cuto
Νεοφερμένο μέλος
Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα.

11-01-06

19:01
θελω να σας πω για ενα προβληματακι που εχω οταν παω να δημοσιευσω νεο θεμα στα τεχνολογικα αρθρα.οταν τελειωσω κ παταω υποβολη νεου θεματος με βγαζει σε μια ασπρη οθονη.παταω back κ το ξαναγραφω,παταω ξανα για υποβολη,κ μου λεει οτι το αρθρο ειναι αντιγραφο ενος που εχω ηδη δημοσιευσει.Το αρθρο ομως δεν εμφανιζεται πουθενα.
Αυτα,
ευχαριστω

Αυτα,
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

11-01-06

19:16
Αυτό συμβαίνει επειδή τα άρθρα πριν εμφανιστούν πρέπει να εγκριθούν από τους admins ή τους mods....
ΥΓ>Θα το κάνω εγώ, όταν καταφέρω να συνδεθώ..... (αν στο μεταξύ δεν προλάβει αλλος...)
ΥΓ>Θα το κάνω εγώ, όταν καταφέρω να συνδεθώ..... (αν στο μεταξύ δεν προλάβει αλλος...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

11-01-06

20:53
Επίσης τα άρθρα μερικές φορές μπορεί να πάρουν και μέρα να εγκριθούν όταν δεν είμαστε πολύ σίγουροι αν πρέπει να περάσει ή όχι... (πχ όταν είναι καθαρό copy paste).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...