12ος πίθηκος

Jim175

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το "υπήρχαν πράγματα" πραγματικά ταυτίστηκα και ανατριχιασα, όλα όσα λέει ο 12ος σ'αυτη τη κομματαρα πριν 10 χρόνια τα βλέπουμε το 2021 καθημερινά, μακάρι να ξαναέρθουν οι καλές εποχές της ελληνικής ραπ σκηνής.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.802 μηνύματα.
Τα ''10 Κανόνες'', ''Ψεύτικα Είδωλα'', ''ΔΚ12'' και φυσικά η κομματάρα ''ο μαχητής'' τα αγαπημένα μου

Jim175

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
Τα ''10 Κανόνες'', ''Ψεύτικα Είδωλα'', ''ΔΚ12'' και φυσικά η κομματάρα ''ο μαχητής'' τα αγαπημένα μου
Τα ψεύτικα είδωλα είναι οι σημερινοί ραπερς πιστεύω. Παρόλα αυτά ο Immune μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, ο οποίος έχει βάλει το 12ο και σε κλιπ του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια