iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

05-11-06

14:46
Όταν πάνω να ανοίξω το My Computer αργεί να ανοίξει υπερβολικά, σταματάει να ανταποκρίνεται, αλλά μετά από κανένα 3λεπτό είναι οκ.
Αν ανοίξω όμως από τον firefox ή το IE κάποιο σημείο του δίσκου, π.χ. C:\\ , είναι όλα ok
Αν ανοίξω όμως από τον firefox ή το IE κάποιο σημείο του δίσκου, π.χ. C:\\ , είναι όλα ok

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.

05-11-06

15:04
Παλαιότερα που μου το είχε κάνει αυτό ήταν λόγω ιού ... Αλλά δεν είμαι κ ειδικός για να ξέρω... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

05-11-06

15:09
Το πρόβλημα μάλλον ξεκινήσε όταν δοκίμασα το kaspersky. Δεν μου βρίσκει όμως κάποιον ιο.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

05-11-06

15:20
Αργεί να ανοίξει το παράθυρο ή ανοίγει και αργεί να βγάλει τα περιεχόμενα;
Εγώ πιο πολύ υποψιάζομαι κάτι στους δίσκους σου...
Είναι πιο πιθανό να φταίει ο C, για δοκίμασε να κάνεις scandisk, defrag κλπ...
Εγώ πιο πολύ υποψιάζομαι κάτι στους δίσκους σου...
Είναι πιο πιθανό να φταίει ο C, για δοκίμασε να κάνεις scandisk, defrag κλπ...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

05-11-06

15:21
Βγάλε από τους οδηγούς τους οπτικούς δίσκους.
Τσέκαρε όποια συσκευή ή software επικοινωνεί με το My computer [πχ κάποιο plug and play αποθηκευτικό μέσο [USB Flash] κτλ].
Κάνε ένα restart.
-petros
Τσέκαρε όποια συσκευή ή software επικοινωνεί με το My computer [πχ κάποιο plug and play αποθηκευτικό μέσο [USB Flash] κτλ].
Κάνε ένα restart.

-petros
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

05-11-06

15:44
Το βρήκα, το εξωτερικό DVDRW έκανε την ζημιά ... βέβαια όταν το έκλεισα και το ξανα ανοιξά δεν υπήρχε το ίδιο πρόβλημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...