Guest 126033
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-11-23

10:07
κατα ποσο μπορουμε να ισχυριστουμε κατι τετοιο ?Το ότι χαίρεσαι που έκαψαν ένα κτίριο με ξεπερνάει Γιάννη. Στην ίδια πολη μένω και είχα στεναχωρηθεί πολυ τότε.
Και το να μπλέξεις είναι κάκιστο, το θέμα δεν είναι που θα βρεις λεφτά να ξεμπλέξεις, αλλά το ότι μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος σε πράξεις κακουργηματικου χαρακτήρα που θα στιγματίσουν το μέλλον σου.. θέματα ηθικής δε πιανω καν.
Είχα μαθητή που είναι ανάμεσα στους δολοφόνους του Αλκη.. Μάλλον και αυτός δε φαντάστηκε που πάει να μπλέξει.
ναι μπορουσε να μην φανταστει τι ειχαν οι αλλοι στο μυαλο τους εκεινη την μερα ,αλλα με τι αρρωστα μυαλα ειχε επαφες δεν το ειχε αντιληφθει ωστε να μην τους ακολουθει ?
τεραστια συζητηση γιατι ενας νεος εντασετε σε ολο αυτο και σιγουρα δεν ειναι κατι επιφανειακο ωστε να μπορουν να το αντιληφθουν πολλοι
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-11-23

12:31
Το πρόσφατο έχει, κάθε φορά, στο μυαλό του ο καθένας/καθεμιά. Και...το πρόσφατο ήταν ένα βίντεο με κ@λόπαιδα που, συν τοις άλλοις, έριχναν υγρό με ένα μπιτόνι σ' ένα βαγόνι με ανθρώπους...Έχει σημασία αν ήταν νερό ; Στην καρδιά των ανθρώπων που ήταν εκεί γύρω, εκείνη την ώρα, να το πεις αυτό. Που πήγε στην κούλουρη, κυριολεκτικά...Όσον αφορά τώρα για το μπιτόνι που σας έπιασε όλους ο πόνος. Δεν σας είδα να σας πιάνει ο πόνος όταν ακροαριστεροί αναρχικοί έβαλαν κανονική φωτιά σε 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή είχε μπουφάν με ελληνική σημαία. Εκεί μόκο οι ευαισθητούληδες. Το μπιτόνι σας πείραξε που παίζει να είχε και νερό σύμφωνα με την αστυνομία.
Μας έπιασε και ο πόνος και για τον 15χρονο, τότε. Φυσικά. Και γενικά 'μας πιάνει ο πόνος' και καταδικάζουμε τραγικά περιστατικά. Είτε συμβαίνουν στους μεν, είτε στους δε.
Μα για να πάψουν να συμβαίνουν, όλα αυτά, θα πρέπει τα οποιαδήποτε κ@λόπαιδα (όπου κι ανήκουν....) να σταματήσουν...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

04-11-23

12:38
Εξήγησα και πιο πάνω πως δεν είναι τίποτα το ίδιο. Αλλιώς προβάλλουν τα ΜΜΕ το ένα και αλλιώς το άλλο. Για την ακρίβεια αυτό με το 15χρονο δεν προβλήθηκε πουθενά.Το πρόσφατο έχει, κάθε φορά, στο μυαλό του ο καθένας/καθεμιά. Και...το πρόσφατο ήταν ένα βίντεο με κ@λόπαιδα που, συν τοις άλλοις, έριχναν υγρό με ένα μπιτόνι σ' ένα βαγόνι με ανθρώπους...Έχει σημασία αν ήταν νερό ; Στην καρδιά των ανθρώπων που ήταν εκεί γύρω, εκείνη την ώρα, να το πεις αυτό. Που πήγε στην κούλουρη, κυριολεκτικά...
Μας έπιασε και ο πόνος και για τον 15χρονο, τότε. Φυσικά. Και γενικά 'μας πιάνει ο πόνος' και καταδικάζουμε τραγικά περιστατικά. Είτε συμβαίνουν στους μεν, είτε στους δε.
Μα για να πάψουν να συμβαίνουν, όλα αυτά, θα πρέπει τα οποιαδήποτε κ@λόπαιδα (όπου κι ανήκουν....) να σταματήσουν...
Εγώ αρνούμαι να λυπηθώ αυτούς που ήταν στο βαγόνι με τα ρόπαλα και τα κράνη. Γιατί ήταν οι ίδιοι που μέρες πριν το σκηνικό έλεγαν θα στείλουμε φασίστες στο νοσοκομείο και τα γνωστά. Έτυχε σε αυτό το σκηνικό να είναι οι ίδιοι που εν τέλει πήγαν νοσοκομείο και τώρα ζητάνε να τους λυπηθούμε. Αν είχαν την δύναμη χειρότερα θα έκαναν (όπως και κάνουν καθημερινά).
-----
Έπειτα από 48ωρες παράνομης κράτησης από το ανθελληνικό κρατικό καθεστώς οι Ιταλοί συναγωνιστές μας της CasaPound που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο αφέθηκαν ελεύθεροι να γυρίσουν πίσω. Αδέρφια Γερά.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

