moxa15
Διάσημο μέλος

Θα ήθελα δηλαδη να μου πείτε αν τα Linux BackTrack υποστηρίζουν το hardware του laptop μου(ειδικά την κάρτα δικτύου)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

συγνωμη φουλι μου αλλα απλα ρωταω μονο opensuse και ubuntu εχω δοκιμασει σε ολη μου την ζωη,δεν ηξερα...Γιατί καμάρι μου να σου βγάλει error?

θα το σηκωσει ο επεξεργαστης;;;(Intel Pentium Dual Core T2310 1.46 GHz)Λειτουργικό σύστημα όπως όλα τα άλλα είναι απλώς έχει προεγκατεστημένα προγράμματα για penetration testing σκοπούς. Αν έχεις 4 giga ram δεν χρειάζεται να κάνεις partition.. Μπορείς να τα έχεις τα 2 (xp και backtrack) λειτουργικά να τρέχουν ταυτόχρονα.
οκ οκ περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο και δυσκολα για αυτο ρωτησα...θα γράψεις startx στο σημείο που σου ανοίγει να γράψεις command για να μπείς στο λειτουργικό και τέλος όταν μπείς στο λειτουργικό πάνω στο desktop έχει μια επιλογή install. Απλώς κάντην και τελείωσες.
οκ οκ thanx...Όταν θές να μπένεις backtrack απλώς θα ανοίγεις το εικονικό μηχάνημα απο όποιο απο τα 2 προγράμματα επιλέξεις.. Για ότι άλλο χρειάστεις εδώ είμαστε.. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία, μην ανυσηχήσεις.
Speedy
Δραστήριο μέλος

συγνωμη φουλι μου αλλα απλα ρωταω μονο opensuse και ubuntu εχω δοκιμασει σε ολη μου την ζωη,δεν ηξερα...θα το σηκωσει ο επεξεργαστης;;;(Intel Pentium Dual Core T2310 1.46 GHz) οκ οκ περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο και δυσκολα για αυτο ρωτησα... οκ οκ thanx...
Να ξες παντως το backtrack είναι ubuntu. Απλώς έχει διαφορετικά προγράμματα εγκατεστημένα λόγω διαφορετικής χρήσης (τα penetration tools που σου ανέφερα παραπάνω) και χειρότερο γραφικό περιβάλλον (κολλημένοι σε παλιό kde).. Κατα τα άλλα είναι ubuntu οπότε πέρα απο πειραματισμό δεν θα στο πρότεινα σαν βασικό λειτουργικό αντί για ubuntu... Βάλτο σε virtualbox να έχεισ να παίζεις... BTW λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τον επεξεργαστη. Ούτως η άλλως στο virtualbox όπως θα δείς (διάβασε κανά tutorial, είναι πολύ απλό στη χρήση παρόλα αυτά) εσύ ρυθμίζεις την επεξεργαστική ισχύ τη ram τον δισκο κτλ που θα έχει το εικονικό partition (και μάλιστα δυναμικά κάθε φορά που ανοίγεις το εικονικό λειτουργικό).. Παίξε και δες που πάει καλύτερα και που δεν ζορίζεται...
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

οκ οκ thanx,εγω για χρησιμοποιω το Microsoft Virtual Pc,δεν ειναι καλο;;;Γινεται να σπασω δικτυο απο virtual pc;;;Να ξες παντως το backtrack είναι ubuntu. Απλώς έχει διαφορετικά προγράμματα εγκατεστημένα λόγω διαφορετικής χρήσης (τα penetration tools που σου ανέφερα παραπάνω) και χειρότερο γραφικό περιβάλλον (κολλημένοι σε παλιό kde).. Κατα τα άλλα είναι ubuntu οπότε πέρα απο πειραματισμό δεν θα στο πρότεινα σαν βασικό λειτουργικό αντί για ubuntu... Βάλτο σε virtualbox να έχεισ να παίζεις... BTW λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τον επεξεργαστη. Ούτως η άλλως στο virtualbox όπως θα δείς (διάβασε κανά tutorial, είναι πολύ απλό στη χρήση παρόλα αυτά) εσύ ρυθμίζεις την επεξεργαστική ισχύ τη ram τον δισκο κτλ που θα έχει το εικονικό partition (και μάλιστα δυναμικά κάθε φορά που ανοίγεις το εικονικό λειτουργικό).. Παίξε και δες που πάει καλύτερα και που δεν ζορίζεται...

Speedy
Δραστήριο μέλος

οκ οκ thanx,εγω για χρησιμοποιω το Microsoft Virtual Pc,δεν ειναι καλο;;;Γινεται να σπασω δικτυο απο virtual pc;;;![]()
Ναι το ίδιο πράγμα είναι αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει.. Όλα την ίδια δουλειά κάνουν στο κάτω κάτω απλώς αλλάζουν κάποια features.. Όταν λες να σπάσεις το δίκτυο τι εννοείς? Το vm είναι ξεχωριστό λειτουργικό και πέρνει ξεχωριστή ip αν εννοείς αυτό.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης είναι (ήταν) σε λάθος κατηγορία.

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

οκ οκ μια χαρα λοιπονΜια χαρά θα σου δουλέψει. Πιο πιθανό είναι να σου τρέξει το backtrack και να μη σου τρέξει το XP παρά το ανάποδο.
thanx που το αλλαξες....Επίσης είναι (ήταν) σε λάθος κατηγορία.![]()
οκ αυτο με την ip εννοουσαΝαι το ίδιο πράγμα είναι αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει.. Όλα την ίδια δουλειά κάνουν στο κάτω κάτω απλώς αλλάζουν κάποια features.. Όταν λες να σπάσεις το δίκτυο τι εννοείς? Το vm είναι ξεχωριστό λειτουργικό και πέρνει ξεχωριστή ip αν εννοείς αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.