• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Φύσημα καρδιάς

Argyrisar

Νεοφερμένος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά.Σημερα πήγα στο κέντρο υγείας της περιοχής μου για να μου συμπληρώσουν το δελτίο υγείας για το σχολείο.Αρχικα μου μέτρησαν την πίεση η οποία ήταν υψηλή λόγο αγχους (επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τους γιατρούς).Μου κάναν αρκετές μετρήσεις όπου σιγά σιγά έπεφτε αλλά όχι στο όριο όπου θα έπρεπε λιγο πιο πάνω και μου είπαν ότι είναι λογο άγχους.Μετα με ακροάστηκε ο γιατρός και μου είπε σε κάποια στιγμή ότι άκουει ένα φύσημα στην καρδιά δεν ήταν σίγουρος και με έστειλε να κάνω triplex.Ειναι ανησυχητικά αυτά ή είναι λόγο αγχους αν ξέρει κάποιος κάτι η είχε παρόμοια εμπειρία ας πει την γνώμη του γιατί έχω φοβηθεί πολύ

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,400 μηνύματα.
ειχα κι εγω μικρος φυσημα αλλά καθως μεγαλωσα εφυγε, μονο αυτο γνωριζω για το θεμα
καλο θα ειναι να το κοιταξεις μην το αφησεις

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,713 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά.Σημερα πήγα στο κέντρο υγείας της περιοχής μου για να μου συμπληρώσουν το δελτίο υγείας για το σχολείο.Αρχικα μου μέτρησαν την πίεση η οποία ήταν υψηλή λόγο αγχους (επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τους γιατρούς).Μου κάναν αρκετές μετρήσεις όπου σιγά σιγά έπεφτε αλλά όχι στο όριο όπου θα έπρεπε λιγο πιο πάνω και μου είπαν ότι είναι λογο άγχους.Μετα με ακροάστηκε ο γιατρός και μου είπε σε κάποια στιγμή ότι άκουει ένα φύσημα στην καρδιά δεν ήταν σίγουρος και με έστειλε να κάνω triplex.Ειναι ανησυχητικά αυτά ή είναι λόγο αγχους αν ξέρει κάποιος κάτι η είχε παρόμοια εμπειρία ας πει την γνώμη του γιατί έχω φοβηθεί πολύ
Τι ειναι φύσημα?
Η καρδια εχει βαλβιδες ..καποια δεν ταπωνει εντελως οταν πρεπει και αφηνει να φυγει λιγο αιματακι προς την αρτηρια ή στον αλλο θαλαμο .. και να μην φοβασαι.
Παρα πολλοι ανθρωποι το εχουν και μπορει αυτο να ταπωσει καλυτερα αργοτερα και δεν ενοχλει και ουτε ειναι προαγγελος καποιου κακου..
Οι καρδιολογοι συνιστούν οχι βαρια χειρονακτικη δουλεια και ασκηση και οχι βαρη στο γυμναστηριο ... δηλαδη οχι ντουκι.... μαλακα φυσικα πραματα

Τελευταία επεξεργασία:

Argyrisar

Νεοφερμένος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
ειχα κι εγω μικρος φυσημα αλλά καθως μεγαλωσα εφυγε, μονο αυτο γνωριζω για το θεμα
καλο θα ειναι να το κοιταξεις μην το αφησεις
Ευχαριστώ έχω κλείσει να πάω για τριπλέξ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι ειναι φύσημα?
Η καρδια εχει βαλβιδες ..καποια δεν ταπωνει εντελως οταν πρεπει και αφηνει να φυγει λιγο αιματακι προς την αρτηρια ή στον αλλο θαλαμο .. και να μην φοβασαι.
Παρα πολλοι ανθρωποι το εχουν και μπορει αυτο να ταπατωσει καλυτερα αργοτερα και δεν ενοχλει και ουτε ειναι προαγγελος καποιου κακου..
Οι καρδιολογοι συνιστούν οχι βαρια χειρονακτικη δουλεια και ασκηση και οχι βαρη στο γυμναστηριο ... δηλαδη οχι ντουκι.... μαλακα φυσικα πραματα
Ευχαριστώ απλά έχω αγχωθει γιατι στα κέντρα υγείας είναι πολλοι κομπογιαννίτες και λένε ότι τους κατέβει μόνο αξωνικη δεν μου είπαν να κάνω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,713 μηνύματα.
Ευχαριστώ έχω κλείσει να πάω για τριπλέξ

Ευχαριστώ απλά έχω αγχωθει γιατι στα κέντρα υγείας είναι πολλοι κομπογιαννίτες και λένε ότι τους κατέβει μόνο αξωνικη δεν μου είπαν να κάνω
ναι ειναι ... απο τα τοσα διαγωστικα απεικονισης που εχουμε στον πειραια μονο 2 ειναι αξιοπιστα.
Δεν ειναι τιποτα... εγω ξεσκιζομουν 30' αγωνα και το ειχα απο μικρος.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,683 μηνύματα.
Γενικά στους νεαρούς ανθρώπους όταν έχουν την παραμικρή αμφιβολία για το τι ακούν, στέλνουν σε καρδιολόγο για περαιτέρω εκτίμηση, και πολύ σωστά κάνουν.
Μην αγχώνεσαι, θα πας σε έναν καρδιολόγο και θα σου κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Argyrisar

