Subject to change
e-steki.gr Founder

Σκεφτόμαστε λοιπόν οτι θα ήταν βολικό να βάλουμε στο φόρουμ μια κατηγορία για Αγγελιες. Το board αυτό θα το βλέπουν και θα μπορούν να γράψουν μόνο μέλη με κάποιο ελάχιστο αριθμό posts (εσεις πόσο λέτε να βάλουμε?), εγώ προτείνω όσα μέλη έχουν πάνω απο 80 δημοσιεύσεις όπως γίνεται και με το ημερολόγιο.
Αυτό θα γινεται για λόγους ασφαλείας ώστε να αποφευγονται περιπτώσεις να γραφτει κάποιος μόνο και μόνο για να βάλει την αγγελία του.
Επίσης ωραίο θα ήταν να υπήρχε κι ενα συστημα αξιολόγησης ή έστω ενα επιπλέον board που να γράφει ο καθένας τι εντυπώσεις αποκόμισε απο κάθε συναλλαγη ώστε να ξέρει ο επόμενος τι να περιμένει απο το συγκεκριμένο μέλος και να πράττει αναλόγως.
Πειτε και τις δικές σας προτάσεις για το θέμα και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για το αν συμφωνείτε με ενα τέτοιο εγχείρημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το γεωγραφικά πιστεύω ότι λύνεται μιας τα έξοδα απόστολης είναι πλέον λιγότερα απο 10 ευρώ :/Αρχική Δημοσίευση από gademis :Δεν με χαλάει να γίνει αλλά IMHO δεν θα έχει επιτυχία γιατι το forum εδώ δεν είναι ούτε γεωγραφικά ουτε θεματικά περιορισμένο. Οποιος θέλει να κανει τέτοιο πράγμα μπορεί να πάει σε εξειδηκευμένο site.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είμαι υπέρ αυτής της ιδέας μιας και όλοι κάτι θέλουμε να δώσουμε για να πάρουμε κάτι άλλο... Νομίζω οτι θα έπρεπε να το συζητήσουμε ξανά μιας και η παρέα στο steki όλο και μεγαλώνει...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όντως, ίσως έχεις δίκαιο ... ας του ξανά δώσουμε μια ευκαιρίαΔεν ειχα δει αυτό το θέμα...
Εγώ είμαι υπέρ αυτής της ιδέας μιας και όλοι κάτι θέλουμε να δώσουμε για να πάρουμε κάτι άλλο... Νομίζω οτι θα έπρεπε να το συζητήσουμε ξανά μιας και η παρέα στο steki όλο και μεγαλώνει...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.
Εκτός κι αν τεθεί κάποιο όριο στα ποστς... για να βάλεις αγγελία, να εχεις Χ χρονικό διάστημα ως μέλος και Χ ποστς στις κατηγορίες ΠΕΡΑΝ του chat and fun

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ξερω γω, βαλτε 200 ποστς...
γενικα σαν ιδεα μου αρεσει.

1. Κάποιο minimum αριθμό ποστ... (200-300 εκτός chat & fun νομίζω ειναι π.καλα!)
2. Κάποιο minimum χρονικό διάστημα ως ενεργό μέλος
3. Σύστημα αξιολόγησης για την συναλλαγή με comments προς τον πωλητή αλλά και τον αγοραστή!
Ξέρω οτι αυτή την εποχή ίσως να μην υπάρχει και τόσος χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά καλό θα ήταν να μπεί στη λίστα με τα επόμενα που έχετε σκοπό να προσθέσετε στο site
Giovanna
Επιφανές μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Πάντως εγώ είμαι θετική και εφόσον υπάρχει χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο φυσικά. Έχει τύχει να αγοράσω από αγγελίες σε forum ολόκληρο pc σχεδόν σε λιγότερο από τη μισή τιμή που θα έδινα κανονικά

Giovanna
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ουτε εμενα ειναι μια χαρα...δε μου φαινεται το 200 ποστ υπερβολη εμενα παντως..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.