!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η !!!...vivaki...!!!: #1 12-06-08 22:39 Blog, ιστοσελίδα ή forum; τι ψηφίζετε; ΥΓ: Το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έτσι για να περνάει η ώρα και να ξέρουμε πιο πολλά ο ένας για τον άλλο! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Η !Βάλια! έγραψε: #2 13-06-08 12:54 ψήφισα φόρουμ, αλλά εξαρτάται το τι το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο halvas έγραψε: #3 13-06-08 14:33 Βασικά είναι πράγματα που δεν μπορείς να συγκρίνεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Ο baki έγραψε: #4 14-06-08 19:50 και εγω φορουμ ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Blog, ιστοσελίδα ή forum; τι ψηφίζετε; ΥΓ: Το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έτσι για να περνάει η ώρα και να ξέρουμε πιο πολλά ο ένας για τον άλλο! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Η !Βάλια! έγραψε: #2 13-06-08 12:54 ψήφισα φόρουμ, αλλά εξαρτάται το τι το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο halvas έγραψε: #3 13-06-08 14:33 Βασικά είναι πράγματα που δεν μπορείς να συγκρίνεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Ο baki έγραψε: #4 14-06-08 19:50 και εγω φορουμ ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψήφισα φόρουμ, αλλά εξαρτάται το τι το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο halvas έγραψε: #3 13-06-08 14:33 Βασικά είναι πράγματα που δεν μπορείς να συγκρίνεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Ο baki έγραψε: #4 14-06-08 19:50 και εγω φορουμ ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασικά είναι πράγματα που δεν μπορείς να συγκρίνεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Ο baki έγραψε: #4 14-06-08 19:50 και εγω φορουμ ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και εγω φορουμ ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.