04-11-23

13:38
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για αυτούς τους κοπρίτες, όπως επίσης για τους οπαδούς ομάδων που συμμετέχουν σε τέτοια σκηνικά. Είναι ακριβώς οι ίδιοι, είτε μιλάμε για ομάδες είτε μιλάμε για πολιτικούς χώρους. Ακριβώς τα ίδια μέσα και τις ίδιες τακτικές χρησιμοποιούν, για τα ίδια σκατοκέφαλα μιλάμε. Για το μόνο που λυπάμαι είναι μήπως την πληρώσει κάποιος αθώος που βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.Μας έπιασε και ο πόνος και για τον 15χρονο, τότε. Φυσικά. Και γενικά 'μας πιάνει ο πόνος' και καταδικάζουμε τραγικά περιστατικά. Είτε συμβαίνουν στους μεν, είτε στους δε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

04-11-23

13:44
Εγω ημουν θησειο και μοναστηρακι οταν εγιναν τα επεισοδια και τα ειδα ολα. Ειχα και 3 διμοιριες των ΜΑΤ εξω απο το ξενοδοχειο μου. Επεσα στα επεισοδια στο θησειο οταν εριξαν καπνογονα, μετα μοναστηρακι επεσα στην συλληψη ενος τυπου μεσα στα αιματα και κυνηγητο μεταξυ των 2 πλευρων. Εγω που δεν ειχα ξαναδει ΜΑΤ στη ζωη μου. Τρομαξα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

04-11-23

13:51
Τουλαχιστον στην επεσε γκομενος.Εγω ημουν θησειο και μοναστηρακι οταν εγιναν τα επεισοδια και τα ειδα ολα. Ειχα και 3 διμοιριες των ΜΑΤ εξω απο το ξενοδοχειο μου. Επεσα στα επεισοδια στο θησειο οταν εριξαν καπνογονα, μετα μοναστηρακι επεσα στην συλληψη ενος τυπου μεσα στα αιματα και κυνηγητο μεταξυ των 2 πλευρων. Εγω που δεν ειχα ξαναδει ΜΑΤ στη ζωη μου. Τρομαξα.
Guest 126033
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-11-23

14:22
Όλα μια ιδέα είναι μέχρι που φτανεις στο σημειο να πίνεις τα ωραία σου ουζακια εκεί στα ταβερνάκια στα Εξάρχεια και έχεις στις γωνίες τους ΜΑΤατζηδες να σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στην πιο ασφαλείς περιοχή της Αθήνας. Εγω που δεν ειχα ξαναδει ΜΑΤ στη ζωη μου. Τρομαξα.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-11-23

14:34
Ναι. Με μια πρώτη, ψυχρή, ματιά όλοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε...Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για αυτούς τους κοπρίτες, όπως επίσης για τους οπαδούς ομάδων που συμμετέχουν σε τέτοια σκηνικά. Είναι ακριβώς οι ίδιοι, είτε μιλάμε για ομάδες είτε μιλάμε για πολιτικούς χώρους. Ακριβώς τα ίδια μέσα και τις ίδιες τακτικές χρησιμοποιούν, για τα ίδια σκατοκέφαλα μιλάμε. Για το μόνο που λυπάμαι είναι μήπως την πληρώσει κάποιος αθώος που βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.
Απ' την άλλη, μιλάμε για ένα 15χρονο...
Εδώ ο φίλος σου, χθες (Γιάννης) λυπήθηκε που δεν ήταν στα επεισόδια. Ενώ όλοι του λέγατε να μην μπλέκει με τα σκατά. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι εύκολα μπορεί να παρασυρθεί κάποιος...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

04-11-23

14:38
Χριστίνα, αναφέρομαι σε όσους με πλήρη επίγνωση του τι κάνουν, μπλέκονται με αυτά και πηγαίνουν να προκαλέσουν κακό ο ένας στον άλλον. Αυτό με τον 15χρονο νομίζω ήταν ένα παιδί που φορούσε κάτι της Ελλάδος, δεν είμαι και σίγουρος κιόλας τώρα, έχει καιρό που έγινε.Ναι. Με μια πρώτη, ψυχρή μάτια, όλοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε...
Απ' την άλλη, μιλάμε για ένα 15χρονο...
Εδώ ο φίλος σου, χθες (Γιάννης) λυπήθηκε που δεν ήταν στα επεισόδια. Ενώ όλοι του λέγατε να μην μπλέκει με τα σκατά...
Όσον αφορά στον Γιάννη, δική του είναι η ζωή, αυτός ξέρει τι κάνει. Στους άλλους είμαστε μέχρι για να δίνουμε συμβουλές. Καθένας τη ζωή του τη ζει όπως νομίζει καλύτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- back2967
- Scandal
- Memetchi
- Joji
- Paragontas7000
- Wonderkid
- taketrance
- fmarulezkd
- camil
- GeorgePap2003
- Ecomaniac
- American Economist
- Fernando_A
- Arianara S3
- tsiobieman
- Antonia Alexandra
- Libertus
- thenutritionist
- gmoutzour
- Μαυρίκιος
- A350
- johnsala
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- Giorgkalo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.