Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 13:03 Η Noisette έγραψε: #1 06-11-10 13:03 Εδώ μπορούμε να ποστάρουμε απορίες για το πρόγραμμα και τις λειτουργίες του. Ας ξεκινήσω με μία... Έχω το CS4 στον υπολογιστή μου και ανοίγοντας το πρώτη φορά για να ξεκινήσω ένα composition μου βγάζει error όταν πάω να κάνω import στα αρχεία που θέλω να χρησιμοποιήσω... Συγκεκριμένα το error λέει... View attachment 34416 Τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2012 QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 13:55 Ο QsLv έγραψε: #2 06-11-10 13:55 Το μόνο εντελώς σχετικό που βρήκα ήταν αυτό. You deleted the file while working in the program. If you work with references across a network, it is also possible that the file was moved, renamed or deleted by a co-worker or the network connection is temporarily unavailable. Sometimes you may also try to load a file that has not yet been fully copied/moved to its new location, resulting in incomplete or invalid directory entries. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 14:27 Η Noisette έγραψε: #3 06-11-10 14:27 Σ'ευχαριστώ πολύ QsLv. Όμως προσπάθησα να δουλέψω με αρχεία που έχω στον δίσκο και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Υπάρχουν!Αλήθεια!Ούτε τα έχω διαγράψει, ούτε τα μεταφέρω κάπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 16:40 Η Isiliel έγραψε: #4 06-11-10 16:40 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Μπορώ να ρωτήσω εδώ, τι προσφέρει το After Effects? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 17:06 Η Noisette έγραψε: #5 06-11-10 17:06 To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ μπορούμε να ποστάρουμε απορίες για το πρόγραμμα και τις λειτουργίες του. Ας ξεκινήσω με μία... Έχω το CS4 στον υπολογιστή μου και ανοίγοντας το πρώτη φορά για να ξεκινήσω ένα composition μου βγάζει error όταν πάω να κάνω import στα αρχεία που θέλω να χρησιμοποιήσω... Συγκεκριμένα το error λέει... View attachment 34416 Τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 13:55 Ο QsLv έγραψε: #2 06-11-10 13:55 Το μόνο εντελώς σχετικό που βρήκα ήταν αυτό. You deleted the file while working in the program. If you work with references across a network, it is also possible that the file was moved, renamed or deleted by a co-worker or the network connection is temporarily unavailable. Sometimes you may also try to load a file that has not yet been fully copied/moved to its new location, resulting in incomplete or invalid directory entries. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 14:27 Η Noisette έγραψε: #3 06-11-10 14:27 Σ'ευχαριστώ πολύ QsLv. Όμως προσπάθησα να δουλέψω με αρχεία που έχω στον δίσκο και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Υπάρχουν!Αλήθεια!Ούτε τα έχω διαγράψει, ούτε τα μεταφέρω κάπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 16:40 Η Isiliel έγραψε: #4 06-11-10 16:40 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Μπορώ να ρωτήσω εδώ, τι προσφέρει το After Effects? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 17:06 Η Noisette έγραψε: #5 06-11-10 17:06 To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μόνο εντελώς σχετικό που βρήκα ήταν αυτό. You deleted the file while working in the program. If you work with references across a network, it is also possible that the file was moved, renamed or deleted by a co-worker or the network connection is temporarily unavailable. Sometimes you may also try to load a file that has not yet been fully copied/moved to its new location, resulting in incomplete or invalid directory entries. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 14:27 Η Noisette έγραψε: #3 06-11-10 14:27 Σ'ευχαριστώ πολύ QsLv. Όμως προσπάθησα να δουλέψω με αρχεία που έχω στον δίσκο και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Υπάρχουν!Αλήθεια!Ούτε τα έχω διαγράψει, ούτε τα μεταφέρω κάπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 16:40 Η Isiliel έγραψε: #4 06-11-10 16:40 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Μπορώ να ρωτήσω εδώ, τι προσφέρει το After Effects? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 17:06 Η Noisette έγραψε: #5 06-11-10 17:06 To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ'ευχαριστώ πολύ QsLv. Όμως προσπάθησα να δουλέψω με αρχεία που έχω στον δίσκο και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Υπάρχουν!Αλήθεια!Ούτε τα έχω διαγράψει, ούτε τα μεταφέρω κάπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 16:40 Η Isiliel έγραψε: #4 06-11-10 16:40 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Μπορώ να ρωτήσω εδώ, τι προσφέρει το After Effects? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 17:06 Η Noisette έγραψε: #5 06-11-10 17:06 To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Μπορώ να ρωτήσω εδώ, τι προσφέρει το After Effects? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 17:06 Η Noisette έγραψε: #5 06-11-10 17:06 To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To ΑΕ προσφέρει ουσιαστικά εφέ και κινούμενα γραφικά. Αυτά είναι τα βασικότερα. Είναι πολύ καλό για όποιο επιθυμεί να κάνει video art αλλά και για όσους θέλουν να προσθέσουν εφέ στο μονταρισμένο βίντεο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. https://www.adobe.com/products/aftereffects/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 16:32 Η Noisette έγραψε: #6 30-04-11 16:32 Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει ασχοληθεί κανείς με το AE? Έχω δει τόσα tutorials για το πως λειτουργεί η κάμερα, όπως αυτό αλλά δεν μου βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:59 Η Oralee έγραψε: #7 30-04-11 18:59 Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά τα λογισμικά για επεξεργασία βίντεο είναι πραγματικά κακό σπυρί στον κώλο: σπάνια κάνουν αυτό που νομίζεις και σε ενοχλούν και αφόρητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:41 Η Noisette έγραψε: #8 01-05-11 13:41 Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χ*σε μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2011 στις 16:12 Η Noisette έγραψε: #9 14-06-11 16:12 SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOS SOS SOS Μήπωωωως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω το time-reverse σε μία composition?? Ακολουθώ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.