Noisette
Περιβόητο μέλος

Ας ξεκινήσω με μία...
Έχω το CS4 στον υπολογιστή μου και ανοίγοντας το πρώτη φορά για να ξεκινήσω ένα composition μου βγάζει error όταν πάω να κάνω import στα αρχεία που θέλω να χρησιμοποιήσω...
Συγκεκριμένα το error λέει... View attachment 34416
Τι να κάνω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

You deleted the file while working in the program. If you work with references across a network, it is also possible that the file was moved, renamed or deleted by a co-worker or the network connection is temporarily unavailable. Sometimes you may also try to load a file that has not yet been fully copied/moved to its new location, resulting in incomplete or invalid directory entries.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/
Noisette
Περιβόητο μέλος

Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition??

Ακολουθώ αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.