
Άγγελε σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Παίρνει και σχαρίτσα για εμάς τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής?
Στον ατμό πως μαγειρεύει?
Δέχεται υποδοχή νερού?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


σου δινει μαζι,,μια ψηλη και μια κοντη,,ολα πανω σε αυτες τα βαζειςΠαίρνει και σχαρίτσα για εμάς τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής?
καλυπτεις το φαι-ταψι με αλουμινοχαρτο λαδοκολλα για να βρασει ,-οι μπριζολες και κοτοπουλα γινονται ωραιες ετσιΣτον ατμό πως μαγειρεύει?
δεν ειναι ατμομαγειρας,,μια λαμπα αλογονου (με αυτην και εχει φως για να δεις και θερμαινει πολυ πιο γρηγορα απο την αντισταση του φουρνου) σαν αντισταση εχει και ενα ανεμιστηρακι..
τοσο απλα..απλα ειναι σε μικρο χωρο..και ετσι γρηγορο και οικονομικο,,και διατηρει ατμους..ενω επειδη ειναι γυαλινο δεν το ανοιγεις,,και δεν χανεις..
τιποτα τετοιοΔέχεται υποδοχή νερού?

απλα ενα μικροαεροθερμο ειναι.
δεν ειναι ατμομαγειρας
γιατι και δεν εχει ιδιαιτερους κανονες,,οτι θελεις ριχνεις μεσα,,και ψηνει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.





Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


καλη ορεξη

σκεφτομαι συχνα ενω το πηρα πριν κανα 2 χρονια,,ποσες φορες το εχω κανει ηδη αποσβεση με 200 κιλοβατωρες το τατρεμηνο..
αυτο σημαινει επενδυση..και τωρα ψηνω μπριζολες και μπιφτεκια οποτε εχω ορεξη,,πριν ,,πού βραδιατικα πχ να αναψεις ολοκληρο φουρνο,,και να ψησεις μια μπριζολα με πατατες ή καλαμποκι πχ?..
τωρα,,τα ευχαριστηθηκα

α,,και ενα αλλο για οικονομια ακομακαι για φουρνακι ειναι αυτο για ψησιμο καλυτερα σε γκαζι..
ψηνεις μπιφτεκια ψαρια στο λεπτο
αλλα τα ξεροψηνει λιγο,ενω το φουρνακι τα κανει οπως ακριβως πρεπει στους 175 βαθμους παντα..
είμαι φαγάς τι να κανουμε?




α,και κατι αλλοπου μου ρθε
αυτο καιει στα 250 βαθμους 1400βατ στο μισο 170 περιπου που θα το εχεις συνεχεια,, περιπου 700 (σαν θερμαστρα αλογονου σκεψου το)
γιαυτο σε οποια πριζα γραμμή το βαλεις μήν αναψεις μαζι αλλη συσκευη με αντισταση γιατι θα αναψει το κυκλωμα.(καφετιερες πχ τοστιερες,,)τα ηλεκτρονικα λαπτοπ κλπ ειναι ψιχουλα
ανεμιστηρας παλι οκ..και εννοειται οχι κουζινα στα 2000w που ειναι συνηθως..
αν η ασφαλεια γραφει 10αμπερ (10 αρα που λεμε) αντεχει 10 επι 220 βολτ ρευμα 2200 βατ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


αντε
καλη ορεξη
σκεφτομαι συχνα ενω το πηρα πριν κανα 2 χρονια,,ποσες φορες το εχω κανει ηδη αποσβεση με 200 κιλοβατωρες το τατρεμηνο..
αυτο σημαινει επενδυση..και τωρα ψηνω μπριζολες και μπιφτεκια οποτε εχω ορεξη,,πριν ,,πού βραδιατικα πχ να αναψεις ολοκληρο φουρνο,,και να ψησεις μια μπριζολα με πατατες ή καλαμποκι πχ?..
τωρα,,τα ευχαριστηθηκα
α,,και ενα αλλο για οικονομια ακομακαι για φουρνακι ειναι αυτο για ψησιμο καλυτερα σε γκαζι..
ψηνεις μπιφτεκια ψαρια στο λεπτο
αλλα τα ξεροψηνει λιγο,ενω το φουρνακι τα κανει οπως ακριβως πρεπει στους 175 βαθμους παντα..
είμαι φαγάς τι να κανουμε?![]()
Ναι ωραία είναι η γκριλιέρα, την έχω ήδη δύο χρόνια.
Και ατμομάγειρα έχω.
Αλλα το φουρνάκι μου αρέσει γιατί θα ψήνω ψάρια χωρις να μυρίζει όλος ο φούρνος!
Γι αυτό μ αρέσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


ναι,τελειο.σε 15 λεπτα,,κανω τσιπουρες ωραιες..Αλλα το φουρνάκι μου αρέσει γιατί θα ψήνω ψάρια χωρις να μυρίζει όλος ο φούρνος!
μολις παει να ξεροψηθει,,το βγαζω,και ειναι λουκουμι-(ριχνω και μια σαλατα απο πανω κρεμμυδι ντοματα και γινεται πιο μαλακο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Και σε μπριζόλες είναι ωραίο αυτό, μόλις τις βγάλεις,να ρίξεις πανω τους ψιλοκομμένη ντομάτα, να περιμένεις λίγο, και μαλακώνει πολύ το κρέας, γίνεται τέλειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dorita772
Νεοφερμένο μέλος


έχω ένα φουρνάκι ρομποτ και θα ήθελα να μάθω σε τι θερμοκρασία ψήνει την πίτσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris94k
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος


Την πιτσα εγω την ψηνω στους 200 περιπου για μιση ωρα.. αλλα νταξει το παρακολουθω κιολας.. δεν περιμενω παντα να κλεισει μονο του.
Το δικο μου φουρνακι , και τα περισσοτερα νομιζω , δουλευει με αντισταση κανονικα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleana
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.