iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι επιπτώσεις θα έχω; Αξιζει τον κοπο ή μόνο προβλήματα θα έχω;
Υ.γ.: Το partition αυτο, ειναι το partition που εχει τα windows

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Το θέμα σου είναι τόσο απλό. Προσπάθησε να θυμάσαι οτι το google είναι φίλος σου!

ΥΓ2:Να δω θα πει "ευχαριστώ";

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

convert x: /fs:ntfs /v [όπου x το γράμμα του δίσκου].
Επιπλέον με το σύστημα ntfs ορίζονται και δικαιώματα στη πρόσβαση των αρχείων.

-petros
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:το cluster θα παραμεινει 4kb ή θα παει στα 512byte ;
Εξαρτάται από το συνολικό μέγεθος του δίσκου σου, πάντως για οτιδήποτε σύγχρονο (από 2GB και πάνω) είναι στα 4KB.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ειναι λογικο που μετα την μετατρωπη μου δεσμευτικαν 2GB χωρος; Αν ναι γιατι;
Είναι λογικό που σου δεσμέυθηκε χώρος γιατι το NTFS έχει πιο πολύπλοκη δομή για να κρατάει τις πληροφορίες για τα αρχεία (το path και όνομα, το που είναι φυσικά στο δίσκο τα clusters που το αποτελουν και τα δικαιώματα χρήσης του). Επίσης το NTFS κρατάει τα πολύ μικρά αρχεία μέσα σε αυτή τη δομή για να μή χαλάει ολόκληρο cluster οποτε δεν τον εχεις χάσει τελείως. Το μέγεθος είναι λογικό αν έχεις αρκετά μεγάλο δίσκο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...