Theo.Koul
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Γεια σας.Προσφατα ειχα παει σε μια εκθεση με φωτοβολταικα για να βαλω 10kW στη στεγη του σπιτιου μου.Μετα απο ερευνα που εκανα εκει, βρηκα την εταιρεια Sopray η οποια μου προσφερε φωτοβολταικα πολυκρυσταλλικου πυριτιου 240W τα οποια ειναι κινεζικα, με τιμη 0,85 ανα Watt.Οι αλλες εταιρειες μου αναφερανε μεγαλυτερες τιμες.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για τα συγκεκριμενα φωτοβολταικα και αν η τιμη ειναι καλη σε σχεση με την αποδοση τους.Ευχαριστω
Mάπα είναι, μην κάνεις τον κόπο. θα κλαις τα λεφτά σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theo.Koul
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

αυτα ,αν δεις απο κατω συσωρευουν θερμοτητα και υπαρχει πιθανοτητα να σου καταστρεψει τπτ
καλυτερα αν βαλεις να το εχεις στο εδαφος
Theo.Koul
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bas.Bil
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας.Προσφατα ειχα παει σε μια εκθεση με φωτοβολταικα για να βαλω 10kW στη στεγη του σπιτιου μου.Μετα απο ερευνα που εκανα εκει, βρηκα την εταιρεια Sopray η οποια μου προσφερε φωτοβολταικα πολυκρυσταλλικου πυριτιου 240W τα οποια ειναι κινεζικα, με τιμη 0,85 ανα Watt.Οι αλλες εταιρειες μου αναφερανε μεγαλυτερες τιμες.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για τα συγκεκριμενα φωτοβολταικα και αν η τιμη ειναι καλη σε σχεση με την αποδοση τους.Ευχαριστω
Απο προσωπικη εμπειρια τα Sopray ειναι πολυ καλα,αλλα γενικα σου προτεινω να τσεκαρεις γερμανικα φωτοβολταικα.
Theo.Koul
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

πάνε οριστικά και αυτά με τα νέα μέτρα
δλδ????
Liakouras
Δραστήριο μέλος

δλδ????
Δηλαδή όσες άδειες δόθηκαν-δόθηκαν. Δεν δέχονται πια αιτήσης. Και οι υπάρχοντες άδειες πρέπει να υλοποιηθούν και να συνδεθούν στο δίκτυο μέχρι το τέλος του 2012.
Για φ/β πάρκα είναι τα παραπάνω. Νομίζω πως δεν ισχύουν για μικρές εγκαταστάσης για σπίτια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.