"Μπα, τι εγινε βρε; Μου στελνεις τη νεα σου επαγγελματικη καρτα για να δω οτι πλεον εχεις 2 επωνυμα και να υποθεσω οτι παντρευεσαι;;". Με το που βλεπει την απαντηση αυτη, η συντροφος μου αρχιζει να βγαινει εκτοσ εαυτου, κλεινει αμεσα το λαπτοπ και φευγει απο το σπιτι μας μεσα σε δευτερολεπτα, σχεδον σαν κυνηγημενη.
Φιλαράκο, τα υπολοιπα που έγραψες είναι αδιάφορα. Το ζουμί είναι εδώ.
Μισό λεπτό να στο εξηγήσω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2020
Τι θα έκανα εγώ (και εννοώ εγώ) στην περίπτωσή σου...
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αλλά θα γίνει αυτό έτσι κι αλλιώς, η γκόμενα δεν είναι σοβαρή
ή τουλάχιστον έχει φάει φλας με τον τύπο. Ποια σοβαρή γυναίκα ετοιμάζεται για γάμο και μαλακίζεται
αριστερά δεξιά χωρίς (τουλάχιστον) κάλυψη; τουλάχιστον ας έπαιζε κρυφά.
Καλύτερα για'σένα που έπεσες σε γκασμά γιατί ότι γράφει δεν ξεγράφει. Είσαι τυχερός μάγκα μου.
Είναι πασιφανές ότι τον τσιγκλάει χονδρά δείχνοντάς του ότι τον γουστάρει όσο δεν πάει.
Ο τύπος φαίνεται από την απάντηση κι από την αντιδρασή της, ότι την έχει πάρει στο ψιλό
κι ότι είναι σε θέση ισχύος.
Αυτή του λέει έμμεσα αλλά ρητά ότι προχωρά σε σημαντική απόφαση ζωής και δύο τα τεινά.
Είτε τον καλεί για να την σενιάρει σαν αποχαιρετιστήριο, είτε τον θέλει τόσο πολύ
που σε έκανε όχημα/δόλωμα. Σκληρό έτσι;
να παίζει νάζι για να ζηλέψεις το ξεχνάμε γιατί εδώ βλέπω σε πάνε σαν πρόβατο στην σφαγή.
Συνεπώς κι επειδή ολοι βλέπουμε αλλά διαλέγουμε τι βλέπουμε (άρα κι εσύ), αν ήμουν στην θέση σου
(δεν υπάρχει έλεος, πρόκειται για προδοσία)
θα τσάκιζα τον γάμο και θα το έπαιζα μουγγός αφήνοντας να δεις την εξέλιξη.
Δηλαδή κράτα την ως γκόμενα για αυτό που καταλαβαίνεις (σεξ κι αν τυχόν έχεις πλέον διάθεση).
Βγάλε τα βίτσια σου πάνω της και μετά έξω από την πόρτα με στυλ απαξίωσης.
Αυτό επειδή πιθανόν δεν θα αντέξεις εύκολα να την σουτάρεις άμεσα, οπότε διέλυσέ την πρώτα.
Προχώρα παράλληλα να βρεις άλλη.
Για ακόμα σκληρότερο στομάχι (αν βγάζεις μπαρούτι όταν ανασαίνεις), σήκω και φύγε χωρίς εξηγήσεις.
Κάποια μέρα θα με ευγνωμονείς μάγκα μου. Αυτά.
Υ.Γ Κι αν δεν μασάς απολύτως τίποτα, ζωγράφισε την μαγική λέξη από "π" (χωρίς να την πεις)
που όλες φοβούνται να ακούσουν αλλά οφείλουμε να λέμε όταν παίρνουμε λαβή.
Κάντο σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό και φύγε. Απλά και ψύχραιμα. Έτσι!
Σόρρυ αλλά τι ήθελες να σου πω με αυτά που κατέθεσες;;;