Νεοφερμένος

Παιδιά απλά μην μου βρει κανένα σοβαρό φύσημα δηλαδή μεγάλου βαθμού από ότι ξέρω φτάνει μέχρι 6 και χρειαστεί να παίρνω χάπια το άλλο όμως με την πίεση που έχω 13 χαμηλή ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι κάτω από 12 ? Και αυτό μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό αλλά πιστεύω ότι είναι στο άγχος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Παιδιά απλά μην μου βρει κανένα σοβαρό φύσημα δηλαδή μεγάλου βαθμού από ότι ξέρω φτάνει μέχρι 6 και χρειαστεί να παίρνω χάπια το άλλο όμως με την πίεση που έχω 13 χαμηλή ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι κάτω από 12 ? Και αυτό μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό αλλά πιστεύω ότι είναι στο άγχος
ηρεμισε ...αν ειχες σοβαρο δεν θα περιμενες τον υπέρηχο να στο πει... θα το ηξερες.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,683 μηνύματα.
Μην φοβάσαι απλά πήγαινε κάντο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Argyrisar

Νεοφερμένος

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ grand για τις συμβουλές σου με καθησύχασες
Μη τρέχεις σε κέντρα υγείας, δώσε ένα 50αρικο να πας σε ιδιώτη καρδιολόγο να εξετάσει σωστά. Κάνε και το τριπλεξ που έκλεισες, και θα δεις. Μην αγχώνεσαι τζάμπα.

Argyrisar

Νεοφερμένος

Μη τρέχεις σε κέντρα υγείας, δώσε ένα 50αρικο να πας σε ιδιώτη καρδιολόγο να εξετάσει σωστά. Κάνε και το τριπλεξ που έκλεισες, και θα δεις. Μην αγχώνεσαι τζάμπα.
Έκλεισα φίλε να πάω σε ιδιώτη και μου το ακύρωσε λόγο τον ημερών που όλοι οι γονείς τρέχουν τα παιδιά για να φτιάξουν τα χαρτιά για να τα γράψουν σε σχολεία και μου το ακύρωσε και αναγκάστηκα πηγα σε κέντρο υγείας

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Έκλεισα φίλε να πάω σε ιδιώτη και μου το ακύρωσε λόγο τον ημερών που όλοι οι γονείς τρέχουν τα παιδιά για να φτιάξουν τα χαρτιά για να τα γράψουν σε σχολεία και μου το ακύρωσε και αναγκάστηκα πηγα σε κέντρο υγείας
Ωραία, θα πάρεις άλλον καρδιολόγο να κλείσεις.

Argyrisar

Νεοφερμένος

Έχει κάνει κάνενας εξετάσεις αίματος μου είπαν να κάνω και από αυτές και επειδή δεν έχω ξανακάνει μου φέρνει μια φοβία δεν μπορώ βελόνες και φλέβες καταλαβαίνετε θα τι έχετε περάσει και άλλοι αυτό

Ωραία, θα πάρεις άλλον καρδιολόγο να κλείσεις.
Έχω κλείσει και καρδιολόγο δεν μου υπόγραψαν το χαρτί στο κέντρο υγείας για να το δώσω στο σχολείο και επειδή και καλά άκουσε κάτι σαν φύσημα με έστειλε να πάω καρδιολόγο για να είναι "σίγουρος"

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Έχει κάνει κάνενας εξετάσεις αίματος μου είπαν να κάνω και από αυτές και επειδή δεν έχω ξανακάνει μου φέρνει μια φοβία δεν μπορώ βελόνες και φλέβες καταλαβαίνετε θα τι έχετε περάσει και άλλοι αυτό

Έχω κλείσει και καρδιολόγο δεν μου υπόγραψαν το χαρτί στο κέντρο υγείας για να το δώσω στο σχολείο και επειδή και καλά άκουσε κάτι σαν φύσημα με έστειλε να πάω καρδιολόγο για να είναι "σίγουρος"
Μη φοβάσαι για την βελόνα εφόσον ήσουν οκ με την εξέταση αίματος, θα είναι πολύ μικρότερο το τσίμπημα.
Θα πας σε καρδιολόγο και θα σε εξετάσει αυτός σωστά. Για τώρα ηρέμησε.

Argyrisar

Νεοφερμένος

Μη φοβάσαι για την βελόνα εφόσον ήσουν οκ με την εξέταση αίματος, θα είναι πολύ μικρότερο το τσίμπημα.
Θα πας σε καρδιολόγο και θα σε εξετάσει αυτός σωστά. Για τώρα ηρέμησε.
Δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις αίματος μάλλον σε μπέρδεψα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

δεν ειναι τιποτα μωρε... οταν θα σου πει η κοπελα παρε ανασα εσυ θα παρεις μια βαθια και τελος δεν καταλαβες τιποτα..
και δεν κοιταμε το χερι ..κοιτα κατι πιο ενδιαφερον ..

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
Μισό λεπτό για να καταλάβω.

Αίμα δεν έχεις δώσει; Πόσο χρονών είσαι;

Το φύσημα στο βρίσκουν πολύ πιο νωρίς, ο παιδίατρος και πας σε καρδιολόγο για να στο δει πχ.υπερηχο

Argyrisar

Νεοφερμένος

Μισό λεπτό για να καταλάβω.

Αίμα δεν έχεις δώσει; Πόσο χρονών είσαι;

Το φύσημα στο βρίσκουν πολύ πιο νωρίς, ο παιδίατρος και πας σε καρδιολόγο για να στο δει πχ.υπερηχο
15 είμαι δεν έχει ξανατύχει να κάνω εξετασεις αίματος είχα ξαναπάει επειδή έιμουν άρρωστος τον χειμώνα να με εξετάσουν αλλά δεν μου ανέφεραν κατι για φυσιμα δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε σε 7-8 μήνες.Έχω κλείσει για υπέρηχο γιατί αλλιώς δεν μου υπογράφουν το χαρτί για γυμναστική

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια