Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2025

1000058091.jpg

Για την ωρα.Αν σταματησουν οι ελεγχοι παλι τα ιδια θα εχουμε.

Καλά η Ελίνα ήταν κοκαλιάρα, δεν του αρέσουν τέτοιες.

Ρε σεις τί βλέπαμε τότε; 80% τηλεθέαση είχε κάνει εκείνη η πρωτοχρονιά που νίκησε ο Τσάκας.
Ειχε κατι σεξι αλλά ναι δε μ αρεσουν τετοιες οντως.

Την πιάσανε πριν λιγα χρονια ειχε μπλέξει με κακά πράγματα διάβαζα στο γουγλη εκτος κι αν ειδα λαθος.

Δώρο του αδελφού μου για τα γενέθλια και τη γιορτή μου. 🙂🙂

IMG_5264.jpeg

Παιδιά μου, προχθές γυρίσαμε από Πράγα. Ήταν πολύ όμορφη πόλη, αλλά είχε πάρα πολλούς τουρίστες. Στα κάστρα, δεν μπορούσες να περπατήσεις. Σήμερα μαγειρεύω και την παραδοσιακή σούπα μέσα στο ψωμάκι.
Ε, το 50% της παρέας κρυολόγησε (-4°). Εγώ είμαι το άλλο 50%.:cold2:

1000058096.jpg

Με μια καθυστέρηση 4 ημερών, θα φτιάξω σήμερα βασιλόπιτα.
Δε βάλατε τις βασιλοπιτες βρε παιδιά εφέτος, ή απουσίαζα; Κάτσε να δω τα περασμένα....

Σκάω στα γέλια με τη Σαλάκα :loltooth:

Δε βάλατε τις βασιλοπιτες βρε παιδιά εφέτος, ή απουσίαζα;
Δεν πρόλαβα ούτε φωτογραφία να την βγάλω.:)
Σε ελάχιστη ώρα αφού την κόψαμε, δεν είχε μείνει ούτε ψίχουλο.
΄Ημασταν και αρκετοί στο τραπέζι, βέβαια...
Ευτυχώς κράτησα ένα μικρό κομμάτι για να το φάω την επομένη το πρωί με τον καφέ μου.
Και του χρόνου με το καλό.

Σκάω στα γέλια με τη Σαλάκα :loltooth:
Ποια είναι πάλι αυτή;
Πώς ξεφυτρώνουν έτσι σαν μαϊντανοί;:lol:

Κατέβηκα πριν στην πόλη να παραλάβω ένα πακέτο και είδα ότι είχαν φτιάξει μια τεράστια φάτνη την οποία και μάζευαν. Πριν είχε μεγάλα αγάλματα που παρίσταναν την Παναγία, τον Ιωσήφ κτλ. Τώρα μόνο το μωρό που κάνει ουά ουά άμα πατήσεις το κουμπί έμεινε :hehe:

IMG_20260117_105558_082.jpg

΄Αδειο, μου φαίνεται το σπίτι τώρα που ξεστολίσαμε...
Πότε θα φτάσει ο Απρίλιος ν΄αναθαρρήσουμε λιγάκι;
΄Ανοιξη, Καλοκαίρι...

΄Αδειο, μου φαίνεται το σπίτι τώρα που ξεστολίσαμε...
Πότε θα φτάσει ο Απρίλιος ν΄αναθαρρήσουμε λιγάκι;
΄Ανοιξη, Καλοκαίρι...
Εγώ πραγματικά ένιωσα ότι πήρε ανάσα το σπίτι. Δεν ξέρω, τα τελευταία 2 χρόνια έτσι νιώθω
Μου φαίνεται του χρόνου μόνο φωτάκια θα βάλω 🤣🤣
Για το Πάσχα και εγώ ανυπομονώ φέτος !

Εγώ πραγματικά ένιωσα ότι πήρε ανάσα το σπίτι. Δεν ξέρω, τα τελευταία 2 χρόνια έτσι νιώθω
Μου φαίνεται του χρόνου μόνο φωτάκια θα βάλω 🤣🤣
Στόλιζε εσύ τα Χριστούγεννα και ας αισθάνεσαι ότι δεν παίρνει ανάσα το σπίτι.:lol:

Τι να πω και γω που θέλω να δημιουργηθεί ένα κενό χρόνου και να μεταφερθώ κατευθείαν στον Απρίλιο;:lol:

Μαζι με το δεντρο και τα στολιδια φευγουν και καποια συναισθηματα ,ισως και παρουσίες μεσα στο σπιτι ...

Οντως το κενο ειναι λιγο δυσκολο διαχειρισιμο τις πρωτες μερες ...ειδικα το βραδυ ...:(

Οντως το κενο ειναι λιγο δυσκολο διαχειρισιμο τις πρωτες μερες ...ειδικα το βραδυ ...:(
Λείπουν τα φωτάκια!
Και μένα την πρώτη μέρα μου κακοφάνηκε. Τώρα μ΄αρέσει που έχω χώρο. Ήταν και μια γωνιά που μου έκλεινε την τηλεόραση. Χριστούγεννα και γιορτές συνήθως δεν την ανοίγουμε. Αλλά τώρα, ομολογώ, πως αράζω στη γωνίτσα εκείνη και απολαμβάνω το χαζοκούτι μας

Λείπουν τα φωτάκια!
Και μένα την πρώτη μέρα μου κακοφάνηκε. Τώρα μ΄αρέσει που έχω χώρο. Ήταν και μια γωνιά που μου έκλεινε την τηλεόραση. Χριστούγεννα και γιορτές συνήθως δεν την ανοίγουμε. Αλλά τώρα, ομολογώ, πως αράζω στη γωνίτσα εκείνη και απολαμβάνω το χαζοκούτι μας
Το χαζό κουτί ανοίγει αργά το βράδυ για ταινία και κάποιες σειρές...

Πολλά λείπουν μακάρι να ήταν μόνο τα φωτάκια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back