iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σήμερα που διάβαζα το νέο ram για πρώτη φόρα διάβασα το ένθετο που αφορά τις ψηφιακές μηχανές και έπεσε το μάτι μου πάνω στην Canon PowerShot A540 και μου άρεσε το review.
Αξίζει να την αγοράσω; Η πάνω κάτω σαν την Photosmart είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά μόνο και μόνο από τις μάρκες, μπορώ να πω ότι η Canon είναι κλάσεις ανώτερη από την ΗΡ!
Τις canon τις θεωρώ από τις καλύτερες μηχανές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή!
Δεν ξέρω τι ανάλυση έχει η κάθεμιά, ούτε τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις...
αλλά εγώ αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο, θα πήγαινα καρφί στην canon!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι η Α540 είναι πολύ καλή μηχανούλα για μια απλή χρήση και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρώσοπο αν την επιλέξεις...
Συνοπτικά διαφορές Canon PowerShot A540 και HP Photosmart 735
6Mp // 3.2Mp
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800 // ISO Auto, 100, 200, 400
Zoom (Οπτικό) χ4 // χ3
Manual Focus yes // no
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

και με μια μικρή ερεύνα αγοράς κατάλαβα ότι για τα λεφτά της αξίζει

Λογικά θα την αγοράσω'
edit:
Founes τώρα είδα το μήνυμα σου, δεν ξέρω γιατί αλλά στα mp δεν δίνω καμιά σημασία, εδικά από το που γνώρισα τις ψηφιακές jaga

Το ISO αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με το πόσο και για πόσο ανοίγει το χ* της κάμερας, σωστά;
*τελικά έχω ξεχάσει πολλά

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης για τα λεφτά της βγάζει αρκετά καλές φώτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...