Χρήση Paypal για χωρίς χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού

Guest 595011

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πρώτα απ' όλα είναι δυνατόν; Είμαι 17 και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική κανενός. Διάβασα κάπου πως μπορώ να πάω σε κάποια τοπική τράπεζα και να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό μου της paypal. Το έχετε κάνει; Πιστεύετε είναι δυνατόν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Πρώτα απ' όλα είναι δυνατόν; Είμαι 17 και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική κανενός. Διάβασα κάπου πως μπορώ να πάω σε κάποια τοπική τράπεζα και να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό μου της paypal. Το έχετε κάνει; Πιστεύετε είναι δυνατόν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα πας στο Paypal και θα κάνεις Link a Bank κατω δεξιά στην αρχική και θα βάλεις έναν ΙΒΑΝ στον οποίο είσαι πρώτος δικαιούχος απαραίτητα. Αν δηλαδή το paypal σου είναι στο όνομα Manolis Georgiou (παράδειγμα, τυχαίο όνομα), θα πρέπει και ο τραπεζικός λογαριασμός από τον οποίο στέλνεις να είναι ακριβώς στο ίδιο όνομα και όχι Emmanouil Georgiou (ούτε του μπαμπά σου).

Θα σε πάρουν από Ιρλανδία τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν και θα σου δώσουν 1 ώρα να πατήσεις επιβεβαίωση (αυτή ήταν η διαδικασία το 2015, παλιότερα ήταν αυτόματη και μπορεί και σήμερα να είναι πάλι αυτόματη).

----- Ως εδω γίνεται μια φορά για πάντα, δεν το ξανακάνεις σε κάθε μεταφορά. Απο δω και κάτω, σε κάθε μεταφορά κάνεις τα κάτωθι -----

Μετά θα μεταφέρεις από αυτό το λογαριασμό στο Paypal, (στοιχεία και αναλυτική εύκολη διαδικασία, θα βρεις σε ξεχωριστή καρτέλα στο Paypal --> Link a bank account --> Transfer Money --> Money in) με έμβασμα (έξοδα SHA 1 ευρώ, κάνει 4 εργάσιμες) στο λογαριασμό της Paypal στην Deutsche Bank και οπωσδήποτε αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σου.

ΜΟΝΟ έτσι ξέρω ότι γίνεται. Αν κάποιος ξέρει κάτι καινούριο, ας με συμπληρώσει.

Αυτά. Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία:

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 430 μηνύματα.
Νομίζω υπάρχει απλούστερη λύση, μπορεί να μην έχεις πιστωτική αλλά νομίζω άνετα βγάζεις χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα η οποία θα συνδέεται με κάποιο λογαριασμό. Μέσω αυτής μπορείς να κάνεις συναλλαγές μέσω paypal

grtt

Δραστήριο μέλος

Πως μεταφέρονται λεφτά από τον τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal?
Αν έχεις τραπεζικό λογαριασμό και χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με αυτόν, καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου στο paypal. Στη συνέχεια δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρεις χρήματα στο paypal (μπορείς να το κάνεις αν θες), απλά κάθε φορά που κάνεις αγορές μέσω paypal, αυτό χρεώνει αυτόματα την κάρτα σου.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Αν έχεις τραπεζικό λογαριασμό και χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με αυτόν, καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου στο paypal. Στη συνέχεια δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρεις χρήματα στο paypal (μπορείς να το κάνεις αν θες), απλά κάθε φορά που κάνεις αγορές μέσω paypal, αυτό χρεώνει αυτόματα την κάρτα σου.

Δεν θέλω να φαίνεται η σύνδεση με την κάρτα.

grtt

Δραστήριο μέλος

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Τα στοιχεία της κάρτας σου τα γνωρίζει μόνο το paypal και κανένας άλλος. Άλλος τρόπος είναι να σου στείλει κάποιος άλλος χρήματα μέσω του δικού του paypal.

Άν είναι έτσι εντάξει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια