Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

27-02-23

13:10
Εμείς στην παιδική μου ηλικία πηγαίναμε στη Χασιά για πέταγμα και αετού, αλλά θυμάμαι είχε υπερβολικά πολύ αέρα. Θυμάμαι στο γυμνάσιο ότι πηγαίναμε στην αλάνα (που τώρα είναι το κολυμβητήριο του Περιστερίου και η πλατεία του) αλλά εις μάτην δεν είχε αέρα εκεί 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-03-23

13:01
κάθε χρόνο προσπαθούμε να ανεβάσουμε χαρταετό, φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε 3 για να έχουμε και εξτρα επιλογές. Εδώ και 16 χρόνια μπλέκονται στα δέντρα 

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

02-03-23

13:48
Η καθαρά δευτέρα ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μου γιορτή, ακριβώς λόγω του χαρταετού. Δεν θυμάμαι να αγόρασα ποτέ μου κάποιον έτοιμο, ήταν ιερή για εμένα όλη η διαδικασία, από την επιλογή των ξύλων και των υλικών μέχρι και το πέταγμα και την επιστροφή του για να γίνει πάλι σκέτα ξύλα για την επόμενη χρονιά. Από τα δέκα μου χρόνια, μέχρι και σήμερα. 35 το σύνολον.
Φέτος το ύψος περιορίστηκε στα δύο μέτρα (έχω φτιάξει και διπλάσιου μεγέθους) για να μπορεί να τον χειριστεί και ο δεκάχρονος μικρός μου. Τον φτιάξαμε μαζί και επειδή του βγήκε το ασυγκράτητο, με τα υλικά που μας έμειναν έφτιαξε μόνος του και τον πρώτο του χαρταετό. Τον ωραιότερο χαρταετό του κόσμου για τα μάτια μου.
Όσοι έχετε παιδιά, δοκιμάστε να φτιάξετε έναν μαζί τους. Θα με θυμηθείτε.
Και ένα μικρό βιντεάκι που τράβηξε για να απαντήσει στον Νίκο Μάνεση που παρουσιάζοντας τον χαρταετό μας είπε πως αποκλείεται να πετάξει με λιγότερα από εφτά μποφόρ.
Φέτος το ύψος περιορίστηκε στα δύο μέτρα (έχω φτιάξει και διπλάσιου μεγέθους) για να μπορεί να τον χειριστεί και ο δεκάχρονος μικρός μου. Τον φτιάξαμε μαζί και επειδή του βγήκε το ασυγκράτητο, με τα υλικά που μας έμειναν έφτιαξε μόνος του και τον πρώτο του χαρταετό. Τον ωραιότερο χαρταετό του κόσμου για τα μάτια μου.
Όσοι έχετε παιδιά, δοκιμάστε να φτιάξετε έναν μαζί τους. Θα με θυμηθείτε.
Και ένα μικρό βιντεάκι που τράβηξε για να απαντήσει στον Νίκο Μάνεση που παρουσιάζοντας τον χαρταετό μας είπε πως αποκλείεται να πετάξει με λιγότερα από εφτά μποφόρ.

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

18-03-23

00:58
Δεν πετουσα σα παιδί χαρταετό αλλά από τοτε που έγινα μαμά πεταμε κάθε χρόνο. Τα παιδιά το διασκεδάζουν πολυ κι εμείς μαζί τους! Το συνδυάζουμε με εκδρομή στη φυση αλλοτε πικνικ αλλοτε σε ταβερνάκια! Αλλοτε μόνοι αλλοτε με παρέα άλλους γονείς με παιδια! Περνάμε παρα πολυ ωραια!!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

21-12-24

16:04
ρε σεις, πάμε το Μάρτη να πετάξουμε εμείς; Θα είμαι εκεί ! Πολύ μ΄αρέσει!Όπως τα λέτε είναι. Το έθιμο του χαρταετού πεθαίνει κι αυτό. Τα σημερινά παιδιά έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα. Έκανα απλά μια σύγκριση με όσα διάβασα ή άκουσα για την εποχή που οι γονείς μας ήταν παιδιά και ο χαρταετός ήταν μεγάλη χαρά και γιορτή. Πάμε για άλλα...
![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

05-01-25

19:26
Πάει κι αυτό το έθιμο, από πολυ λίγους κρατιέται 

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

05-01-25

19:49
πλάκα πλάκα, μέτρησα τις μέρες και είμαι Καθαρη Δευτέρα Αθήνα. Τι λέτε, πάμε για αετό;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

05-01-25

19:52
Αχ. Τελευταία φορά που πέταξα χαρταετό ήτανε όταν ήμουνα μικρό παιδάκι στην Καλαμπάκα και ήτανε ένα χταπόδι, και το κοίταγα και είχα ζαλιστεί και λιποθύμησα. Αναμνήσειςπλάκα πλάκα, μέτρησα τις μέρες και είμαι Καθαρη Δευτέρα Αθήνα. Τι λέτε, πάμε για αετό;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

06-01-25

20:52
Ναι. Να γελάει και το πανελλήνιο...πλάκα πλάκα, μέτρησα τις μέρες και είμαι Καθαρη Δευτέρα Αθήνα. Τι λέτε, πάμε για αετό;
Αν θες πάμε να δούμε πως τον πετάνε τα παιδάκια και κερνάω τσάι ή φασκόμηλο ύστερα...
Θα πάρω και μια κουβέρτα να κάτσουμε καταγής να χαζεύουμε...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

06-01-25

21:28
Αμα θες να πεταξεις αετο πες να σε κανω expert και να πας ψηλοτερα ολων.πλάκα πλάκα, μέτρησα τις μέρες και είμαι Καθαρη Δευτέρα Αθήνα. Τι λέτε, πάμε για αετό;
touvlo
Διάσημο μέλος

07-01-25

10:12
Γιαννάκη, όταν εγώ πετούσα αετό στα ουράνια, εσύ δεν είχες συλληφθεί ακόμα, ούτε σα σκέψη στο μυαλό των γονιών σουΑμα θες να πεταξεις αετο πες να σε κανω expert και να πας ψηλοτερα ολων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.