Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

05-12-21

11:56
Δεκέμβρης σιγά σιγά και μπαίνουμε στο κλίμα γιορτών .
Η αγαπημένη μου συνταγή είναι τα μελομακάρονα .Δεν τα αγοράζω ποτέ γιατί θέλω να κανω μεγάλες ποσότητες
Τώρα που ο Άκης έχει κάνει αλλαγές στην σελίδα του σε κάνει να μαγειρέψεις ακόμα περισσότερο
akispetretzikis.com
ΥΓ:Φυσικά και αυτο το μήνα η διατροφή χαλάει περί του φιτνες και δεν με ενοχλεί καν
ΥΓ2:Ντάλα ο ήλιος απ' τα μέρη μου ...έφυγα για κατάδυση (for beginners) όσο θα ανεβάζετε τις συνταγές σας
Η αγαπημένη μου συνταγή είναι τα μελομακάρονα .Δεν τα αγοράζω ποτέ γιατί θέλω να κανω μεγάλες ποσότητες
Τώρα που ο Άκης έχει κάνει αλλαγές στην σελίδα του σε κάνει να μαγειρέψεις ακόμα περισσότερο

Τα μελομακάρονα του Άκη
Μελομακάρονα από τον Άκη Πετρετζίκη. Η καλύτερη συνταγή για τραγανά και τέλεια μελωμένα μελομακάρονα που μοσχομυρίζουν μέλι, κανέλα και γαρίφαλο!

ΥΓ:Φυσικά και αυτο το μήνα η διατροφή χαλάει περί του φιτνες και δεν με ενοχλεί καν

ΥΓ2:Ντάλα ο ήλιος απ' τα μέρη μου ...έφυγα για κατάδυση (for beginners) όσο θα ανεβάζετε τις συνταγές σας
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

05-12-21

12:34
Αγαπημένο θέμα γιατί πολύ απλά αγαπώ τα χριστουγεννιάτικα γλυκά. https://steliosparliaros.gr/giortina/xristougenniatika/diples/
Δοκίμασα πέρυσι και ομολογουμένως ξετρελάθηκα, οπότε λέω φέτος να ''πειραματιστώ'' και να τις φτιάξω μόνη μου. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, θα φανεί στη νεκροψία
Δοκίμασα πέρυσι και ομολογουμένως ξετρελάθηκα, οπότε λέω φέτος να ''πειραματιστώ'' και να τις φτιάξω μόνη μου. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, θα φανεί στη νεκροψία