!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.

12-06-08

22:39
Blog, ιστοσελίδα ή forum;
τι ψηφίζετε;

ΥΓ: Το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έτσι για να περνάει η ώρα και να ξέρουμε πιο πολλά ο ένας για τον άλλο! :no1:
τι ψηφίζετε;

ΥΓ: Το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έτσι για να περνάει η ώρα και να ξέρουμε πιο πολλά ο ένας για τον άλλο! :no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.

13-06-08

12:54
ψήφισα φόρουμ, αλλά εξαρτάται το τι το θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα.

13-06-08

14:33
Βασικά είναι πράγματα που δεν μπορείς να συγκρίνεις.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα.

14-06-08

19:50
και εγω φορουμ ψηφισα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...